CR mod dep helyszíni zárszerelés, zárcsere biztonsági ajtóban szakszerűen

Azok a bejárati ajtók, ahol ilyen olasz, tollas kulcsos zárszerkezet van, azok kellően, magasfokon ellenállnak a betörésnek, így nyugodtak lehetünk afelől, hogy a családot, értéket biztos ajtó védi, amely vasból készül, faborítással van ellátva és tollas kulccsal működtethető.

CR zárcsere ára szereléssel

A CR tollas kulcsos zárszerkezet csere ára függ az ajtó kivitelétől, a szerelés helyszínétől, illetve a zár típusától. Mi mindig csak úgy mondunk árat, hogy kérünk egy fotót a megrendelőtől, ami alapján beazonosítjuk a zárat és adunk időpontot. Mindig előre tájékoztatunk mindenkit az árakról, mi a fizetéssel kapcsolatos helyszíni vitatkozást elkerüljük.

Ha nem tudnak képet küldeni, vagy nem vállaljuk el a munkát, vagy tól-ig árat mondunk, ami lehet akár 100.000 Ft is.

A végső árat mindig a telefonban közöljük. A zárakat raktárkészleten tartjuk. Munkáink mennyisége és az időpontok függvénye határozza meg a zárcserének a kivitelezését.

A zárat mi visszük a helyszínre, csak így tudunk rá garanciát vállalni. A zár kulcsait az ügyfél előtt bontjuk ki a csomagolásból, biztonsági okok miatt. Ha az ügyfél megveszi magának a zárat és tőlünk csak a szerelést kéri, akkor ajtókialakítás függvényében, 30-40 ezer forintos munkadíjjal kell számolnia. Ebben az esetben a garanciát nem mi biztosítjuk, mivel az ügyfél vette meg a zárszerkezetet.

CR záras bejárati ajtó ára

Ezeket a bejárati ajtókat Magyarországon készítik, készítették idestova már több mint 20 éve és folyamatosan azóta is. A 90-es évek legelején még sokkal többet ért a forint, mint most, akkor ezek az ajtók kb. 120 ezer Ft-ért kerületek beszerelésre. Manapság pedig egy ilyen olasz CR zárral beszerelt ajtó, méret-, kialakítás-, szín függvényében kb. 300-400 Ft körül van.

Az ajtó zárcseréjekor minden esetben bontani kell az ajtó belső burkolatát, hiszen ott szerelték be a zárszerkezetet. Kifelé nyíló ajtó esetében még le is kell emelni azt, a könnyebb hozzáférés érdekében.

Ezek a bejárati ajtók lehetnek jobbos- és balos kivitelűek, kifelé- és befelé nyílók. Bármit legyártanak az ügyfél igénye szerint, pl. szín és kazetta kialakítás, valamint bármilyen olyan forma, ami az igényét kielégíti.

CR zárcsere kilincs cserével együtt

A CR ajtózár-csere főként zármeghibásodás, kopás, kulcselhagyás miatt szokott szükségessé válni. Ha régi a zár, akkor már több mint valószínű, hogy a kilincs is kopott, törött a rugója. Mi ilyenkor együtt cseréljük a CR zárral, a hosszabb, biztonságosabb működés érdekében. Az új kilincs együtt dolgozik az új zárral, kíméli a zár rugóját, és esztétikailag is szebben néz ki, könnyebb a használata a lenyomáskor.

Budapest területén mi gyorsan, egy munkanapon belül kivitelezzük a CR zárcserét cégeknek, magánszemélyeknek, bárkinek, aki minket választ.

Maga a zárcsere folyamata, az ajtó kialakításának függvényében, 1,5-2 órát vesz igénybe. Mi szeretjük pontosan, precízen beszerelni a CR zárat, hogy utána évekig ne legyen rá gondja! Nem szeretünk garancia miatt visszamenni az ügyfélhez, inkább úgy végezzük el a munkát, hogy hosszú évekig minden rendben legyen a CR zárral!

CR kulcs ismertetőjele, formája

A CR záraknak különleges kulcsai vannak, hiszen már maga a tollas forma is egy furcsa kinézet. Vannak rövidebb és hosszabb kulcsok ebből, 10-14 cm-es változat is. Ez főként az ajtó vastagságának függvénye, továbbá az adott kulcsmásoló cég nyerskulcs választéka. Sok kulcsmásoló egyfajtát tart ebből a kulcsból, hogy a biztosra menjen, ami inkább a hosszabb változat. Az ügyfél meg csak csodálkozik, ha a 10 cm kulcs helyett kap egy 14 cm hosszút.

A CR kulcsot mindig olyan helyen kell másoltatni, ahol kimondottan és specifikusan ezzel foglalkoznak, pl. kulcsmásoló üzletben, nem pedig ott, ahol korcsolyát éleznek és cipőt is sarkalnak! A CR kulcsból van a gyári, amin a CR mod dep felirat található, és vannak az utángyártottak, mint a JMA, a Silca és az Erebbi. A kulcs fején, a markolaton a kulcs egyik sarka ferdére van vágva, ez a másik ismertetőjele ennek a kulcsfajtának.

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest