Postaládazár nyitás, csere Budapest

A postaláda az, ami soha nem fog kimenni a divatból és a használatból, legyen bármilyen fejlett is a levél- vagy üzenetküldő rendszer (e-mail, Viber, Messenger, Whatsapp, stb.). Ám egy hivatalos szerv, hivatal nem mindig fogja minden esetben interneten keresztül elküldeni a levelet, így azért elég sokáig szükség lesz a mi munkánkra is, azaz a postaláda-zárak szervizelésére.

Ez a folyamat magában foglalja a zár meghibásodás miatti szakszerű nyitását, a kulcsvesztés miatti zárcserét, mely szolgáltatást Budapest kerületiben nyújtjuk régi és új ügyfeleinknek egyaránt.

Itt leszögeznénk, hogy komplett postaládák felszerelésével nem foglalkozunk, csakis a postaláda-zárak nyitásával, kicserélésével.

Postaládazár csere megrendelése

Főként telefonos megrendeléseket veszünk fel, előre egyeztetett időpontban, előre egyeztetett költségekkel. Minden esetben minimum 2-3 órás időintervallumot adunk meg az ügyfélnek az érkezésre, a rossz városi közlekedés, a parkolási lehetőségek, illetve az előző munkák elcsúszása miatt.

Postaládazár-csere szolgáltatásunk egész évben elérhető, nagyon rövid határidővel vállaljuk ezt, maximum 1-2 napon belül, amennyiben sok munkánk van. Ha kevesebb a munkánk, akár aznapra is tudunk időpontot biztosítani.

15.700 forintos áron prezentáljuk Budapest területén a postaláda zárcsere költségét, ami magába foglalja az esetleges nyitást is, a cserét és a zárhoz tartozó 2 db kulcsot, valamint a munkadíjunkat. Sok zárszerviz cég nem vállalja ezt a műveletet a kis haszonkulcs miatt, de mi szívesen elvégezzük.

Postaládazár helyszíni nyitása, cseréje

Ez a folyamat egyértelmű, hogy helyszínen végzendő, hiszen a megrendelő címén, a lépcsőházban helyezkedik el a postaláda, melyen a nyitást és/vagy a cserét el kell végeznünk. Mi megyünk az ügyfélhez helyszíni kiszállással, ezért kerül 15.700 forintba a szolgáltatás. Ha valaki kíváncsi a leosztásra, akkor a zár ára kb. 800 forint, a többi a munkadíjunk, amit, ha továbbosztunk (üzemanyag, parkolás, amortizáció, hirdetés), akkor már nem is tűnik annyira soknak annak ellenére sem, hogy sokan szörnyülködnek ezen az áron.

Budapesten postaládazár-csere, nyitás jó áron

Nagyon sok postaláda van felszerelve a lépcsőházakban, a társasházak előtérben a kapuk közelében, különböző méretekben, különféle kivitelekben. Ez pl. lehet a régi egytollas zár, a tubulláris, csőkulcsos zár, a fogazott kulcsos Elga zár, de még számos más kulcsnyitású postaládazár, amit mi a helyszínen minden esetben kicserélünk. Heti rendszerességgel 8-10 db ilyen jellegű munkánk van. Mivel különböző fajta postaláda zárak vannak forgalomban, ezért 10-12 különféle zárat, zárszerkezetet tartunk szervizautóinkban, amivel szinte mindegyik típus és postaláda lefedhető, még azok is, melyek egyedi zárral vannak ellátva.

Minden postaládazár-csere egy újabb feladat és kihívás számunkra, mivel nemcsak annyiból áll az egész, hogy egy csavar ki, egy csavar be, hanem sok esetben az új zárhoz kell igazítani a postaládazárat, ami egy kicsit hosszabb ideig tart, illetve mindenképpen zárszerelő lakatos szakember szaktudását igényli.

A postaládazár csere nálunk egész évben megrendelhető. Kizárólag telefonon történő megrendeléseket fogadunk el. Az időpontokat a telefon kezelője egyezteti a megrendelővel Budapest összes kerületére vonatkozóan.

Ne feszegesse, ne törje, ne feszítse fel a levelesláda ajtaját, mert a végén egy új postaládát kell majd vennie, ami sokkal macerásabb és drágább, mintha egy zárszerelő szakemberrel végeztetné el a műveletet!

A lenti telefonszámon érnek el minket! Postaláda zárcserére hétköznapi időpontot adunk, a hétvégéink már előre megtelnek nagyobb munkákkal.

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest