Otthonunkba történő betörés megelőzése

Remélem mindenki egyetért velünk, hogy helyezzük a biztonságot előtérbe, azt pedig csak jó minőségű, masszív, nem olcsó zárakkal, zárbetétekkel lehet elérni. A mai ajtók már nem azok a típusok, melyekből csak egyszerűen kirántom a betétet, veszek egyet és beteszem. Már más technológia alapján működik az ajtó, szélesebb a betétek mérettartománya és a többpontos záródásnak köszönhetően, egy zárszerkezet cseréhez zárszerviz céget kell hívni.

A betörés – hangsúlyozzuk! – megelőzhető egy izraeli, interaktív csapos, jó zárbetéttel, vagy egy Potent gyártmányú, speciális kulcsú kiegészítő, rászegző másodzárral!

Tippek - hogyan védekezhetünk?

Többfajta betörési módszerrel próbálkoznak a betörők, de mi is készülünk folyamatosan. Jó zárakkal, erős, megbízható termékekkel megpróbálunk mindig előttük járni. Gondolkozzanak Önök is mindig előre, tanuljanak más példájából, pl. ha valahová betörtek a szomszédságban, akkor gondolják végig, hogy lehet, hogy az önök ajtója a következő. Kérjék ki legalább két szakember véleményét!

Vizsgáljuk meg az ajtót szerkezetileg!

Szinte nincs két egyforma, erősen beépített és szerkezetileg ugyanolyan strapabíró ajtó, ezért gondolkozzanak előre, akár saját szemrevételezéssel is át tudják nézni a bejárati ajtó gyenge pontjait. Ez pl. lehet a népszerű kínai vagy a gyenge műanyag ajtó, esetleg egy egyzáras, kiöregedett faajtó. Elsősorban ezek a betörők célpontjai, de mi segítünk akár a felmérésben, vagy az ajtó biztonságosabbá tételében.

A modern időknek köszönhetően, már nem kell a helyszínre menni felmérni, hanem egyszerűen fotózzák körbe az ajtót, kívül-belül és emailben küldjék el nekünk a fotókat! Mi megnézzük, mi a legbiztonságosabb megoldás az adott ajtó esetében, ami ár-érték arányban is megfelel az ügyfélnek.

További erős, hatékony védelmek

Széles a paletta, mindig attól függ a betörés elleni védekezés, hogy milyen a bejárati ajtó, fa-, fém-, műanyag- ajtó, érdemes-e rá költeni. Sok esetben már egy jó minőségű zárbetét csere is elegendő, de ez csak egy masszív ajtónál jöhet szóba, ahol a betörők a zárcsere elvégzése előtt egy kínai minőségű zárbetétet próbálnának meg manipulálva kinyitni. Minden betörést meg lehet akadályozni, ahogy emelkedik a biztonsági szint, úgy nehezedik a betörés, nő az idő. Mint tudni illik, a betörőknek mindenük van, csak idejük nincs! Lehet, hogy kárt tesznek az ajtóban a feszítéssel, rongálással, de legalább nem nyílik ki, nem jutnak be a lakásba!

A betörések ellen egyértelműen egy masszív másodzárral is lehet védekezni, ami az erős acélnyelvvel támaszkodva visszatartja a behatolást! Ne olyan másodzárra gondoljanak, mint a régi Elzett, vagy a lengyel másodzár, hiszen még a formája sem hasonlít rá. Ez a zár 100 százalékos biztonságot nyújt! Itt olvashat tovább róla!

Nagyobb beruházást illetően, gondolkozhatnak még biztonsági rácsban, acélajtóban, de az ajtók területén vigyázni kell arra, hogy még véletlenül se valamilyen kínai lemezajtót sózzanak magukra, mert akkor kezdhetik az egészet elölről!

Betörés elleni ügyfélszolgálat, ajtómentés

Budapesti ajtómentő- és zárcsere szolgáltató cégünk naprakész szaktudással mindig a betörők előtt jár! Mobil szervizautós kollégáink akár sürgősségi zárcserét, vagy bármilyen egy-két munkanapon belüli zárszervizes feladatot ellátnak. Célunk az ajtó megerősítése, az otthon megvédése jó zárakkal, jó árakon, kiszállási díj nélkül, egész évben, nonstop!

Hívhat minket a 06-30-408-8914 telefonszámon vagy a Kapcsolat menüpontunkban megtalálja az email címünket!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest