Zárbetét csere HiSec ajtóban

Mai bejegyzésünkben a kínai biztonsági bejárati ajtók, azon belül is a HiSec ajtók zárbetét cseréjéről fogunk írni. Általában ezek a bejárati ajtók 2 db különálló zárszerkezettel vannak ellátva, melyeket zárbetétek működtetnek. Budapesti zárszerviz szolgáltatóként, gyorsan, nagyon rövid határidőn belül, szakszerűen, és nonstop munkavégzéssel tudjuk ezeket a zárcsere feladatokat ellátni.

A zárcsere során mi kizárólag jó minőségű izraeli zárbetétekkel dolgozunk. Vannak, akik sokallják emiatt az árainkat, de számunkra fontos, hogy mind szakmai szempontból, mind az ügyfél biztonsága szempontjából, csakis olyan minőségű termékekkel dolgozzunk, amelyekre egyrészt bátran tudjuk vállalni a garanciát, másrészt a saját bejárati ajtónk biztonságát is bátran bíznánk rá. Kínai zárbetétekkel, olcsó, silány minőségű zárbetétekkel cégünk nem foglalkozik, ilyet nem szerelünk, és szerviz autóinkban sem tartunk.

A magyar zárszerviz piacon nagyon el van terjedve a „közép kategóriás“ kifejezés, mi ezt nem igazán szeretjük és nem is használjuk zárbetétjeinkre, mert nem igazán állná meg a helyét. Ha mindenképpen kategorizálni kellene az általunk forgalmazott izraeli zárbetéteket, akkor elmondható, hogy mind minőség, mind biztonság területén kiválóan megállja a helyét.

Kétfajta izraeli zárbetét közül lehet választani cégünknél, az egyik az RB Dynamic, a másik az RB LOCXIS zárbetét. Előbbi tulajdonságai közé sorolható, hogy interaktív csaprendszerrel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a külső csapban egy belső csap is elhelyezkedik. Az interaktív csaprendszer kiválóan véd a finomnyitás ellen, illetve a különféle zármanipulációs nyitásoknak is ellenáll. A fúrásvédelmet nem is igazán említenénk meg, hiszen a mai követelményeknek megfelelően, már a zárbetétek 99 százaléka fúrásvédelemmel van ellátva. Az izraeli zárbetétek törésvédelemmel is rendelkeznek. Ez már a piacon lévő zárbetétek nagyobb részéről mondható el. A zárbetét első cm-re ki van könnyítve, ami feszegetés hatására letörik a zárbetétből, de maga a betét a saját kulcsával kívülről még nyitható, ám a betörők a zárszerkezethez nem tudnak hozzáférni, így az ajtó nem nyílik.

Az RB LOCXIS prémium kategóriás zárbetét annyiban különbözik a fent leírt RB Dynamic-tól, zárbetéttől, hogy kulcsai szabadalmi védelemmel vannak ellátva, így kizárólag a gyártó kulcsaira lehet a kulcsmásolást elvégezni egy kódkártya alapján. Mivel cégünk az RB zárgyártó vállalat kizárólagos magyarországi forgalmazója, így csak kulcsmásoló partnerünk, a Kulcskirály zárszaküzlet jut hozzá a nyerskulcsokhoz. Ezért a kulcsmásolás Magyarországon csak ebben az üzletben megoldott, kizárólag a kódkártya ellenében. Amennyiben valaki elhagyta a kártyát, úgy a kulcs másolása nem megoldható, ilyenkor zárbetétcsere a megoldás.

A zárbetét a kialakítása miatt kiválóan alkalmas a kínai bejárati ajtókba, így s HiSec ajtókba is. Kulcselhagyás esetén ezeket a zárbetéteket a helyszínen kicseréljük ügyfeleinknek.

A kínai ajtók esetében nagyon fontos megjegyezni, hogy kizárólag jó minőségű zárbetéteknek szabadna az ajtóba bekerülnie, mivel ezeket az ajtókat előszeretettel nyitogatják a betörők vagy finomnyitással, vagy zártöréssel. Mindkét nyitási módszer ellen teljes körűen védve vannak a cégünk által forgalmazott izraeli zárbetétek, melyet a nap 24 órájában, az év 365 napján kollégáink beszerelnek önnek a bejárati ajtóba.

Minden elvégzett munka után teljes körű garanciát biztosítunk, ez vonatkozik az általunk beszerelt RB zárbetétekre is. Forduljon hozzánk bizalommal, és meglátja, hogy a HiSec bejárati ajtó milyen kiváló védelmet tud biztosítani, ha RB zárbetétek működtetik!