HiSec ajtó kilincs csere, alsó – felső zárcsere

Budapest területén ügyeleti jelleggel, az év 365 napján, nonstop vállalunk sürgősségi ajtózárcserét lakáskulcs vesztés miatt vagy új lakásba költözés érdekében. Betörés utáni helyreállítás kapcsán szintén, rugó- vagy kilincstörés miatt vállalunk pajzs cserét, jó áron, garanciával, megbízható, leinformálható, több mint 10 éve a zárszerelői szakmában dolgozó szakemberekkel!

Célunk az ügyfelek megvédése, becsületes módon történő kiszolgálása, a betörések visszaszorítása. Ezek pedig csakis megbízható, minőségi, nem olcsó, de megfizethető zárak alkalmazásával történhetnek meg. 2020-ban tízezer forintért nem vállalunk zárcserét, mert pl. egy kínai HiSec ajtó esetében a két zárbetét költsége maga csak 25.000 Ft körüli és erre még a munkadíjunk tevődik rá.

Miért a mi zárszervizünk?

Minőségi anyagokat használunk, pontosak, megbízhatók vagyunk, külön kiszállási díj nálunk nincs, ha megrendeli a munkát. Egy év garanciát biztosítunk a saját termékeinkre. A munka elvégzése után automatikusan és minden esetben számlát állítunk ki.

Mikor szükséges a kilincs csere a kínai ajtón?

A legtöbb kínai ajtónál (mondhatni 100-ból 95 esetén) 1-5 éven belül letörik a kilincs, vagy egyszerűen rugótörés miatt lógó, ún. lefittyed állapotot mutat majd, amellyel nem lehet rendeltetésszerűen használni. Ha hosszútávon mégis így van használva, akkor pedig a zárszerkezet rugója fogja megsínyleni, ami eltörik és egyszer csak az ajtó nem fog kinyílni. Tehát rugótörés, kilincstörés és esztétikai okok miatt szükséges a kínai ajtó kilincsének a kicserélése.

Milyen kivitelű kilincsek kérhetők a HiSec ajtóra?

Budapesti nonstop zárszerviz vagyunk, így muszáj felszerelkeznünk mindenfajta földi jóval, kilinccsel, zárral. Ez vonatkozik az összes HiSec, Secdoors és TerraSec bejárati ajtókra egyaránt.

Gyárilag ezek az ajtók kívül/beül lenyomható kilinccsel, fogantyúval rendelkeznek. Ha az ügyfélnek olyan egyedi extra kérése van, hogy fixgombos verziót szeretne ezen ajtók egyikére, akkor mi szívesen segítünk, állunk ügyfeleink rendelkezésére ebben a kérdésben is.

A gombos kilincsgarnitúra jobbos és balos kivitelben egyaránt megrendelhető cégünk szakembereitől. Ez a fajta hosszútávon kíméli a zárszerkezet rugóját. Cégünknél 28.000 Ft-os fogyasztói áron megrendelhető a helyszíni komplett csere, mind kilincs/kilincs, mind kilincs/fix gombos változat esetén.

Csíkos vagy pöttyös világító ajtókilincs?

Az eredeti HiSec ajtó kilincsére az ún. pöttyös mintázat a jellemző. Ez már a minőségibb kivitel. A csíkos kilincs az egyzáras, gyengébb minőségű, barkácsáruházakban kapható kínai ajtókra jellemző.

Amennyiben kilincs vagy rugótörés történik a markolatban, mi mindig a pöttyös kivitelt szereljük, már amelyik kínai ajtóra ezt fel lehet szerelni. Mindenkinek azt javasoljuk a kínai kilincsek kapcsán, hogy kizárólag a jobb minőséget válassza, ne vásárolja meg a webáruházban 5-6 ezer forintért kínált, a kínainál is silányabb minőséget! Azért ilyen olcsók, mert nincs bennük anyag, illetve formára sem így néznek ki.

HiSec ajtó-szerviz nonstop elérhetőségünk

Budapesti zárszerviz lévén, az év 365 napján nonstop végezzük helyszíni zárszerviz szolgáltatásunkat, a kínai ajtókra szakosodva. Pl. HiSec ajtó kilincs csere, Secdoors ajtó zárbetét csere, kulcsvesztés miatti ajtónyitás, új lakásba költözés miatti zárak cseréje biztonságosabbra, betörésbiztosra a gyári kínai cilinder helyett – ezek a leggyakrabban igényelt munkák.

Hívja az éjjel nappal hívható 06-30-408-8914 ügyeleti telefonszámot!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest