HiSec ajtókilincsek

Több írásunkban számtalanszor beszéltünk a HiSec vagy Secdoors ajtó zárjairól, zárbetétjeiről. Mostani blogunk pedig a HiSec ajtó világító kilincséről, rozettájáról, illetve ezek forgalmazásáról szól.  Egyre több megkeresésünk van HiSec kilincsek letöréséből adódóan, kilincs-cserére, zárszerviz szolgáltatásra. Ezzel egyidejűleg, ezeknek a kilincseknek a forgalmazása, értékesítése iránt is nagy igény mutatkozik.

Sokan spórolási szempontból saját maguk megcsinálják a kilincs-cserét vagy zárcserét. Mi mindenkinek segítünk, hívja nyugodtan ügyfélszolgálati számunkat! Raktárkészletről tudjuk biztosítani az ellátást, akár aznapi vásárlással. Délután leadott rendelés esetén, pedig másnapi szállítással dolgozunk, vidéki címekre egyaránt.

Nagyon sok kínai ajtó van beszerelve különböző módszerekkel, de a legtöbb kilincs még mindig azért törik le, mert hanyag a beépítés, vagy olcsó, silány a világító kilincs szerkezete. A hosszú évek alatt szerzett tapasztalatunk azt bizonyítja, hogy ezeket a kínai kilincseket, pajzsokat, rozettákat, sildeket, ajtócímkéket, csakis erősített változatban szabad megvásárolni, szerelni, mert a gyenge változat elég rövid időn belül ismételten a kezünkben marad.

Mint említettük, elég nagy készlettel rendelkezünk ezekből a kilincsekből mind jobbos- és balos kivitelben. A kínai kilincsek tőlünk való vásárlásakor, a 14.700 forintos bruttó számlás ár tartalmazza a külső-belső kilincsgarnitúrát (az erősített változatban), a zárbetétet védő törésvédő lemezrozettát, a kilincstengelyt, a rögzítő csavarokat, a műanyag alátétet a címke alá, és a beépített ráfordító kart. Ez a világító kilincsgarnitúra átvehető fóti irodánkban, vagy Budapest bármely pontján, a szervizautóval közlekedő zárszerelő kollégáktól, de akár postai úton is tudjuk küldeni, másnapi érkezéssel.

Többfajta ún. zárborítás található a kínai ajtókon, de méretük minden esetben megegyező, maximum a kivitelük, kinézetük vagy formájuk lehet eltérő. Írásunk alatt megtekinthető az az erősített változat, amelyet értékesítünk.

Ha valaki szervizszolgáltatás keretein belül kéri a kilincseket, akkor Budapest összes kerületében, Budakalászon, Szentendrén, Pomázon, Dunakeszin, Fóton, kompletten, 28.000 Ft költségért tudjuk ezeket felszerelni, a régi eltört, vagy rugótörött kilincs helyére. Ez az ár bruttó, tartalmazza a munkadíjat, kiszállást és az anyagköltséget.

A HiSec és Secdoors kilincseknél nagyon fontos szempont az ajtó nyitási iránya, mert van kifelé- vagy befelé nyíló ajtó, jobbos- és balos kivitel. Megrendelését és munkánkat nagyban elősegíti, ha csatol egy fotót e-mailben, a könnyebb beazonosítás érdekében. Budapesti zárszerviz szolgáltatóként egész évben fogadjuk hívását a HiSec ajtó kilincseinek cseréjére, vásárlására. Felhívjuk az ügyfelek figyelmét, hogy egy darab kilincset, külön ráfordító-kart vagy törött rugó helyére új rugót, csavart nem áll módunkban értékesíteni!

Sokan kérdezik, hogy ez már jobb minőség-e, mint ami letörött. A válaszunk: igen. Az ügyfél megnyugtatására a számla egy év garanciát biztosít, ami azt jelenti, ha egy éven belül letörik a kilincs, mi díjmentesen felszerelünk egy másikat. A garancia csak az általunk szakszerűen felszerelt kilincsekre érvényes, mert minden kínai HiSec ajtó kilincs-cserénél igazítunk az ajtón is, hogy ne kelljen az ajtót záráskor emelgetni, esetleg vállal tologatni, így biztos nem fog letörni a kilincs.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest