Betörés ellen másodzár

A legtöbb betörési módszer zárfinomnyitással történik, amely kiküszöbölhető az általunk forgalmazott, izraeli, interaktív csapos RB zárbetét család használatával. A második leggyakoribb betörési módszer pedig a zárbetét törése, roppantása, tehát a zártörés. Ez ellen vagy zárvédő pajzs felszerelésével lehet védekezni, vagy a törésvédett RB Keylocx, RB SKG, RB LOCXIS és RB Dynamic zárbetétek alkalmazásával, beszerelésével.

De a mai írásunk inkább az egyzáras, gyenge anyagú, fa- és műanyag-, illetve kínai bejárati ajtók befeszítéses nyitásával, védelmével foglalkozik. A betörők nemcsak zártörő eszközzel vannak felkészülve, hanem az ajtó befeszítésére szolgáló pajszerrel is. Ennek használatával igen nagy kárt tudnak tenni az ajtóban, továbbá nagyon rövid idő alatt tudnak bejutni a így a lakásba.

Mivel cégünk nemcsak szervizzel, hanem kereskedelemmel is foglalkozik, így tudjuk, hogy mi az, ami a betörés elleni befeszítést 100 százalékban megakadályozza.

Ez egy olasz rászegző másodzár, amely különböző vastagságú ajtókra szerelhető fel, 4 cm vastagságtól, 7 cm vastagságig bezárólag. Ez az olasz biztonsági zár megfelelő védelmet nyújt az ajtó védelmére.

A felszerelése viszonylag egyszerű, de mégis szakértelmet igényel, illetve olyan szerszámokat, ami nem biztos, hogy mindenkinek van kéznél otthon. Ugyanúgy, mint a hevederzárnál, egy körkivágó segítségével átfúrjuk az ajtót, majd felszereljük az olasz Potent másodzárat. Kívülről felhelyezzük a takaró és díszítő krómkarikát, és ajtóbeépítéstől függően, a zárból kijövő acélnyelvet a falba fúrjuk. Amennyiben erre nincs lehetőség, a falba vagy a tokra acélkengyelt erősítünk, melybe belekapaszkodik a zár vastag, tömör acélnyelve zárás után és így nem tudják befeszíteni az ajtót.

Az olasz Potent másodzár kívülről belülről kulcs-kulcsos változatú. A színe egyszínben érhető csak el, katonai zöldes-barnás színben. Nagy helyet nem foglal el az ajtón, gyorsan felszerelhető, csak ajánlani tudjuk mindenkinek! A zárhoz 3 db kulcs tartozik. További kulcsmásolás a Kulcskirály zárszaküzletben érhető el, nekik van biztosítva ugyanis a gyári nyerskulcs.

Szereltessen olasz másodzárat, vásároljon biztonságot, kényelmet! Akár egy munkanapon belül tudjuk biztosítani a felszerelést Budapest területén, munkáink függvényében!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest