Ajtónyitás, zárnyitás helyszíni munkavégzés, majd ezt követő zárbetét csere

Budapest összes kerületében hívhat minket! Nonstop végzünk zárnyitást, ajtónyitást, ránk nem kell várni. Jól felszerelt szervizautóinkban különböző zárakat tartunk raktáron. Speciális eszközökkel. szerszámokkal végezzük a zárnyitást, majd ezt követően rögtön el is végezzük a zárcsere feladatot. Megfizethető szolgáltatást biztosítunk mindenkinek az I. kerülettől kezdve a XXIII. kerületig bezárólag. Külön kiszállási díjat nem számolunk fel és fix áron dolgozunk bármilyen napszakban, melyet minden esetben előre közlünk a kedves megrendelővel. Ha minket választ, mindenki jól jár!

Biztonsági ajtó kinyitása hogyan történik, kit hívjunk ennek a feladatnak a végrehajtására?

Jogos a kérdés. Mindig azt szoktuk mondani, hogy olyan vállalkozást kell keresni, aki régóta űzi ezt a szakmát, illetve aki azért otthonosan mozog ebben a témában. Egy bejárati ajtó, pláne, ha biztonsági ajtóról beszélünk, akár több százezer forint összeget is képviselhet, így nem mindegy, hogy milyen szakit hívunk az ajtóhoz, olyat érdemes pl. aki a kulcs meghibásodás miatt is kinyitja az ajtót. Láttunk már olyan beavatkozásokat, más zárszerviz vállalkozás részéről, hogy egy sima, átfordult, tollas kulcsos zár nyitása helyet szétbarmolta az egész ajtót! Szó szerint értendően, úgyhogy egy 80.000 forintos ajtónyitás és zárcsere műveletből közel egy háromszázezer forintos ún. helyreállítási költség lett az ügyfél végső számlája. Természetesen, mindenkinek a saját döntése, hogy kit, hova, mikor hív, a fentiek csak javaslat, hogy egy bejárati ajtó kinyitására mit érdemes tenni. Hívjon minket!

06-30-408-8914

Becsapódott ajtó sérülésmentes kinyitása speciális eszközökkel

A kedvenc zárnyitásunk egyike, amikor behúzza az ügyfél az ajtót maga mögött, kívül gomb van (esetleg fogantyú, vagy le nem nyomható kilincs), amely kizárja kedves ügyfelet. Ezeket az úgynevezett be- vagy kicsapódásokat különböző drótokkal, lemezekkel, kártyákkal, speciálisan hajtott lemezkékkel szoktuk kinyitni. Nyilván nem áruljuk el itt a trükköket, de van olyan fortély, illetve rutin ebben a szakmában, ezen a területen, amit szinte minden ügyfél megdicsér. Természetesen azért, mert vigyáztunk az ajtajára, nem okoztunk kárt a nyitás során és még zárat sem kellett cserélni. Az elmúlt években több ezer kizáródás miatti zárcserét végeztünk el sérülésmentesen, az ügyfeleink elégedettségére. Hívjanak önök is bátran, ha hasonló helyzetbe kerülnek! Ne feszegessék, ne rongálják az ajtót, mert a 25.000 forintos nyitási költségből sokkal jobban kijönnek, mintha utólagosan zárat vagy ajtólap borítást kellene cserélni.

Zárba szorult kulcs kinyitása – ajtónyitás, zárnyitás, zárfúrással, nincs sérülés

Amikor egy zárszerkezetbe vagy zárbetétbe beleszorult a tollas kulcs, fogazott vagy laponmart kivitelű kulcs, az valaminek az előjele. Nem minden esetben kell megfúrni a zárat vagy új zárat cserélni, néha még menthető a régi. Ám a legtöbb esetben mégis zárcserével végződik a folyamat, hiszen addig-addig erőltette a türelmetlen tulajdonos a kulcsot vagy zárat, hogy vagy beletört a zárba a kulcs, vagy letört a kulcsból egy fog, ami fennakadt a lamellák között. Zárfúrásra csak akkor kerül sor, ha már nem bírjuk kiszedni sehogyan a kulcsot, vagy nem tudunk sima, egyszerű nyitást alkalmazni. Az ajtó semmiképpen nem fog sérülni. Mindig próbálunk mindent nyitási technológiát úgy kivitelezni, hogy áthárítjuk a rongálást a zárszerkezetre. Persze a legtöbb dolog akkor derül ki a nyitási folyamat során, amikor ott van a szerelő az ajtó előtt és látja, hogy milyen problémával áll is szemben. Nálunk teljesen mindegy, hogy fa, fém, műanyag, kínai, lemez, olasz, szlovák vagy bármilyen egy- vagy kétszárnyú bejárati ajtó. Mi szeretjük a kihívásokat. Ha nem nyílik a zár, hívjanak bátran, éjjel-nappal állunk az ügyfeleink rendelkezésére! Hívhatnak hétvégén, munkanapokon, mi 0-24 órában vállaljuk a zárnyitást, zárszerelést, majd ha ezt követően szükséges, a zárszerkezet vagy a zárbetét azonnali kicserélését is!

Több mint 20 éve vagyunk a szakmában, rengeteg bejárati ajtót kinyitottunk már és zárat cseréltünk bennünk. Ha plusz védelemről volt szó, temérdek hevederzárat is telepítettünk ez idő alatt, amivel biztonságosabbá tettük a megrendelők otthonát! A zárak ma már modernebbek, mindig van egy jobb ötletünk, mint a hagyományos zárak, ami megbízhatóbb, hosszabb életű, modernebb! Hívjanak és kérjenek ajánlatot, ne hagyják védtelenül az otthonukat! Egy jó bejárati ajtó ma már 400-500 ezer forintnál kezdődik (nem a barkácsáruházas!), de egy plusz zár felszerelése, ami visszatartja a betolakodót, 60-70 ezer forint között megáll!