Kínai ajtó helyszíni zárcseréje jó zárbetéttel

Szinte minden második ajtó kínai Budapesten, ami még nem is lenne gond. A problémák ott kezdődnek, hogy az eredeti kínai betétek vannak bennük, melyekkel a gyár felszerelte őket, ezek nem lett lecserélve, így a lakás támadhatóvá válik emiatt. A kínai ajtók betörési statisztikája óriási növekedési tendenciát mutat mostanság, és a legtöbbjük a betét gyengeségén miatt vihető végbe.

Mivel ezek az ajtók már beszerelt állapotban vannak, és ha nem akarnak nagyobb összeget egy új ajtóra költeni, akkor a leghatékonyabb megoldás egy jó minőségű zárbetétre való csere lehet, helyszíni zárszerviz keretein belül.

Kivel végeztessük el a zárbetét cserét?

Rengeteg különböző zárszerviz vállalkozás működik Budapesten, mindenkinek a saját döntése, hogy milyen céget választ. Ha mellettünk teszi le a voksát, biztos, hogy nem kínai termék kerül majd beszerelésre, hanem jó minőségű, biztonságos, törés- és másolásvédett zárbetét.

Sajnos a zárszerelői piacon is vannak szélhámosok, akik úgy hirdetik magukat, hogy minőségi zárakat szerelnek be, aztán csak a zárcsere után derül ki, hogy egy olcsó, kínai Anbo, Gmb, Sib vagy Multilock Integrator zárbetétet tettek be, melyek szintén Kínában készült tucattermékek. Ha ilyet tapasztal, vagy pl. a szomszédja járt így és nem hiszi el az írásunkat, akkor nézzen utána egy webáruházban, hogy egy kínai zárbetét 45/45 mm méretben valójában mennyibe is kerül.

Milyen típusú kínai bejárati ajtók vannak?

Hány zárral vannak ellátva ezek az ajtók?

A jobb minőségű kínai bejárati ajtók duplazáras kivitelben készülnek, így kerülnek forgalomba. Továbbá vannak az akciós ajtók a barkácsáruházakban, melyek egyzáras kivitelek, és az akció idején 30-40 ezer forintért meg lehet őket vásárolni. Ezeket az ajtókat senkinek nem ajánljuk, mert nagyon sok a probléma velük! Ha mindenképpen kínait akar, akkor a lenti írásban felsorolt típusokat ajánljuk megvásárlásra.

Három különböző márkanevű kínai ajtó van harcban a magyar piacon, melyek jóknak mondhatók. Az első a HiSec, mely a legjobb, legnevesebb ezek közül. Több százezer van beszerelve ebből a típusból. A másik, a kilincsfelhúzós kivitelű Secdoors ajtó, mely gyengébb mint a HiSec, de ebből is eladtak jó párezret. A harmadik, a szintén Kínából származó, Szlovákián keresztül hazánkba érkező, feltörekvő TerraSec ajtó. Ezek mind kínai ajtók, gyárilag gyenge, kínai zárbetéttel vannak ellátva.

Ha nem akar váratlan látogatót, mihamarabb cseréltessen betörésbiztos zárbetétet ezekben az ajtókban! Mi ezt megtesszük Önnek, mégpedig jó minőségű, garantáltan betörésvédett, izraeli zárbetétekkel!

A zárcsere folyamata, megrendelése, teljesítés

Gyorsszervizként tevékenykedünk Budapest összes kerületében. Jól felszerelt szervizautóval, kiváló zárszerelő mesterekkel dolgozunk. Főként és elsősorban telefonon történnek a megrendelések. Nonstop lefedettséget biztosítunk budapesti ügyfeleink számára. A zárcserére külön kiszállási díjat nem számolunk fel abban az esetben, ha megrendeli tőlünk a szolgáltatást.

Zárbetét csere nálunk már 32.000 Ft-ért elérhető, jó minőségű, törés- és másolásvédett izraeli zárbetéttel! Illetve szintén szervizszolgáltatásaink közé tartozik a kilincstörés vagy rugótörés miatti komplett kilincsgarnitúra csere a kínai ajtókon. Ez már 28.000 Ft-tól elérhető mindenki számára.

A kilincsekről még annyit érdemes tudni, hogy mi csakis a jó minőségű, megerősített változatot telepítjük! Az olcsó, webáruházban pár ezer forintért kapható, no-name lemezkivitelű kilincsek felszerelésétől szigorúan elzárkózunk!

A telefonhívástól számított gyors munkavállalást munkáink mennyiségének függvényében, aznapi vagy másnapi szereléssel tudjuk biztosítani. Sürgősségi, azonnali zárcserét csak korlátozott számban tudunk vállalni, a bejövő, nagy mennyiségű munkák igénylése miatt.

Megrendelését telefonon adhatja le, előzetes időpont egyeztetéssel a 06-30-408-8914 telefonszámon! Érdeklődhet e-mailben is, a profizar@gmail.com e-mail címünkön.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest