Lakossági ajtózárszerviz Budapesten HiSec és Secdoors ajtón

Ez a két ajtótípus az, amelyekkel a leggyakrabban találkozunk a kiszállásos szerviz folyamán. Mondhatni azt is, ha egy rövid látogatást tesz bárki pl. egy békásmegyeri társasház emeletein, hogy minden második ajtóról messziről rikít, hogy kínai. Ezzel lehet, hogy az emberek nincsenek tisztában, de mi, szerelők látjuk és csodálkozunk, hogy milyen mennyiségben van elterjedve ez a két ajtó budapesti viszonylatban.

A pest megyei népszerűségről annyira nem tudunk nyilatkozni, mivel a fővároson kívül ritkábban járunk, de az ott dolgozó ismerős zárszerelő kollégák ugyanígy el vannak látva HiSec ajtó zárszerelési munkákkal, mint mi.

A HiSec és Secdoors ajtók a külső, laikus szemlélődők számára teljesen egyforma, inkább csak a hozzáértő szakemberek látják a külső-belső felépítési különbségeket, pl. zárszerkezet forma és működési elv, zárbetét hossz és kivitel, ajtóvastagság, ajtóméret.

HiSec és Secdoors ajtók működési hibái

Sajnos írni kell a negatív dolgokról is, amivel szembesül az ember, ha ilyen ajtót vásárol, vagy ha ezen ajtók valamelyikét „örökölte”. Az ajtó ki- és be hajtásakor nyekergő, kattogó, ropogó hangot ad. Ez tulajdonképpen nem az ajtó hibája, hanem a feszülés miatt keletkezik, ahogyan az ajtókerethez az ajtólap hozzáér a nyitás és zárás alkalmával. Itt a fő probléma, hogy az ajtó rosszul van beépítve, ezen csak úgy lehet javítani, ha az ajtót kiszedjük a helyéről és újra beépítjük, ezáltal megszűnne a hang. Mi ilyennel nem foglalkozunk, ez az ajtóbeépítők feladata.

A másik legnagyobb probléma főként a régebbi típusoknál, hogy a kilincs letörik, lóg, és olyan helyzet jön létre, hogy a továbbiakban nem lehet rendeltetésszerűen használni. Sajnos ilyenkor igen komoly sérülést tud okozni egy törött kilincs-csonk darab.

A zárbetét számlájára két dolgot lehet írni. Az egyik, hogy igen gyatra a benne lévő zárbetét. Vannak olyan zárbetétek, melyekbe egy éven belül már nem megy bele a kulcs, vagy függőlegesen megáll benne és nem lehet kihúzni. A másik probléma, a biztonság, ami nem létezik. A betörők finomnyitással, zárpikkeléssel könnyen, halkan, nyomtalanul kinyitják a betétet, míg mi nem vagyunk otthon.

Egyszóval vannak az ajtóval gondok. Csak ha nagyon nincs rá keret, akkor vegyenek ilyet, de erről inkább mindenkit lebeszélünk! Ha már megvan és még az eredeti zárak vannak benne, azokat azonnal cseréltessük le izraeli, betörésbiztos zárbetétekre!

Zárbetét csere, kilincs csere HiSec és Secdoors ajtón

Nálunk a HiSec és Secdoors ajtók zárcseréje egy vesszőparipa, mivel nap mint nap szembesülünk a feltört, gyári zárbetétek esetével és az emberek szomorú tekintetével, akik nem is hitték volna el, hogy ilyen könnyedén be lehet jutni a lakásba, hogy ilyen gyengén véd ez az állítólagos „többpontos acélajtó”.

Persze a megijedéskor már bármi jöhet, semmi nem számít, csak oldjuk meg, de mi továbbra is a megelőzést, az előre gondolkodást tartjuk szem előtt! Ezzel egyidejűleg a kilincstörés, a rugótörés miatti kilincs csere a második fő nyomvonal, amiből hetente legalább tízet szervizelünk. Itt az ajtó rossz beépítése és a régi kilincs gyenge minősége a probléma forrása.

Budapest területén szervizszolgáltatás kereteiben, ingyenes kiszállással, akciósan 28.000 Ft-ért elérhető az erősített kilincs garnitúra csere, ha most megrendeli. Egy év garanciát biztosítunk a felszerelt új kilincsekre.

HiSec és Secdoors ajtó azonnali zárbetét cseréjét vállaljuk, Mabisz 5-6 minősítésű, betörésbiztos RB Keylocx és RB LOCXIS zárbetétek alkalmazásával. A munkavégzés, zárcsere aznapra megrendelhető. Egy zárbetét cseréje 32.000 Ft, két zárbetét cseréje 46.000 Ft.

Most hívjon a további akciós részletekért!

06-30-408-8914