Secdoors ajtó kilincs csere

A kínai Secdoors ajtóból majdnem annyi van beszerelve honfitársaink bejárati ajtajaként, mint a HiSec ajtóból. Tulajdonképpen ugyanúgy néz ki maga a Secdoors ajtó is annak, aki nem lája szakmai szemmel a különbséget, mint a HiSec ajtó.

Ami a különbség a két ajtó között, az a zárbetét mérete, zárszerkezet, ajtóvastagság. A Secdoors ajtóban a kilincs alatti zárbetét mérete 31/55 mm-es, kívül belül kulcsos változatban, a másodzár zárbetétjének mérete pedig 31/60 mm, kívül kulcsos, belül tekerőgombos változatban.

Sajnos a Secdoors ajtók beépítésével kapcsolatban is rengeteg problémával találkozunk, ezért törik le a kilincs kívül vagy belül, vagy megy tönkre a hárompontos zárszerkezet.

Ugyanazt a világítós kínai kilincset szereljük fel, mint a HiSec ajtóra, csak már az erősített változatban, ami Budapest területén 28.000 Ft-ba kerül. Ez az ár egy komplett ár, munkadíjjal, anyaggal, budapesti helyszíni kiszállással és szereléssel együtt. Ha szükséges, egy kis ajtóigazítás, turbózás is belefér ebbe az árba, erre külön díjat nem számolunk fel a helyszíni kilincs-csere során.

A Secdoors kínai bejárati ajtók kilincs cseréjekor már egy erősebb, masszívabb kivitelt szerelünk fel, egy év garanciával ellátva. Ilyenkor megnézzük az ajtó zárszerkezetének állapotát is, és a Secdoors ajtóban lévő zárbetét minőségét is, hogy az kellően megfelel-e a lakás védelmére.

Sajnos az a magyar tendencia, hogy a letört kilincs cseréjekor még az eredeti Secdoors zárbetéttel találkozunk, ami piros vagy fekete csíkos kulcsfejű, ami még működik, de nem áll ellen semmilyen betörési módszernek. Erre is van megoldásunk, mégpedig a finomnyitásos zártöréses módszernek ellenálló izraeli zárbetétek, az RB zárbetét családból.

Hívjon minket kilincs csere ügyben a 06-30-408-8914 telefonszámon!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest