Hevederzár szerelés Budapesten

Vállaljuk biztonsági hevederzár felszerelését mindenfajta bejárati ajtókra, amelyek a szerkezetük miatt nem állnak ellent a befeszítéssel történő erőszakos behatolásnak! Mivel különbözünk mi a többi hevederzárat szerelő vállalkozástól?

Annyiban, hogy Magyarországon mi vagyunk az egyetlen olyan zárszerviz csapat, amelyek a hevederzárhoz prémium kategóriás, azaz MABISZ 6-os minősítéssel ellátott biztonsági zárbetétet adnak. Már maga a zárbetét is magas biztonsági fokozatot képvisel, így teljeskörűen képes ellenállni a finomnyitással (zárpikkelés) történő zárnyitásnak, a zárbetét törésnek, a magkihúzásnak. Mindezeken felül, kódkártya tartozik a zárbetéthez, amely azt jelenti, hogy a kulcsait csakis a kódkártya felmutatásával lehet csak lemásoltatni le másoltatni az adott helyen. Így bátran adhat kulcsot takarítónőnek, bébiszitternek, senki nem fogja tudni a kulcsot lemásoltatni az Ön háta mögött.

Cégünknél a hevederzár szerelés megrendelésének a menete a következő. Legelőször kérünk a bejárati ajtóról belülről egy teljes alakos fotót, így a szerelő kollégák meg tudják állapítani, hogy milyen változatú hevederzárat ajánlunk az adott ajtóra felszereltetni, továbbá, hogy milyen szerelést igényel az adott hevederzár. Így egyrészt tudunk kalkulálni a szerelési idővel, másrészt nem kell feleslegesen kimenni az ügyfélhez, miáltal mindenkinek költséghatékony megoldást tudunk biztosítani. Nem kell kétszer kimenni az ügyfélhez, így nem kerül felszámolásra az ügyfélnek sem az extra kiszállás költsége.

Kizárólag vízszintes és félkaros hevederzárakat szerelünk a bejárati ajtókra, függőleges kivitelű és kereszt alakú hevederzárat nem szerelünk. Az általunk forgalmazott hevederzárak 100%-ban biztonságosnak mondhatók, így teljesen feleslegesnek tartjuk a kereszt irányú hevederzárállal történő vacakolást. Még egyetlen általunk szerelt hevederzáron keresztül sem törtek be sehova, pedig ezeket a hevederzárakat több mint 10 éve szereljük.

Hívjon minket, amennyiben jó minőségű hevederzárat szeretne a bejárati ajtóra! Mi olcsó, biztonságosnak nem mondható hevederzárakat nem szerelünk, csak azért, hogy legyen valami az ajtón, mert annak semmi értelmét nem látjuk.

Mind a zárszerkezet, mind a zárbetét a prémium kategóriát képviseli. A megrendeléstől számított 2-4 munkanapon belül, előzetes időpont egyeztetés alapján felszereljük önnek a megrendelt hevederzárat, hétfőtől péntekig, reggel 8.00 és este 20.00 óra között. A társasházi szabályoknak megfelelően, hétvégi hevederzár szerelést nem vállalunk!

Hívja az alábbi telefonszámot hevederzár szerelés ügyben: 06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest