Izraeli Mul-T-Lock ajtózárbetét cseréje

Ügyeleti jellegű zárszerviz vállalkozásunk Mul-T-Lock zárbetétek cseréjével foglalkozik. Pontosabban izraeli zárbetét cserével. Mióta a Mul-T-Lock kivitte a gyártását Kínába, azóta sajnos nagyot romlott a minőség, amit mi nem engedhetünk meg magunknak. Épp ezért saját beszerzésű, valósan Izraelben készült, a híres Rav-Bariach által gyártott zárbetéteket alkalmazunk.

A Mul-T-Lock nagyon jó minőség volt anno, de mindenki Kínához fordul az olcsó gyártás miatt. A baj ezzel csak az, hogy a kínai gyártástechnológia pontatlan, minőségtelen, így szinte egy hónap után menni kellett garanciális cserére, mert nem nyílott a zár. Ez pedig számunkra elfogadhatatlan.

Közvetlenül az izraeli RB gyárból vesszük a zárbetéteket, amelyekkel nincs gond. Az esetlegesen felmerülő problémák esetén rögtön tudunk mindent orvosolni a gyárral, bár ezek elég ritkák.

Zárbetét csere árak Budapest területén

Ha minket választ, nem feltétlenül a legolcsóbb szolgáltatást kapja, viszont szaktudásunknak és jó zárjainknak köszönhetően minőségi munkát kínálunk és végzünk. Olcsó, kínai terméket nem szerelünk be senkinek! Csakis jó minőségű, izraeli, prémium minőségű, kódkártyás, betörés ellen megvédő, interaktív csapos zárbetéteket telepítünk.

A zárbetét csere ára függ a bejárati ajtó típusától és a kicserélendő zárak számától.

HiSec, Secdoors és TerraSec ajtóban zárcsere

Ezek a kínai ajtók a betörők kedvenc célpontjai, hiszen másodpercek alatt, minden rongálás és zaj nélkül jutnak be a lakásokba. A zárcserére sajnos már csak utólag kerül sor, miután már bejutottak a lakásba, megtörtént a baj. Érdemes előre gondolkozni, tervezni!

Mind a három kínai ajtó kétzáras kivitelű. Akinek ilyen van, a legjobb, ha mind az alsó, 3 pontos, mind a felső, előre záródó zárszerkezet zárbetétjeit lecserélteti. Ezeknél az ajtóknál is izraeli interaktív csapos zárbetéteket használunk a teljes védelem érdekében.

Egy zárbetét cseréje 28.000 Ft-ért már elérhető Budapest minden kerületében. Ha mind a két zárbetétet cseréljük, ami javasolt, akkor a komplett költség, helyszíni szereléssel együtt 46.000 Ft.

Műanyag felhúzókilincses ajtó zárbetét csere

A műanyag ajtók sima tolókavivős zárrendszerűek. Egy Keylocx zárbetét cserével már magasabb szintre tudjuk emelni a biztonságot. Ez a zárbetét típus fúrás-, finomnyitás-, törés- és másolás elleni védelemmel van kialakítva. A műanyag ajtók zárbetét cseréjének költsége 32.000 Ft-ért elérhető.

Fogaskerekes Superlock/Mul-T-Lock és Turul zárbetét csere

Ezek speciális bejárati ajtók, csakis izraeli profilú, fogaskerekes zárbetétet lehet beléjük szerelni. Erre tökéletesek a mi zárbetétjeink. A Keylocx zárbetét csere ára 34.000 Ft, LOCXIS zárbetét csere pedig már 46.000 Ft-ért elérhető.

Van-e kiszállási díj, menyibe kerül?

Szervizünkben külön kiszállási díjat nem számolunk fel, tehát díjmentes a szolgáltatás erről az oldalról megközelítve. Viszont mindenképpen munkadíj, azaz óradíj köteles. Magyarul: szerelési díjat felszámolunk.

Egy ügyfélhez sem megyünk ki külön felmérésre, gyorsszerviz lévén, rengeteg a munkánk. Azért tudunk kiszállási díj nélkül dolgozni, mert jól felszerelt szervizautóinkban minden elérhető, amire az ajtónyitás, zárcsere, esetleges kilincs-csere során szükség lehet. Így sehová nem szükséges kétszer visszamenni.

Zárszerviz elérhetőség egész évben Budapesten

Budapest kerületeiben teljes körű lefedést biztosítunk azoknak a leendő és meglévő ügyfeleknek, akiknek a bejárati ajtójukkal bármilyen problémájuk akad. Számíthat ránk rövid időn belül, pl. új lakásba költözéskor, kulcsvesztés miatti zárbetét csere ügyében, illetve a biztonság fokozására betörésbiztos másodzár telepítése esetén.

Egész évben hívhatja nonstop elérhető telefonszámunkat, hétvégén és ünnepnapokon is igyekszünk mindenkinek hamar segítséget nyújtani.

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest