Törött kilincs csere

Cégünknek nagy szerencse, másoknak pénzbe kerülő bosszúság, amikor a közkedvelt, világító kilincses, 16 ponton záródó, kétzáras, kínai bejárati ajtó kilincse a kézben marad, azaz valamelyik irányból, akár kívül, akár belül, letörik. Ilyenkor az ügyfeleink különböző netes portálokon olvasgatva jutnak el hozzánk és rendelik meg a törött kilincs cseréjét, melyet mi gyorsan, szakszerűen, aznapi vagy másnapi teljesítéssel végzünk el. Ez munkáink függvényében változik.

Budapest összes kerületéből hívhatnak minket, letört, világító kilincses HiSec vagy Secdoors kilincs pótlása ügyében. Zárszerviz szolgáltatóként ebben is nagyon jók vagyunk. Mind a HiSec, mind a Secdoors, illetve a barkácsáruházak (Obi, Praktiker, Bauhaus) kínálatából is jut a magyar piacra bőven ebből a távol-keleti lemezajtóból, sokak örömére vagy bánatára.

A letört kilincs pótlása kompletten lehetséges csak, ami a külső- és a belső kilincsgarnitúrát, kilincs tengelyt, törésvédő pajzsot (rozettát), csavarokat foglalja magába. A törött kilincs csere munka elvégzéséhez hívjon zárszerviz céget, aki garanciális munkavégzést vállal és nem kell Önnek rohangálnia a HiSec kilincs miatt a zárszaküzletekbe feleslegesen.

Sokan felteszik a kérdést, hogy vajon miért is törik le a kilincs. A válasz egyszerű, mert gyenge anyagból van és még az ajtó is akadozik a rossz beépítés miatt, így a kilincs erőkarként funkcionál és a rángatás hatására letörik. A törött kilincs miatt nyitni-zárni lehet az ajtót, de a szúrós, hegyes lemezcsonk komoly sérülést okozhat a kézfejen az acélajtó becsukásakor. Az esztétikai kinézetről ne is beszéljünk, hiszen olyan csúnya, ha valami eláll, nem passzol úgy, ahogyan megszoktuk.

A zárszerkezetben is van rugó, a kilincsben is van rugó, a kettő együtt biztosítja a megfelelő rugózást. Amennyiben az egyik nem csillapítja a zárást, nyitást, akkor a zár rugója használódik és kopik el, így előbb vagy utóbb, a zárszerkezetet is cserélni kell.

Budapesten vállalunk jobbos/balos letört HiSec vagy Secdoors kilincs cserét, jó áron, garanciával, szakértelemmel, számlával együtt.

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest