Superlock ajtózárcsere Budapesten

Amit ezekről az ajtókról tudni kell, hogy Izraelben készültek és valamilyen építtető kapcsán kerületek be az országba. Főként kisebb és nagyobb társasházak bejárati ajtóin keresztül találkozhatunk velük. Zárszervizes tapasztalataink alapján Budapest szinte minden kerületében találkozunk az izraeli Superlock bejárati ajtóval, amelyekben egy hárompontos bevésőzár szerkezet található, amit egy fogaskerekes zárbetét hajt.

A zárak cseréjét két részre osszuk, hiszen van a hajtó és a hajtott mechanika. Az egyik a Superlock zárszerkezet, a másik a Superlock zárbetét. Superlock zárbetétet már nem lehet Magyarországon beszerezni, így ennek a helyére mi a szintén izraeli RB zárbetétet szereljük. Szinte minden szükséges mértet tartunk ebből, pl. 33/38, 33/43, 43/48 mm, stb. Tehát egy Superlock ajtó zárbetét cseréje nem okoz problémát. Telefonáljon, kérjen árajánlatot ezzel kapcsolatban! A zárbetét cseréjét kulcsellopás, új lakásba költözés vagy zárkorszerűsítés miatt szokták igényelni.

A Superlock zárszerkezet csere már egy bonyolultabb, összetettebb feladat, hiszen a zárgyártó 3-4 különböző zárszerkezettel szerelte anno ezeket az ajtókat. Viszont a bennük lévő zárszerkezetet már nem gyártja. Egyetlen egy zárszerkezetet tudunk cserélni raktárkészletről, mégpedig azt, amiből négy rúd jön ki és a zárnak a nyelve. Ezek jobbos és balos kivitelben vannak raktáron. A zárszerkezet csere ára igen húzós tétel. Erről egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal!

A Superlock zárszerkezeteknek a cseréjét csakis szakemberrel végeztesse, hiszen ez egy bonyolult, többpontos biztonsági zár, amihez azért érteni kell, át kell látni a működési elvet.

Forduljon hozzánk bizalommal, mi megpróbálunk a legrövidebb időn belül segíteni!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest