Kínai ajtózár és kilincs csere

Budapesti gyorsszolgálatunk egész évben vállal minőségi zárbetét cserét, ügyeleti jelleggel, kiszállási díj nélkül, kínai lemezajtókban, egy- és kétzáras kivitelűben egyaránt, akár betörés után, akár új lakásba költözés vagy kulcselvesztés miatt.

Zárszerviz és zárbetét csere árainkat megtalálja ebben a menüpontban!

A zárbetét és zárszerkezet cserén felül a leggyakrabban igényelt szolgáltatásunk a kézben maradt, eltört, letört világító kilincs cseréje. Vannak olyan esetek is, amikor a kilincs maga nem törik le, csak lóg, lifittyed. Ilyenkor általában a rugó törött el a külső- vagy belső oldalon vagy mindkét kilincsrészben. Mindkét incidenskor komplett kilincs csere szükséges, ebben tudunk a helyszínen segíteni, jól felszerelt műhelyautónkból. Ne várja meg, míg a kilincs nem működő rugóztatása miatt a zárszerkezet rugója is eltörik! Lépjen időben, forduljon hozzánk!

Kilincs csere, ha letörik kívül vagy belül

Mindennapos, szokványos probléma és helyzet, amikor a kínai ajtó világító kilincsének markolati része a kézben marad. Ez visszavezethető anyaggyengeségre, anyagfáradásra, de talán a legjobb szó erre a silány kínai minőség. Ez az ajtó Magyarországon erősen túl van hirdetve. Az ajtók olyan mennyiségben fellelhetők, hogy még unokáink is javítani fogják ezeket az ajtókat, kilincseket. Nekünk, szervizszolgáltatónak, a letört kilincsgarnitúra mindennapos cseréje munkát és jövedelmet biztosit, hiszen minden második ajtó egy budapesti lépcsőházban HiSec vagy Secdoors márkanevű, azaz kínai.

A kínai ajtó kilincs cseréjekor már erősebb kivitelű, jobbos- vagy balos garnitúrát szerelünk fel, ami strapabíróbb, hosszabb ideig bírja a mindennapos használatot. Kiszállási díj nélkül vállaljuk a TerraSec, HiSec, Secdoors és az összes barkácsáruházas kínai ajtó kilincs cseréjét, egy év garanciával.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Kínai ajtó megerősítése biztonsági zárral

A kínai ajtók típustól függően, egy- vagy két különálló zárral vannak ellátva. A zárbetétek a védelmi szintje a nullával egyenlő, legalábbis a gyári, piros/fekete fejű kulcsos kivitelűeké. Tipp: Itt már két zárbetét cseréje szükséges interaktív csapos zárbetétre vagy pedig egy olyan rászegző zár utólagos felszerelése javasolt, amely tényleg a lakás védelmére szolgál, nem pedig a huzat vagy a különböző szagok bejövetele ellen véd csupán.

Akár hiszik, akár nem, minden nap feltörnek pár kínai ajtót, így tudjuk, miről beszélünk. Sajnos a legtöbbször már csak a baj megtörténte után fordulnak hozzánk az ügyfelek, hogy szereljünk fel valamit, cseréljünk zárat, de ne törjenek be még egyszer.

Az olasz másodzár felszereléséhez emailben kérünk képeket az ajtóról belülről, az ajtó melletti falrészről, hogy lássuk, hogyan tudjuk a felszerelést kivitelezni, milyen a fal és további szakmai dolgok, amiket látnunk kell. Külön felmérésre, kiszállásra gyorsszervizként nincs idő, lehetőség.

Sérülésmentes ajtónyitás fix gombos-kilincs esetén

Vannak olyan kínai többpontos ajtók, amelyeken a külső kilincs rész fix, vagy pedig a kilincs helyett egy fixen rögzített, nem mozgatható gomb van szerelve. Ez egyrészt jó dolog, mert hazaérkezés után nem kell kulcsra zárni az ajtót, viszont ha a lakásból a távozáskor nem viszünk magunkkal kulcsot, könnyen kívül rekedhetünk.

Erre biztosítunk ügyfeleinknek sérülésmentes ajtónyitást Budapest összes kerületében, kiszállási díj nélkül, akár egy órán belül, jó áron!

Hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat, itt megtalálja!

Tipp a szereléshez, cseréhez, szervizhez

Ha kínai bejárati ajtója van és meggyűlt vele a baja, nem nyílik, rosszul vagy nehezen záródik, szeretné a régi kulcsokat lecserélni, az ajtó biztonsági fokozatát növelni, esetleg egy megbízható, tényleges betörésbiztos zárat akar szereltetni, úgy hívhat minket egész évben!

Várjuk hívását a lenti telefonszámon!

Írhat nekünk emailt is, minden megkeresésre reagálunk!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest