Helyszíni zárcsere Budapest kerületeiben

Több mint 15 éve szolgáltatunk helyszíni zárcserét Budapest kerületeiben a már meglévő -és reméljük egyre bővülő- ügyfélkörünk számára. Megbízható zárszerelő szakemberekkel, minőségi zárakkal, egy év garanciával, jótállással, illetve a munka végeztével számlaadással állunk a megrendelőink rendelkezésére.

A zárcsere megrendelésének menete, hogy a diszpécseres kolléga kikérdezi az ügyfelet a problémáról, az ajtóról, a zárról, a helyszínről, ahol a zárcserét kell végezni, illetve, hogy milyen határidővel szeretné az ügyfél ezt a folyamatot elvégeztetni. Minden zárcsere más és más, ezért próbáljuk az ügyféllel úgy leegyeztetni a dolgokat, hogy mind időben, mind árban elfogadható legyen a szolgáltatás mindenki számára.

A helyszíni zárcsere költségeit vagy fix áron ajánljuk ki az ügyfélnek, pl. HiSec vagy műanyag sztenderd ajtók árainál, vagy pedig külön munkadíjat mondunk és egy tól-ig anyagköltség árat. Az anyagköltség ilyenkor azért nem fix, mert nem tudjuk mi vár minket a helyszínen, zárbetét csere, hevederzárbetét csere, vagy pedig egy Cisa többpontos tollas kulcsos zárszerkezet csere, melyeknek anyagárai mind-mind mások.

A helyszíni zárcsere ideje mindig az ajtó minőségétől és típusától függ, hiszen egy rosszul beépített ajtó esetén, ha már ott vagyunk, akkor a zárbetét csere mellett, ráigazítunk az ajtóra, esetleg megemeljük, megturbózzuk, a szükséges beállításokat mind elvégezzük. Nem hagyunk ott egy ajtót, hogy akad vagy szorul, mert nem gyűjtjük a garanciális munkákat, sem pedig a negatív megjegyzéseket az online felületeken.

Vállalunk helyszíni ajtónyitást, zárnyitást, egy- vagy többirányú, biztonsági bejárati ajtók zárjainak cseréjét, tollas kulcsos zárak átkódolását, olasz zárszerkezetek lamellaköteg cseréjét, hevederzár betétek cseréjét, műanyag ajtók vasalatainak, zárszerkezeteinek cseréjét, zárak pótlását, hevederzárak- és másodzárak telepítését, illetve helyszíni biztonságtechnikai szaktanácsadást.

A munkavállalás idejét, beosztását a munkák mennyisége határozza meg. Próbálunk mi is alkalmazkodni, de fél és egy órán belüli zárnyitást, zárcserét csak akkor tudunk vállalni, ha az ajtó a legközelebbi kolléga kerületében van.

Profi szakembereink, illetve jól felszerelt műhelyautónk szinte minden igényt lefednek a zárcsere tekintetében, hiszen az elmúlt 10 év azzal telt, hogy tapasztalatot szerezzünk, és olyan zárakat készleteljünk, amelyekre igény és szükség van. A mai világban senkinek nincs ideje még egyszer visszamenni a címre egy olyan zár miatt, ami a figyelmetlenség okán nincs jelen a zárszervizes autóban. A legtöbb zárat saját beszerzésből bocsájtjuk ügyfeleink rendelkezésére, ami azt jelenti, hogy közvetlenül a gyártótól vesszük meg, ezért jó áron tudjuk tovább értékesíteni az ügyfeleknek.

Főként Budapest kerületeiben végzünk gyors, helyszíni zárcserét, de pest megyei ügyfeleink számára is jelen vagyunk, így, ha nem annyira sürgős, akár másnapi zárszerelést, zárcserét tudunk eszközölni, pl. Szentendrén. Budapest és Pest megye az, ami számunkra vállalható, de vidékre nem megyünk, hiszen nagyon kiesik idő tekintetében, anyagilag pedig sem az ügyfélnek, sem a zárszerviznek nem éri meg pl. Debrecenbe egy zárbetét cseréért lemenni.

06-30-408-8914