Kale ajtózár-szerviz, zárcsere Budapest

A bejárati ajtó szempontjából megkülönböztetünk egy-, két- és három zárral ellátott ajtókat, befelé- és kifelé nyíló kiviteleket, tollas kulcsos és cilinderes meghajtású zárszerkezeteket, egy- vagy több ponton záródó biztonsági zárakat és különböző zárbetéteket. Bármelyik lehet a felsoroltak közül a bejárati ajtóba beszerelve.

Budapesti gyors szakszervizünk szervizautós raktárkészletről a helyszínen azonnal prezentálja a biztonságra vágyó ügyfelek számára ezen zárak/ajtók zárnyitását kulcs elvesztés miatt, vagy zárcserét új lakásba költözés miatt, illetve a biztonság érdekében.

Kale ajtózárszerviz budapesti szervizellátás 

Az év 365 napján hívhat minket Kale ajtózárak komplett szerviz-ellátásával, cseréjével kapcsolatban, továbbá a zárak értékesítésének vonatkozásában is.

Zárcsere szolgáltatásunk megrendelése esetén, Budapest kerületeiben kiszállási díjat nem számolunk fel, csak a munkadíjunkat és az anyagköltséget kell megtéríteni. A pontos beazonosítás érdekében az ügyfelektől fényképes e-mailt kérünk a zárról, a kulcsról. Árainak előre közölve vannak a telefonban, nálunk nincsenek rejtett költségek! Fix, megfizethető szerviz árakat használunk, alkalmazunk.

Kale zárszerviz elérhetőségeink

Jobban szeretjük a telefonos megkeresését, úgy egyszerűbb és gyorsabb a kommunikáció. Nonstop hívhat minket, ha szüksége van pl. szombaton egy tollas kulcsos Kale zár kicserélésére. Itt megtalálja telefonszámunkat!

Amennyiben e-mailt szeretne küldeni vagy ajánlatot kérni, a profizar@gmail.com címre küldheti el. Az e-mailben mindenképpen írja bele telefonos elérhetőségét, hogy további kérdés esetén hívni tudjuk Önt, továbbá csatoljon be fotókat a cserélendő ajtózárról!

Kale tollas kulcsos ajtózár csere

Ezekből az egyirányú, tollas kulcsos zárszerkezetekből kétfajta van jelen a magyar piacon. Az egyik az alsó kilincsnyelves, négyfordulatos, ötkulcsos, fúrásvédő lemezzel ellátott szerkezet, amelyből jobbos és balos kivitel létezik. A másik az egy ún. másodzár, mely szinten tollas kulccsal működik és négy fordulattal záródik a tokba. Itt nincs zárnyelv, csak három acéltüske jön ki a szerkezetből. Nálunk ezek a zárak raktáron vannak, azonnal megrendelhetők helyszíni szerviz formájában.

Kale ajtózárbetét cseréje

A cilinderes vezérlésű zárszerkezetekből szintén van alsó- és felső zártest, szerkezet. Ezeket általában valamelyen európai, de sajnos rossz minőségű, gyenge zárbetét hajtja. Érdemes elgondolkodni a minőségibb, megbízhatóbb, betörésbiztos zárbetét alkalmazásán, használatán. Mi nagyon régóta csakis izraeli, három- és ötkulcsos, Mabisz 5-6 besorolású zárakat használunk. Ezek valóban megvédik az ajtót, lakást.

Kale ajtó zárcsere költözéskor, kulcsvesztéskor

Sajnos a legtöbbször mindig az utolsó pillanatra van hagyva a zár- vagy zárbetét cseréje. Akar új lakásba költözéskor, akár kulcslopás esetén nem számol senki azzal, hogy valakinél maradt kulcs, amivel visszaélhet. Mindenkinek javasoljuk gyors, szakszerű és megbízható zárbetét csere szolgáltatásunk megrendelését, mert ezt nem szabad halogatni!

Helyszíni zárcserekor minden esetben az ügyfél előtt bontják ki a cserélendő 

zárbetétet, zárszerkezetet és elmondjuk azt is, hol érdemes és hol tud pontos kulcsmásolatot készíttetni, ha esetleg nem elég a gyári 3-5 darab kulcs. Cégünk kizárólag zárcserével foglalkozik, kulcsmásolásra partner céget tudunk ajánlani.

A Kale zárakkal ellátott ajtók jó minőséget képviselnek, főleg a tollas kulcsos zárószerkezetűek. Méretileg ezeket nem tudjuk más zárra kicserélni, mert egyedi paraméterekkel rendelkeznek. Ez alól kivételt képez a cilinder zárbetét, hiszen az európai szabvány. A GMB és Sib márkájúak használatát minőségi okok miatt mellőzzük és nem is ajánljuk senkinek ezek alkalmazását!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest