Cisa ajtó zárcseréje kódolással

Vannak olyan olasz tollas kulcsos biztonsági zárszerkezetek, amelyeket át lehet állítani másik kulcsnyitásra zárszerelő szakember segítségével. Persze ennek megvannak a maga feltételei. A zárnak hibátlanul, akadálymentesen kell működnie, ellenkező esetben a régi szerkezetet a vadonatúj kulcsok nem fogják működtetni! Ezért sem ajánljuk a házi kódolást, mert könnyen belefuthatnak ebbe a problémába és onnan már a laikus ember számára nincs tovább, az ajtó nem működik, a zár nem záródik.

A zárszerkezet átkódolása az ajtó szétbontása nélkül történik. Ez a kódolás akkor szükséges, ha elhagytak egy lakáskulcsot vagy új ingatlan vásárlása történt. A helyszíni kódolás alkalmával - biztonsági okokból - mindig az ügyfél előtt bontjuk ki az új kulcs-garnitúrát a leszegecselt dobozából. Részletesebb információt a Cisa zár kódolásáról itt talál.

Cisa zárkódolás vagy komplett zárcsere?

A gyártó - a tollas kulcsos zárak tekintetében - készített kódolható és fixlamellás változatú zártesteket. Ahol a kódolást el lehet végezni, ott egy olcsóbb, gyorsabb alternatívával tudjuk a zárcsere műveletét megoldani. A fixlamellás Cisa zár esetében pedig költségesebb, hosszabb ideig tartó munkafolyamattal, illetve az ajtó szétbontásával kell számolni a megrendelőnek.

Az új zárszerkezet telepítésekor már kódolható zárat szerelünk be. Ez a jövőben megkönnyíti a tulajdonos dolgát, amennyiben ismét kulcsvesztés fordulna elő. A Cisa zár kódolásánál annyit kell még tudni, hogy akadozó, nehezen működő zárat nem szabad átkódolni, csak akkor, ha az hibátlanul működik!

Cisa zárkódolás költsége Budapesten

Mivel prémiumkategóriás, kb. 300 ezer forintos bejárati ajtóról beszélünk a Dierre ajtók esetében, így sajnos bele kell nyúlni a pénztárcába lakáskulcs elhagyás esetén is. Ez egy komoly zár! Ilyen esetben a másolással nincsenek előrébb, mert nem tudni, kihez került a kulcs, ezért erősen javasolt a zárcsere. Higgyék el, ez a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás a baj elkerülésére!

Budapest területén kiszállási díj nélkül vállaljuk a tollas kulcsos Cisa zárszerkezet kódolását, új kulcsokra történő tanítását 48.000 Ft-tól, kulcsok mennyiségének függvényében.

Cisa zárcsere kiszállási díj nélkül Budapesten

Bárkivel megeshet, hogy elhagyja a lakásajtó kulcsát, ilyenkor egyértelmű, hogy zárcserét vagy a tollas kulcsos zár esetében, ún. zárkódolást kell végrehajtani. Ennek lebonyolítására mindenképpen erre szakosodott zárszerviz céget bízzon meg!

Ügyeleti jelleggel dolgozunk egész évben Budapest minden kerületében, a megrendelt munka esetén kiszállási díjat nem számolunk fel, csak anyagköltséget és a munkadíjunkat.

Cisa tollas- vagy cilinderes kulcsok

Ennél a márkánál vagy tollas, vagy cilinderes kivitel létezik. A cilinderes egy 4-5 cm-es, EU szabványnak megfelelő kulcsforma, a hengerzárbetét kivitelének megfelelően kialakítva. A tollas kulcsok pedig 9-12 cm hosszúságú, a páncélszekrények kulcsaihoz hasonló kulcsok. Ehhez pedig lamellás zárszerkezet tartozik. Mindkét zár komplett cseréjét rövid határidővel, garanciával tudjuk vállalni budapesti ügyfeleink számára.

Cisa zárszerviz telefonszámunk, elérhetőségünk

Cisa zárszerviz vonalunk éjjel nappal elérhető egész évben! Várjuk hívását, legyen szó ajtónyitásról, zárcseréről, ajtóbeállításról vagy kulcs-kódolásról! Jól felszerelt szervizautónk minden helyszíni munkafolyamat ellátására fel van készülve.

Árainkról, díjszabásunkról érdeklődhet telefonon a 06-30-408-8914 telefonszámon! Ha emailt szeretne nekünk írni vagy fotót küldeni, erre a címre várjuk: profizar@gmail.com

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest