Kínai biztonsági ajtókilincs cseréje

Gyorsszerviz szolgáltatásunk mindenki számára elérhető. Külön kiszállási díjat nem számolunk fel senkinek, az előre, telefonban leegyeztetett fix áron dolgozunk. Mindenfajta ajtóval foglalkozunk, de a kínai ajtók kilincseire összpontosítunk elsősorban, hiszen a legtöbb probléma ezekből adódik, ilyen a kilincs- és rugótörés, illetve a zárbetétek betörők általi sérülésmentes és gyakori feltörése.

A HiSec és Secdoors ajtók kínaiak, de nem biztonságiak. A zárbetétjük védelem nélküli, a kilincsük gyenge, magyarul, az egész ajtó szervizszolgáltatást igényel. Mi ebben tudunk segíteni. Elérhetőségeinket megtalálja itt.

HiSec és Secdoors kínai ajtók kilincseinek pótlása

A legtöbbet eladott ajtók márkáiról írunk most, de sajnos ezeknek a negatív hozadéka az a probléma, amely a törésre hibára vezethető vissza. A legtöbb eset úgy kezdődik, hogy behúzzák az ajtót és már le is törött a kilincs valamelyik része, így nem lehet rendeltetésszerűen nyitni és zárni az ajtót. Nem beszélve a balesetet okozó hegyes kilincs-csonkról! A HiSec és Secdoors ajtókilincsek törésének és rugótöréseinek megoldása a komplett kilincspár csere, jobbos vagy balos kivitelben.

A lógó, törött kilincs cseréje hogyan orvosolható?

A lógó kilincs tulajdonképpen majdnem egy az egyben a törött kilincs probléma, hiszen mindkét esetben komplett külső/belső garnitúrát kell cserélni. A kilincs belső részében a visszahúzó rugó törött ketté, ezért áll lefelé az ún. fogantyú/markolat. Ebben rugót nem tudunk cserélni, egy erősebb, masszívabb kilincs kerül felszerelésre, ami sokkal tovább bírja, mint az elődje.

Külön rugót vagy bármilyen házi tuningolást nem vállalunk! A kilincs csere komplett költsége Budapest területén 28.000 Ft-ba kerül. Kiszállási díj nincs!

Kilincs-cserekor érdemes a zárbetétet is cseréli

Nagyon régóta foglalkozunk különböző márkájú kínai ajtókkal, egy- és kétzáras kivitelűekkel. Ezeknél a csodaajtóknál sajnos rendszeresen letörik a kilincs külső vagy belső markolata, vagy pedig a rugó adja fel a szolgálatot a kilincs mögött. Ezek anyaghibák és beállítási problémák miatt fordulnak elő.

Az alábbiakban tudnak még részletesebben olvasni eme problémákról, vagy ezen a linken szintén találnak információkat.

Ha már kilincset cserélnek, érdemes megnézetni a szerelővel a gyári zárbetéteket is, mert ha a kulcsok nagyon régiek, kopottak, akadnak mindenképp szükséges a csere. Továbbá, előszeretettel látogatják a betörők azokat az ingatlanokat, ahol még a piros-sárga-fekete kulcsos gyári betét van beszerelve, melyek könnyen, gyorsan nyithatók.

A zárszerelő kolléga a helyszínen elmondja részletesen, hogyan történik a tolvajok által a zárbetétek gyors és sérülésmentes nyitása. Mi itt egy pár sorban tájékoztatjuk Önöket mitől jobb a mi termékünk és miért érdemes egyszerre zárbetétet is cserélni, ha már úgyis kimegyünk a kilincs cseréhez.

Egy kis matek

A letört HiSec kilincs-csere ára 28.000 Ft, ha csak ezt rendeli meg. Az izraeli zárbetét csere ára 32.000 Ft. Ez összesen 2x1 óra, kétszeri helyszíni kiszállás, azaz összesen a külön rendelésnél 60.000 Ft. Ez nem kevés egy kínai ajtó tekintetében, viszont ha gazdaságosan gondolkozunk, akkor egy kiszállással mind a kilincspár, mind a zárbetét cseréje összesen 46.000 Ft-ba kerül. Ez volt a számtan, most jöjjön a biztonság!

A biztonság mindig legyen az első, azt kell szem előtt tartani! A kínai zárak olcsók, nincs bennük semmilyen védelem, így nem állnak ellen a betörőknek, vajmi könnyedséggel nyithatók egy neten vásárolható zárfésűvel.

Mit tud az izraeli cilinder? Hát ennél jóval többet, hiszen Mabisz 5 minősítést kapott, ami kettővel magasabb besorolás! A zárbetét nem Kínában készül, hanem Izraelben. 5 kulcs tartozik a zárhoz és egy kódkártya. Ez védi a tulajdonost az illetéktelen másolástól. A zárbetét maga -a felépítése miatt- fúrás-, törés-, finomnyitás-, savazás-, rongálás-, fagyasztás ellen védett!

A kínai ajtók gyári zárbetétjei maximum a huzat ellen védenek! Ha jót akar, válassza Ön is a biztonságot, no meg a minőséget!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest