Kínai ajtó felső zárcseréje

Mind a HiSec, mind a Secdoors Magyarországon egyre népszerűbb ajtók két darab különálló zárszerkezettel rendelkeznek. Egy alsó többpontos kétfordulatos és egy felső kétfordulatos egyirányú zártesttel. A HiSec ajtónál kívül-belül kulcsos a zárbetét és általában 45/45, 43/43 vagy 40/45 mm-es, aszimmetrikus osztású zárbetétet kell a zárbetétcsere során beszerelni.

Ugyanez a méret nem érvényes a Secdoors kínai acélajtóra, hiszen azokba alul 31/55 mm-es a méret, felül pedig 31/60 mm-es méretű, kívül kulcsos, belül tekerőgombos kivitel van beszerelve. Ezekbe az ajtókba sajnos még mindig a gyári kínai zárbetét található, aminek a cseréjét mindenkinek javasoljuk, mert ezek a nem biztonsági zárbetétek és előbb-utóbb utolérik rossz hírnevüket, mivel igen elterjedt lett a betörők között ezeknek a zárbetéteknek a sérülésmentes nyitása.

A fő probléma azzal van, hogy a rengeteg reklám, amit az ajtóról állítanak igencsak félrevezetés, hiszen az „acélajtó” valójában lemez, a 16 ponton záródás az egy vicc, a világító kilincs az esztétika, a MABISZ minősítés pedig 2-es.

Ezek az ajtók most, 2019-ben 50.000 Ft-ba kerülnek nagyker áron. Az, hogy az ügyfélnek 100-110 ezer forintért szerelték/szerelik be, az a haszon és a szerelési költség miatt annyi, nem pedig az ajtó biztonsági fokozata miatt. Ahhoz, hogy ezekből a kínai ajtókból biztonságos ajtót teremtsünk, cseréltessük ki a felső és alsó zárbetétet olyan kivitelre, amit a zárszerelő szakember ajánl, nem pedig egy webáruházas értékesítő. Itt olyan szakemberre kell hallgatni, aki nap mint nap ezzel foglalkozik, ismeri az ajtó gyengeségeit, tudja mire kell ügyelni, hogyan kell a betörők előtt járni!

Mindenki a saját termékét dicséri és ajánlja, ez természetes, de mi olyan terméket kínálunk az ügyfél számára, ami jelen pillanatban az összes betörési eljárásnak ellenáll. Az izraeli zárbetétjeink nem véletlenül kapták meg az 5-ös, 6-os minősítést, így kiválóan alkalmasak a lakás megvédésére, a betörő távoltartására.

Több opció közül is tud választani nálunk a kínai felső zárbetét cseréjével kapcsolatban. Ez lehet például a duplán törésvédett SKG zárbetétünk, a másolásvédett LOCXIS zárbetétünk, a legnépszerűbb interaktív csapos Dynamic zárbetétünk vagy az 5 kulcsos törés- és másolásvédett Keylocx zárbetétünk, melyek mind-mind kiválóan megfelelnek a célnak, azaz annak, hogy ne tudjanak könnyen és hangtalanul bejutni ezen az ajtón.

Előzze meg a bajt, ne várja meg, míg betörnek Önhöz, higgyen a szakembernek! Nálunk már 32.000 Ft-tól lehet zárbetét cserét rendelni, akár aznapi, vagy igény szerint másnapi kiszállással! A HiSec és Secdoors kínai ajtók tekintetében fix áron dolgozunk, nincsenek extra kiadások a zárbetét cserére vonatkozóan! Gyakran javaslatot teszünk az ügyfélnek, ha probléma van a világító kilinccsel vagy a bevésőzárral is. Általában tíz esetből három esetnél ezek valamelyikével is probléma van, mégpedig olyan, hogy a kilincsnek a fogantyús része ferdén áll a rugótörés miatt, vagy a zárszerkezet szorul, akad, rosszul működik.

Ezeket a problémákat mi a zárbetét cserével nem tudjuk orvosolni, hiszen fent említett problémák egy másik, két különálló egységhez tartoznak, ami a működést biztosítja. Általában az ügyfelek elfogadják és kicserélik azokat is, hiszen minden van a szervizautónkban, ami a szervizeléshez szükséges. Többször volt már rá példa, hogy a zárbetétcsere után egy-két héttel újra jelentkezett az ügyfél, hogy a kezében maradt a kilincs és menjünk cseréljük ki. Mindig megcsinálunk mindent, de ilyenkor már plusz munkadíja van ennek, amit az ügyfél megspórolhatott volna, ha hallgat ránk, mikor kint vagyunk a felső zárbetét cserénél.

A fent említett zárbetétek árairól, méreteiről, illetve a felső kínai zárcsere költségeiről érdeklődjön az alábbi telefonszámon, mi készségesen állunk az ügyfelek rendelkezésére!

06-30-408-8914