Zárcsere Budapesten

Budapesti zárszerviz szolgáltatásunk, speciális szervizautókkal, régóta a zárszerviz szakmában dolgozó lakatos-zárlakatos kollégákkal, minőségi, garanciális munkát végez.

A budapesti lakosok, mondhatnánk azt is, hogy szerencsésebb helyzetben vannak, mint a pest megyei vagy vidéki honfitársaik, mert egy gyors zárcsere, például Budapest XIII. kerületében, ha olyan a munkabeosztásunk, akár egy órán belül is kivitelezhető. A budapesti kerületi zárcseréket annak függvényében tudjuk vállalni, hogy szervizautóink éppen melyik kerületben vannak és azon a címen éppen még mennyi idő kell, hogy a rendelkezésünkre álljon a zárcsere befejezéséhez.

A zárszerelő szakma egyáltalán nem olyan, mint egy vasipari lakatosé, hogy előre felvett, akár több hétig is eltartó munkát vállalunk. Nálunk általában az aznap megrendelt munkák elvégzésre is kerülnek. Elsődleges feladatok főként az akut, azonnali problémák megoldása, pl. ajtónyitás, zárnyitás, kulcselvesztés esetén azonnali zárcsere, becsapódott ajtó miatti zárnyitás. Csak ezután jönnek a jobban ráérő feladatok, mint pl. hevederzár szerelés, zárvasalat csere, nagyobb és több zárszerkezet/zárbetét cseréje egy helyen. Tehát ezek azok a munkák, amikre minimum két vagy három órát szánunk egy budapesti helyszíni zárszerelés folyamán.

Nagyon sok hevederzárat szerelünk Budapest XIV. kerületében, ott mostanában több a betörések száma. Ezzel egyidejűleg a XVI. kerület Zebra lakóparkban, pl. egy napon, 7-8 biztonsági ajtóban lévő Cisa trezorzárat is cseréltünk. A zárszerelés nem tűnik rapszodikus munkának, sőt, inkább változatosnak mondanánk, mert nincs két egyforma nap, amikor ugyanaz a művelet van végrehajtva.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Szinte mindennap cserélünk kínai biztonsági ajtóban lévő zárbetéteket. Budapest XIII. kerületében lévő lakóparkokban, Mul-T-Lock és Superlock zárbetéteket, többpontos ún. multipoint zárakat, törésvédő pajzsokat cserélünk. Ezeknél az ajtóknál Budapesten egyedüli zárszerviz szolgáltatóként kiemelkedő szolgáltatást is biztosítunk, ami annyit jelent, hogy a helyszínen a 7×7, az Interactive, a Classic zárbetéteket a költséges, drága zárbetét csere helyett, fele áron, új kódkártyával ellátott kulcsokra átkódoljuk.

További kulcsok másolására Mul-T-Lock Centerünket, és egyben partnerünket, a Kulcskirályt szoktuk ajánlani.

Több mint 10 éve vagyunk a szakmában, és átlátjuk azt a dolgot, hogy nagy a konkurencia harc, ezért mérsékelt árakon kell dolgozni, illetve minőségi és garanciális munkát kell az ügyfél számára nyújtani.

Cégünk a budapesti zárcsere költségeit már évek óta nem emeli, így nagyon sok meglévő és jövendőbeli ügyfelet tudunk a táborunkban köszönteni.

Ebben a rohanó világban tényleg senki nem tud 1-2 óránál többet várni, így ha ezen az intervallumon belül nem tudunk az ügyfél számára gyors ajtózár-cserét biztosítani, akkor már az ügyfél telefonál is tovább, és hív egy másik zárszerviz céget. Persze ez érthető, mert mindenkinek be van osztva a napi feladata, és az ideje korlátozott. Ezért is próbálunk több szervizautóval és több szakemberrel dolgozni Budapest minden kerületében. Vannak olyan munkák, olyan zárszerelési feladatok, amiket az ügyfél öt percen belül szeretne megrendelni, sőt, ha már ott lennénk, akkor is késő lenne. Mivel még egyelőre nem találták fel a repülő autót, így ilyenben nem tudunk segíteni.

Ha Önnek Budapest területén zárcserére, zárszerelésre, ajtó- vagy zárnyitásra van szüksége, akkor hívja a következő telefonszámunkat! Kérdezze meg, hogy mennyi idő alatt tudunk segíteni, és a megbeszélt időpontban 100 százalékosan számíthat ránk, mert az időpontokat mindig betartjuk!

Budapesti zárcsere telefonszám: 06-30-408-8914