CR ajtózár csere Budapesten

Az olasz CR ajtózár csere elvégzése nem egy egyszerű feladat, amit bárki, bármikor el tud végezni. Ez egy összetett munka, aminek az elvégzését mindig szakszervizzel érdemes elvégeztetni, mert az elvégzése szaktudást és megfelelő szerszámozottságot követel.

Több mint 20 éve végzünk CR ajtózár cserét és elmondhatjuk, hogy nincs két egyforma ajtó, ahol ne kéne valamilyen szakmai rutint bevetni a zárcserénél. Ezek az ajtók Magyarországon készültek, de egy közel háromkilós, három irányba záródó, tollas kulcsos szerkezet van bennük, mely működteti a masszív ajtót és ellátja a lakás védelmét.

Ezek az ajtók bonyolult módon vannak összerakva, ezért sem javasoljuk a házilag történő zárcsere elvégzését! A zárnyelveket általában forgatni kell, aminél az ügyfél segítség nélkül már egyből elakad, nem is beszélve a beszerelés utáni akadozás megszüntetéséről!

Cseréltessen velünk CR zárat! Jól felszerelt szervizautónk áll rendelkezésre, naprakész szaktudású szakembereink minden problémát a helyszínen elvégeznek, Önnek csak a számla rendezésével kell foglalkoznia. Illetve, a megrendelés után a zárcsere időszakára kb. két órára biztostani szükséges, hogy valaki tartózkodjon a lakásban.

Cégünknél a CR zárcsere ára 76.000 Ft. Az ár Budapest területére vonatkozik, külön kiszállási díjat nem számolunk fel. Vidéken is vállalunk CR ajtózár cserét, melyekre előre egyeztetett díjszabást alkalmazunk.

Az általunk beszerelt, kicserélt CR zárakra egy év teljes körű garanciát biztosítunk. A zárakat minden esetben mi visszük az ügyfélhez a helyszínre, mely ott kerül kibontásra a gyári csomagolásból. A CR zárakhoz 3 db kulcsot csomagol a gyártó. Ha valakinek ezen felül szüksége van extra kulcsokra, akkor a másolásról önmagának kell gondoskodnia. Mi kulcsmásolással nem foglalkozunk és az eredeti kulcsokat is lezárt állapotú csomagolásból bontjuk ki az ügyfél előtt.

Cseréltessen velünk CR ajtózárat! Mi a munkáink függvényében megpróbálunk egy, vagy maximum két munkanapon belül cserét biztosítani, de lazább napokon akár aznap is el tudjuk végezni a zárcserét.

A CR ajtózár cserét a legtöbbször akadozó zár miatt, kulcselvesztés miatt, új lakásba költözés miatt vagy biztonság növelése érdekében szoktuk elvégezni.

A CR zárcserét úgy szoktuk vállalni a tévedések és a félreértések elkerülése végett, hogy vagy kifaggatjuk az ügyfelet, vagy pedig kérünk egy fotót a kulcsról, vagy az ajtó éléről, ami alapján a zárszerkezetet be tudjuk azonosítani, hogy pontosan melyik CR zárról van is szó.

Vannak olyan CR zárak felszerelve, amelyeknek a cseréjében nem tudunk segíteni, mivel már nem beszerezhető a zár. Általában az a jellemző, hogy vagy bevéső a zár, ami azt jelenti, hogy az ajtólapot le kell szedni belülről, és úgy lehet a zárat kicserélni, vagy pedig az ajtóra van rászerelve a CR többpontos zár. Mind a kettő több irányba záródik, csak az egyikhez tollas kulcs tartozik, a másikhoz pedig egy kisebb, rövidebb kulcs, de a kulcson mindkét estben megtalálható a CR mod dep felirat.

Hívjon minket, végeztessen velünk CR zárcserét, mi garancia vállalása mellett, számlaadással próbálunk a piacon a legjobbak lenni!

Hívjon minket a 06-30-408-8914 telefonszámon!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest