Műanyag ajtó zárbetét csere

Számos munkát vállalunk és látunk el a műanyag bejárati ajtók zárjaival kapcsolatban. Többek között ilyen a zárbetét csere folyamata is.

A zárbetét csere szerepe azért fontos, mert ez biztosítja az illetéktelen behatolást az ajtón, ezért ezen nem szabad spórolni, inkább valamilyen középutat kell választani!

A műanyag ajtó zárbetét csere során a zárszerelő szakember segít az ügyfélnek kiválasztani a jó zárbetétet a megfelelő biztonsághoz és a pénztárcához igazítva. A zárbetétnél fontos a méret és a kialakítás figyelembevétele egyaránt.

Házilag nem tanácsos nekiállni a műanyag ajtóban zárbetétet cserélni, hiszen nem tudhatni előre, milyen méret szükséges az ajtóba. Ezért vagyunk mi, akik mindenben segítünk, minden ilyen dologhoz értünk. A műanyag ajtó zárbetét lehet egyforma oldalú vagy különböző osztású. Ez az ajtó vastagságához és a zárvédő kilincs címkéjéhez van igazítva. Pl. 45/60 vagy 35/45 mm. Ahány műanyag ajtó, annyi különféle méret lehetséges a zárcilinderek kapcsán.

Zárszerviz autónk mozgó zárszaküzletként funkcionál, mi minden helyszíni zárcserét rövid időn belül megoldunk, munkáink függvényében.

Hívhat minket kulcselvesztés miatt, betörés miatt vagy akár új lakásba költözés miatt is!

Előzze meg a betörési kísérletet, cseréltessen minőségi ajtózárat velünk, gyorsan, szakszerűen, hétfőtől péntekig, munkanapokon reggel 8 és este 20 óra között tudunk segíteni a baja jutott ügyfeleknek!

A műanyag ajtó zárbetét csere áraival kapcsolatban hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat, mi készségesen állunk a rendelkezésére! Gyors szerviz szolgáltatásaink Budapest minden kerületében elérhetők, Pest megyében pedig előre egyeztetett időpontban és díjakkal tudunk segíteni!

A műanyag ajtózár szerviz csapata régóta van jelen a magyar piacon, így ismeri a betörési fogásokat és az ezek ellen való védekezési módokat, így, ha jót választ és ránk hallgat, akkor a teljes körű műanyag ajtó védelme elérhető!

A műanyag ajtók sajnos nem az erős kategóriába tartozó ajtók, pláne akkor, ha a gyenge minőségű zárbetét van bennük. A gyártó által beszerelt Roto, vagy bármilyen egyszerű, fogazott zárbetét kicserélése erősen javasolt! Ezek a betétek könnyen fúrhatók, törhetők, illetve manipulációs nyitással szinte pillanatok alatt kinyílnak!

Válasszon magas MABISZ minősítésű zárbetéteket, előzze meg a bajt, ne hagyja, hogy illetéktelen személy bejusson a lakásba, amíg senki nincs otthon!

Megkülönböztetünk felhúzó kilincses és kulcsműködtetésű műanyag ajtó zárszerkezeteket és ezen belül olcsó és drágább kivitelű vasalatokat, kb. 50-200 ezer Ft környékén.

Várjuk hívását a zárbetét cserével kapcsolatban, rendelje meg a munkát még ma, mi biztosítjuk Önnek a korrekt műanyag ajtó zárszerviz szolgáltatást!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest