Secdoors kilincs csere Budapest

A Secdoors kínai bejárati ajtóból nincs annyi, mint a HiSec biztonsági ajtóból, viszont a kilincsprobléma ugyanolyan számottevő, mint a vetélytársánál. Aki bármelyik ajtóval rendelkezik, vagy utána olvasott egy kicsit, hogy mit is tud az ajtó, illetve milyen problémák merülnek fel vele kapcsolatban, elég megosztó véleményekkel találkozhat. Vannak pozitív, de sokkal inkább negatív vélemények. A pozitívokat azok írják, akiknek a jó szériából jutott, amivel nincs semmilyen probléma, de ez a ritkább eset.

A Secdoors bejárati ajtók is kétzáras kivitelűek. A felső zárbetéten belül egy tekerőgomb van, az alsó pedig kívülről-belülről kulcsos kivitelű. A zárbetét minősége és élettartama egy másik írásunkban kerül kifejtésre, itt a szépen fénylő, csillogó kilincsről írunk, ami mindennapos szervizmunkát biztosít nekünk, mivel nagyon gyakran letörik.

Több ezret kicseréltünk már ezekből a kínai ajtókilincsekből, így tudjuk, miről beszélünk. Nem a márka hírnevét akarjuk rontani, már, ha lehet egy kínai ajtónak jó hírneve.

Vagy a szokásos gyenge minőség és ennek kapcsán az anyagfáradás miatt történik a kilincs letörése, vagy pedig az ügyfél nem figyel arra, hogy az ajtó akad, szorul, neki az természetes, ha emelgetni, rángatni kell. Ám ha letörik a kilincs, nem érti, hogy ez mitől van.

Mi gyorsan szakszerűen, Budapest minden kerületében, egy év garanciával cseréljük a letört, elrepedt, rugótörött Secdoors ajtó kilincseket. Fix áron dolgozunk, munkáink függvényében minden ügyfélnek rövid időn belül elvégezzük a munkát!

A Secdoors kilincsek jobbos és balos változatban léteznek (a dobozon left és right felirattal). Mi csakis kilincs-kilincs változatot tartunk, kívülről gombos kiszerelést nem, és kizárólag az erősített változatot szereljük fel. Amennyiben szükséges az ajtón igazítani, turbózni, azt elvégezzük grátiszként.

A letört kilincs sérülést okozhat, illetve nem lehet rendeltetésszerűen használni a bejárati ajtót és további zár problémákhoz vezet!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest