TerraSec zárcsere, másodzár szerelés

A TerraSec ajtók népszerűsége is rohamosan nő, kezdi utolérni a HiSec és Secdoors ajtókét. Ennek maximum a betörők örülnek, hiszen több lehetőség van arra, hogy könnyedén, hang és zaj nélkül bejuthassanak idegen lakásokba. Ennek megelőzésére ajánlatos és érdemes az alsó és felső zárbetétet azonnali kidobni, és helyettük két jó minőségű, Mabisz 5 és 6 besorolású, biztonsági zárbetét beszerelését elvégeztetni.

A zárbetétek kiszerelését és az új beszerelését lehetőleg szakemberrel végeztesse, ne álljon neki házilag, mert nemcsak egy csavarhúzó szükséges a zárcseréhez, hanem komolyabb szerszámozottságot igényel, mint pl. maró, tágító illetve fogó is szükséges a művelet lebonyolításához.

Ha már meglévő TerraSec ajtóról beszélünk és biztosra akar menni, akkor a zárbetétek cseréje mellett ajánlatos egy valóban megbízható és biztonságos rászegző zár plusz felszerelése is. Ennek a felszereléséhez több idő kell, mint a zárbetétek cseréjére, illetve falfúrás is szükséges, mivel az edzett, kb. 12 cm-es acélnyelvet valahová be kell rögzíteni. Ennek azonban meglesz az értelme, mert ha elkezdik a feszegetést, az ajtó nem nyílik ki.

Miért érdemes a TerraSec ajtóra plusz zárat szereltetni?

Mérlegelni kell, hogy zárbetétet cseréltetünk-e vagy pedig egy plusz zárat telepítünk az ajtóra. Ezt minden esetben bízza szakemberre, hiszen a másodzárnak a felszerelése a fal kialakításától függ, hogy hogyan lehet a legerősebben, masszívan feltelepíteni az általunk jónak vélt, olasz Potent fél-hevederzárat, ami véd a befeszítés és a manipulációs zárnyitási eljárások ellen.

Ha olyan az ajtó és a fal találkozása, hogy nem lehet telepíteni plusz zárat, akkor szoktuk javasolni az alsó/felső gyári kínai zárbetétek kicserélését betörésbiztos Keylocx vagy LOCXIS izraeli hengerzárbetétre.

Zárbetét cseréje TerraSec ajtóban

Ezeken az ajtókon a zárbetétek cseréje azért fontos, hogy megelőzzük a betörést. Mivel a rosszfiúk rendelkeznek olyan speciális, kínai zárbetétet kinyitó eszközzel, ami ugyanúgy nyitja a zárbetéteket, mintha a saját kulcsával történne a dolog.

Kérjen ajánlatot telefonon vagy emailben tőlünk a TerraSec ajtó zárbetétjeinek kicserélésére!

Nonstop elérhető forródrótunk: 06-30-40-8914

Munkáink függvényében, aznapi munkavégzést vagy másnapi kiszállást tudunk biztosítani. Az ajtó zárcseréje esetén külön kiszállási díjat nem számolunk fel senkinek sem!

Kétzáras TerraSec ajtó - hol készül?

Szervizszolgáltatóként tapasztaljuk, hogy a vásárlóval elhitetik, hogy Olaszországból, Spanyolországból, Németországból vagy éppen Lengyelországból származik az ajtó, amit meg kell cáfolni. Ez az ajtó is ugyanott készül, ahol testvérei, a HiSec és a Secdoors ajtók, Kínai valamelyik tartományában. Onnan kerül világszerte az ajtópiacra, főként Európába TerraSec néven a bejárati ajtó a fogyasztóhoz.

Garanciális zárbetét csere

HiSec és TerraSec Kínából érkező ajtókon gyors, szakszerű és garanciális zárbetét cserét végzünk. A garanciának a feltétele mindig a minőségi zárak használata. Nálunk ezek általában izraeli Keylocx, prémium-kategóriás LOCXIS, másolásvédett 3 és 5 kulcsos, új generációs termékek. Az általunk beszerelt zárbetétekre garanciát biztosítunk. Nekünk ezt a gyár hagyta jóvá, ami annyit jelent, ha egy éven belül valami probléma van a zárral, díjmentesen cseréljük. Ennek feltétele a zárbetét, a kulcsok és a kódkártya megléte.

Nonstop zárszerviz elérhetőségünk

Budapesti gyorsszerviz vállalkozásunk ügyeleti jelleggel vállal ajtónyitást, kulcselvesztés miatti szakszerű zárnyitást, helyszíni zárbetét cserét műanyag-, fém-, fa-, kínai-, lemez ajtókban, valamint trezorzárszerkezetekben. Olasz Viro, Sab, Cerutti, Iseo, Mottura, Potent, Securemme magas biztonságú zárak cseréjét is vállaljuk új lakásba költözés miatt, bérlőváltás érdekében.

Hívja az év 365 napján a 06-30-408-8914 telefonszámot!

Ha emailt szeretne nekünk írni, akkor a profizar@gmail.com címre megteheti.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest