Nívó ajtóban zárbetét csere

Budapesti gyorsszolgálatunk vállal, Magyarországon gyártott Nívó bejárati ajtóban zárbetét cserét, kiszállási díj nélkül, szakszerűen, garanciával, számlával.

A Nívó biztonsági ajtó több mint 10 éve van jelen a hazai piacon, amelyekbe saját gyártású zárszerkezetek vannak telepítve, viszont a meghajtást zárbetét végzi. A gyárilag beszerelt zárbetétek a fogazott kulcsos Tesa, a német Mauer, vagy olasz Iseo R7 zárbetétek közül kerülnek ki. Mivel mi önálló zárszerviz cég vagyunk, és semmiféle kötődésünk nincs a Nívó ajtógyártó céghez, ezért mi a fent említett zárbetéteket nem tartjuk a szervizautóinkban.

Mi csakis az izraeli gyártótól vásárolt RB LOCXIS, RB Dynamic és RB Keylocx zárbetéteket tudjuk az ügyfélnek felkínálni, ha minket választ a Nívó bejárati ajtó zárbetétjeinek a kicserélésére. Mint említettük a Nívó ajtóban 3 különálló zárszerkezet van, ezzel is emelve a biztonsági fokozatot, így az ügyfélnek választási lehetősége van, hogy a 3 zárbetét közül egyet, kettőt, vagy esetleg hármat válasszon.

A helyszínen azonnal ki tudjuk cserélni a zárbetéteket, de csakis külön-külön kulcsnyitásúra. Ha az ügyfél azt szeretné, hogy a zárt ugyanaz a kulcs nyissa, illetve, hogy a középső zár tekerőgombos maradjon, azt csak másnapi szereléssel tudjuk biztosítani. Hangsúlyoznánk, hogy mi kizárólag izraeli zárbetéteket szerelünk, mivel velük van szerződésünk, így különböző országok termékeit nem értékesítjük. Azt az ügyfélnek tudni kell, hogy az általunk forgalmazott RB zárbetétek 5-ös, 6-os MABISZ minősítésűek, magasabbak, mint amit a Nívó gyárilag beszerel az ajtókba. Ez a minőség mutatkozik a zárbetétcsere árán is, hiszen nálunk 14.000 Ft-tól kezdődnek a zárbetétek árai. Továbbá természetesen a munkadíj tevődik még rá erre az összegre. Külön árat itt nem tüntetnénk fel, mivel minden Nívó ajtó zárbetét cseréjekor más-más a megrendelés. Valaki a legmagasabb LOCXIS kategóriát kéri, van, aki a Dynamic zárbetétből az összekódolt három betétes garnitúrát. Így inkább az ügyfél igényeinek a felmérése után mondunk komplett zárcsere költséget.

Budapest területén akár aznapi vagy másnapi kiszállást biztosítunk. Munkáink függvényében változik az időpont, illetve a budapesti közlekedés figyelembevételével.

A biztonság növelése sosem késő, mindig lehet változtatni, növelni, hiszen a betörők módszerei, szaktudása is folyamatosan fejlődik! Mi mindig a minőségre és a biztonságra törekszünk a zárbetét cserénél, csakis bevizsgált, ellenőrzött, a biztosítók jóváhagyásával bíró zárbetéteket telepítünk! A prémium kategória esetében a zárbetéthez 3 darab kulcs tartozik és a másolásvédő kártya, a középkategóriához pedig a Dynamic esetében 5 darab kulcs, a Keylocx esetében szintén 5 kulcs és a másolásvédő kártya.

A zárak összekódolásáért illetve a tekerőgomb felszereléséért külön díjat számolunk fel.

Munkarendünk egész évben nonstop elérhető!

Cseréltessen velünk a kiváló Nívó bejárati ajtóban zárbetétet! Tudja önmagát, lakását, vagyonát, családját biztonságban!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest