Gyors zárcsere Budapesten, mérsékelt költségekkel, kiszállási díj nélkül

Ebben a rohanó világban mindenkinek azonnal kell minden, hiszen szeretnék letudni a problémát mihamarabb. Ilyen a zárcsere feladatköre is, amikor hirtelen ellopnak egy kulcsot, vagy elveszíti a gyerek az iskolában, netán azonnali költözésről van szó és mihamarabb szeretné a megrendelő lehetőleg aznap, sőt, inkább egy órán belül kicseréltetni velünk a zárbetétet vagy zárszerkezetet. Egy a lényeg, hogy pár órán belül új kulcs nyissák azt és legyen minden lerendezve.

Az ajtózárcserét próbáljuk mindenkinek minél gyorsabban megoldani Budapest minden kerületében, mérsékelt árakkal, kiszállási díj nélkül. Árat természetesen akkor tudunk bárkinek mondani, ha tudjuk pontosan, miről van szó, milyen ajtó, milyen zár, hol van helyileg, illetve mi a feladat pontosan.

Zárcsere hétvégén, ünnepnapokon, amikor más nem dolgozik, de mi hívhatóak vagyunk

A legtöbb szolgáltató hirdeti magát, hogy nonstop így, éjjel-nappal úgy, aztán szombat délután már a telefont nem veszik fel, mi viszont bármikor a vonal végén vagyunk. Telefonáljanak bátran, segítünk mindenkinek, aki bajban van! Ha nem tudnak kinyitni egy ajtót vagy bezárni azt, vagy ha csak egyszerűen egy gyors ajtózárcserét szeretnének kérni, mert családi probléma lépett fel és valahogy meg kell oldani hamarabb, mert nem halasztható a dolog hétfőig – mi vagyunk a megoldás! Nincs hétvégi felár, ugyanazon díjszabással dolgozunk mint hétköznap, akár zárnyitásról, becsapódott ajtónyitásról vagy egy szimpla zárbetét cseréről, esetleg egy olasz trezorzár kódolásról legyen is szó. Szinte minden típusú bejárati ajtóban tudunk zárat cserélni, olasz, német, izraeli, kínai, műanyag, fém, fa, egy- vagy kétszárnyú, bevéső- vagy rászegzőzáras, többpontos vagy egyirányú ajtózár.

Olasz zárak programozása az ajtó szétszerelése nélkül Budapesten

Az olasz Dierre és Cisa zárak programozható kivitelűek, ezért itt kevesebb időt kell fordítani a zárcserére, mert nem kell szétbontani atomjaira az ajtó burkolatát és az egész szerkezetet kicserélni. Itt elég csupán egy új kulcstőkét programozni vagy a másik zár esetében, egy kulcskészletet ráhangolni a lamellákra. Ez egy nagyon praktikus megoldás, hiszen gyorsabb, olcsóbb, illetve többször is el lehet végezni ezt a feladatot. Hajlamosak vagyunk arra, hogy nem figyelünk, hol hagytuk a kulcsot, így bármikor, bárkivel előfordulhat, hogy zárcserére van szüksége. Az olasz ajtózárak kódolása 54.000 forinttól elérhető. A kulcsok gyári csomagolásban kerülnek az ügyfél birtokába, mármint a dobozok csomagolására értjük ezt. Plusz kulcsok készítésével mi nem foglalkozunk, azt az ügyfélnek kell majd megoldani, egy zárszaküzletbe bevinni azt, ahol lemásolják.

Kínai bejárati ajtóknak a zárcseréje miért elengedhetetlen 2023-ban?

Sajnos azért, mert egyre több a betörési kísérlet, ami ráadásul sikeres. A betörők ráálltak arra, hogy ezeknél a zárbetéteknél egy speciális szerszámot használva könnyedén kinyitják akár az alsó, akár a felső zárat, így nem kihívás számukra egy ingatlanba való behatolás kulcs nélkül. Ennek az elhárítására, illetve a biztonság fokozatának a növelésére speciális zárakat használunk, mégpedig izraeli kivitelben. Ezek ellenállnak a betörőknek a speciális belső felépítésük miatt, illetve visszatartják őket. Ezeken a zárbetéteken csak hatalmas rongálással tudnak bejutni, egyéb zárnyitó eszközöket használva sikertelen lesz a próbálkozás. A kínai ajtó zárbetétek cseréje precíziós feladat, házilag nem elvégezhető. Telefonáljon bátran, ha budapesti lakosként próbál megoldást keresni a gyors zárcserére a betörés megelőzése érdekében, vagy ha csak új lakás vásárlása miatt válik szükségessé a kínai ajtó zárcseréje és aznapi kiszállást szeretnének tőlünk kérni.

Ajtózárnyitás éjjel-nappal, bejárati ajtók sérülésmentes kinyitása Budapesten

Hívhatnak minket a nap 24 órájában, ha akut problémáról van szó. Ha nem nyílik az ajtó, vagy ha elhagyták a kulcsot és sérülésmentes nyitást szeretnének megrendelni. Mielőtt nekiállunk egy ajtó megfúrásának vagy a zár kiiktatásának, igazoló dokumentumokat kérünk a megrendelőtől. Pl. lakcímkártyát vagy valamilyen ingatlan-szerződést, ennek hiányában nem áll módunkban az ajtót kinyitni.

Az ajtó- vagy zárnyitás árairól, a díjszabásáról mindig előre, a telefonban beszélünk. Az ügyfél elmondja a problémát és mi az alapján próbáljuk beazonosítani a kinyitandó zárat, általában 90 százalékos sikerrel. Ezután tudunk árat mondani, hogy mire számíthat az ügyfél a nyitás illetve a zárcsere tekintetében. Főként Budapesten vállalunk gyors zárnyitást, Pest megyében 30 kilométeres vonzáskörzetben ajtónyitást pár órán belül tudunk felvenni. Vidéki bejárati ajtók nyitását csak akkor tudjuk vállalni, ha nem sürgős, mivel rengeteg pesti megrendelésünk van, így ezek kitöltik a mindennapi munkaidőt a szerelő kollégáink számára.