Zárcsere Budapesten külföldieknek

zarcsere-budapestBudapesten nagyon sok külföldi tanul, dolgozik, él. Rengeteg lakás van kiadva külföldi diákoknak, amely lakások mindegyike rendelkezik bejárati ajtóval, amelyeken/amelyekben különféle zárak vannak.

A zárcsere probléma pedig nem válogat, soha nem lehet tudni, hogy kinek, mikor és milyen okból kifolyólag van/lesz szüksége az ajtózárak cseréjére, szerelésére, javítására.

Cégünk az első zárszerviz cégek között volt, akik megjelentették angol nyelven a hirdetéseket, az angol nyelvű bemutatkozó aloldalunkat a weblapjainkon, hogy a külföldi, elsősorban angolul beszélő, ügyfeleinknek is a szolgálatára tudjunk állni.

Nem egy külföldi, visszatérő ügyfelünk van, akik hozzánk fordulnak az ajtó- vagy zárproblémájuk esetén.

Diszpécser szolgálatot teljesítő kolléganőnk, nemcsak az angol nyelvterületen mozog magabiztosan, hanem szakmailag is kikérdezi az ügyfeleket a probléma mibenlétéről és tanácsot tud adni, illetőleg a fordításban is segít a helyszínre érkező kollégáinknak.

Az angolul beszélő ügyfelek nagyon szívesen veszik, hogy végre van valaki, aki egyrészt érti, amit mondanak, másrészt pedig, aki mindenben a segítségükre tud lenni. Ha nem tudjuk megfelelően beazonosítani a cserélendő zárat, akkor fotót kérünk, vagy kérdezünk, amire az ügyfelek válaszolni tudnak.

Cégünk, mint minden ügyfélnek, így külföldi megrendelőinknek is előre mond árat a telefonban. Ezt mi nagyon fontosnak tartjuk, hiszen egy külföldi sokkal kiszolgáltatottabb egy idegen országban, magyar nyelvtudás nélkül, mint magyar ügyfeleink. Sokkal könnyebben becsapható, félrevezethető, ami sajnos sokszor meg is történik/történhet velük. Mi ezért tartjuk fontosnak telefonon előre közölni a pontos árat, hogy még véletlenül se legyen félreértés a helyszíni munkavégzés során, hogy még véletlenül se forduljon meg senki fejében, hogy esetleg becsaptuk.

zarcsere-budapest-kulfoldieknekEzért fontos a sok kérdezés, a zárprobléma beazonosítása, hogy pontosan tudjuk, milyen munkát kell majd a helyszínen elvégezni, amire az árat mondjuk.

Budapesti zárszerviz cégünk új munkarenddel áll ügyfelei rendelkezésére, 2016 novemberétől. Kollégáink, és angolul jól beszélő diszpécser munkatársunk, hétfőtől péntekig, azaz munkanapokon, reggel 8 és este 20 óra között fogadja ügyfeleink megkeresését, illetve kizárólag ezen időkereten belül vállalunk zárszerelési és zárcsere munkákat. Az éjszakai és a hétvégi/ünnepnapi zárszerviz szolgáltatásunkat beszüntettük.

Budapesten élő külföldi, illetve magyar ügyfeleink az alábbi szolgáltatásokat kérhetik tőlünk:

szakszerű és garanciális zárcserét, zárszerelést, másodzár- és hevederzár szerelést, sérülésmentes ajtónyitást, zárnyitást, ajtóbeállítást, biztonsági zárak cseréjét, zárkódolást, és zárbetétkódolást, zárbetét cserét, helyszíni fogaskerekezést.