Zárcsere budapesti munkavállalással, kiszállással együtt

Rohanó világunkban nem figyelünk ajtózárunk tökéletes működésére, ezért sok esetben nyitási és záródási problémák merülnek fel. A Zárcsere Budapest csapata egy jól szervezett, jól működő cég, idestova 15 éve szolgáljuk a piacon a rászoruló embereket.

Ingyenes kiszállást és garanciális munkavégzést végzünk, akár aznapi kivitelezéssel egybekötve. Zárszerelő szakembereink több éves szakmai tapasztalattal bírnak, nálunk mindenki erkölcsi bizonyítvánnyal és leinformálható háttérrel rendelkezik. Mottónk a precizitás, a pontosság és a minőségi munkavégzés mindenki számára!

Nálunk minden ügyfél ugyanazt a szolgáltatást kapja, korosztálytól, nemtől, lakása helyszínétől függetlenül! Jól felszerelt szervizautónk tulajdonképp egy mozgó zárszaküzlet, helyszíni értékesítést folytatunk ügyfeleink számára. Csakis és kizárólag megbízható zárakat, kilincseket, ajtóélvasalatokat szerelünk be! Kínai terméket, zárat nem szerelünk! A garancia vállalása igen fontos tényező egy gyorsszolgáltató munkáságában, ezért nem teszünk be, nem szerelünk olcsó, rossz minőségű ajtózárakat!

Bátran telefonáljon most, ha ajtózárjával probléma van, mi egy órán belüli kiszállást biztosítunk, kiszállási díj nélkül! Amit vállalunk azt gyorsan, szakszerűen, számlásan végezzük el.

Budapesti kerületek lefedése, helyszíni gyorsszerviz biztosítása

Zárszerviz csapatunk Budapest minden kerületében tevékenykedik. Oda megyünk, ahová hívnak és ahol munka van, mi nem válogatunk a munkák között. Nálunk nincsenek kivételek, hogy ezt nem mi cserélünk, az egyszerű postaládazárat, illetve a bonyolult olasz Mottura tollaskulcsos trezorzárat is elvállaljuk.

Minden beszerelendő, beépítendő zárat az eredeti gyári csomagolásából az ügyfél elött bontjuk ki. Ez egy bizalmi szakma, nem játszunk a hírnevünkkel! Számunkra fontos az ügyfél elégedettsége és a jövőbeli továbbajánlása más ügyfél felé.

Dolgozunk Pesten és Budán, illetve a külső perem kerületekben és a belváros sűrűjében is. A gyorsszervíz lényege az akut, azonnali feladatok ellátása, a bajban jutott, az ajtón kívül vagy belül maradt emberek „megmentése”, bejuttatása, az ajtó zárhatóvá tétele. Több szakember dolgozik nekünk és velünk, így elég nagy lefedettséget tudunk biztosítani, de azért vannak kivételek, mikor sajnos nemet kell mondanunk az ügyfélnek. Vannak, akik ezt megértik, de sokan inkább hőbörögnek, hogy ide az van írva, hogy ……. Igen, oda van írva, de vannak olyan élethelyzetek, mikor pl. a város megáll, dugó van, lezárták delegáció érkezése miatt, az előző címről késik az ügyfél, nem az a probléma a zárral, amit a megrendeléskor felvázolt, így csúszásban vagyunk és hasonlók. Próbálunk mindenkinek segíteni, de az erőszakosságot nem toleráljuk, ha valakinek valami nem tetszik, hívjon mást.

Munkák vállalása ajtó és zártípus szerint

Magyarországon, de inkább pontosabban Budapesten, nagyon sokféle bejárati ajtó van. Nem beszélve a különböző másodzárakról, hevederzárakról, illetve rácsokról vagy egyéb portálajtókról. Szervizelünk kínai Hi-sec és Secdoors ajtót, izraeli Mul-T-Lock és Superlock biztonsági páncélajtót, műanyag kilincsemelős és kulcsvezérlésű többpontos ajtókat, olasz zárakkal ellátott, Viro, Cisa, CR, Mottura, Dierre, Sab, Securemme magasfokú, betörésbiztos biztonsági bejárati ajtókat is.

Hevederzárakat is telepítünk, illetve már a meglévő hevederzárakban zárbetéteket cserélünk és javítunk a helyszínen. Minden munka a beazonosítással kezdődik, ezután folytatódik a többi. Nálunk nincs olyan, hogy majd a helyszínen meglátjuk és vitatkozunk! Korrekt cégként, előre megbeszélt időpontra érkezünk, előre megbeszélt és meghatározott díjszabással.

Zárbetét csere jelentősége a bejárati ajtón betörés ellen

Sajnos még mindig nagyon sok a gyenge ajtó, olcsó zár és ezért növekszik a betörések száma évről-évre. Egy jó zárbetét az ajtó lelke, azon nem szabad spórolni, hiszen az az első védelmi vonal, ami megállítja a betörőt.

Hívjon most minket a zárcsere kapcsán a 06-30-408-8914 telefonszámon és mi díjtalan kiszállást biztosítunk a budapesti lakosok számára!

Betörésbiztos zárbetéteket szerelünk be ügyfeleinknek, jó áron, garanciával, szakszerűen. Az Izraelben készült RB Keylocx és RB LOCXIS, Mabisz által jóváhagyott zárbetéteket telepítjük. Zárbetétjeink 3 és 5 kulcsos kivitelben vannak raktáron. Tudásszintjük a legmagasabb kategória! Törés-, fúrás-, savazás-, rezegtetés-, pikkelés- és másolás ellen védettek. Mindenkinek ajánljuk bártan!

Rendeljenek most ingyenes kiszállással biztonságot tőlünk!

06-30-408-8914