Kínai ajtó zárcsere Budapesten

Sajnos az ügyfeleink 80 százaléka akkor jön rá, hogy annyira jó vásárt nem csinált a HiSec ajtóval kapcsolatban, amikor betörnek hozzá, kárt okoznak neki, feltúrják a lakását.

Az elmúlt 20 év tapasztalata alapján mondjuk, hogy rengeteg a lakásbetörés, sok ilyen helyszínen jártunk és láttuk zárcserekor, hogy az ügyfél teljesen kiborult, rossz lelkiállapotba került, hogy feldúlták a lakását és elvittek mindent.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem szabad olcsó, kínai, barkácsáruházas bejárati ajtót vásárolni! Az a baj, hogy a vásárló nem tudja, hogy a 12 ponton való záródás, a világító kilincs, a csengő, a halszáloptikás kitekintő, a duplazáras kivitel csak ámítás, hiszen nem véletlenül kapott az ajtó MABISZ 3-as minősítést.

Az egy dolog, hogy az ajtó gyenge, lemezvázas, de jó minőségű zárbetétet mindenképpen érdemes benne cseréltetni, mert a gyári kínai réz-betétek még fúrásvádelemmel sincsenek ellátva!

Persze azért a 60.000 forintért, amit kérnek érte, csodát nem várhatunk, de a zárbetétek cseréjét mindenkinek javasoljuk annak, aki nem akar váratlan látogatót!

Három csoportra osztanánk a kínai ajtókat. Az egyik, amit a barkácsáruházak szinte minden hónapban akcióznak, na ez az, amit nem szabad megvenni! Ez a legolcsóbb, legócskább választás, ami egy ajtó esetében lehetséges, ezt senkinek nem ajánljuk! Az ilyen ajtó, akció alkalmával, már 29.900 forinttól már elérhető. Ennyi pénzért ajtót nem lehet venni, hiszen egy normális zárbetét kezdődik 15.000 forintnál!

A második kategória a Secdoors néven elhíresült, szintén kínai ajtó. Ez már egy kétzáras kivitel, amiben általában felhúzókilincses zárszerkezet van. Alulra 31/55 mm-es, felülre pedig 31/60 mm-es zárbetétet szoktunk a zárcserekor használni. Ez már az a kategória, amit, ha valaki megvásárol, akkor viszonylag jól jár, de mindenképpen a zárbetétet érdemes benne lecserélni. A zárcserében mi tudunk segíteni, izraeli, jó minőégű zárakat alkalmazunk.

A harmadik a HiSec szintén kínai „acélajtó”, amiből talán a legtöbbet szereltek be hazánkban és minőségileg ez a legelfogadhatóbb kivitel. A forgalmazó, aki ezeket az ajtókat Kínából importálja, ügyel a minőségre. Jó a zárszerkezet, jó a kilincs, az ára is elfogadható, ezt megéri megvenni. Többet ér, mint egy műanyag ajtó vagy mint egy régi, lakótelepi panelajtó. A HiSec ajtók esetében is javasolt azonban mindenkinek a zárcserét elvégeztetni, hiszen ezekben az ajtókban is a gyári zárbetét biztonsági szintje semmire nem elég. A HiSec ajtó alsó és felső zárbetétje sima, hétcsapos kivitel, se fúrás-, se finomnyitás-, se törés ellen nincs védve.

Azok az ügyfelek, akik elfogadják a tanácsunkat, azok vagy kicserélik saját maguknak, habár ezt nem ajánljuk, mert vannak buktatók a szerelés során, vagy pedig felhívnak minket és mi elvégezzük az ajtózár cseréjét aznapi vagy másnapi, gyors kiszállással. A zárbetét csere árairól érdeklődjön ügyfélszolgálati telefonszámunkon, mi készségesen állunk ügyfeleink rendelkezésére!

A HiSec ajtón vállalunk alsó- és felső zárbetét cserét, csakis jó minőségű zárbetétekkel! Mi olcsó, silány, kínai termékeket nem értékesítünk, mert nem lehet rájuk garanciát vállalni! Vállalunk továbbá zárszerkezet és kilincs cserét, jobbos és balos kivitelben, Budapest minden kerületében!

A biztonság fokozása érdekében vállalunk még HiSec ajtóra hevederzár szerelést, illetve prémium kategóriájú zárbetét cserét.

06-30-408-8914