Nívó ajtó vagy Mul-T-Lock ajtó

Zárszerviz vállalkozásunk szaktanácsot tud adni ajtóválasztás ügyében, de nem szeretünk ajánlani más szolgáltatót, ez legyen mindenkinek a saját döntése. A Nívó ajtó azért jó, mert magyar gyártmány, acélból készül, kül- és beltérre egyaránt használható, egyedi színválasztékban, egy-, két- vagy három különálló zárszerkezettel ellátva, egyszárnyú-, kétszárnyú-, felülvilágítós-, kazettás-, íves kivitelekben, bármilyen lakásba, bármilyen régi ajtók helyére.  Az ár-érték arányban versenyképes a hazai piacon. Ilyenkor érdemes egy középkategóriát választani az ajtók közül.

A Mul-T-Lock gyár által készített bejárati ajtó Izraelben készül, de tudomásunk szerint egyedi igényeket nem szolgálnak ki Magyarországon. Itt nincs olyan nagy méret, szín és kivitel választék, mint a Nívó ajtógyártónál, ezért is hívják őket ún. projekt ajtóknak. Általában nagyobb lakóparkokban vagy projekteknél találkozhatunk velük.

A Mul-T-Lock márkájú ajtó egyzáras kivitelű, mely 3 irányú záródást biztosít. Fogaskerekes zárbetét hajtja a szerkezetet, mely szintén izraeli. Itt már érdemes a cserekor, pl. új lakás vásárlásakor, jó minőségű zárbetétet választani. A legújabb trendek a 2021 évnek megfelelően, az RB LOCXIS vagy Keylocx izraeli zárbetét család a betörés ellen.

Milyen bejárati ajtók vannak még a piacon?

Sajnos a legrosszabb hír, hogy a rengeteg kínai, silány lemezajtó vagy a barkácsáruházas műanyag ajtó elárasztotta a piacot. Ezek olcsó ajtók, melyeket a hozzá nem értő felhasználók meg is vesznek, arra nem is gondolva, hogy egy éven belül ajtónyitás, zárbetét csere, letört kilincs csere, ajtó utólagos beigazítás formájában, erre még egyszer rá fogják költeni az ajtó teljes vételárát. Számunkra ez folyamatos munkát biztosít, mert rengeteg velük a gond. A kínai HiSec, Secdoors, TerraSec ajtók kilincsei letörnek, legyen az Szolnokon, Debrecenben, Budapesten, Dunakeszin, továbbá feltörik a bennük lévő silány zárbetéteket is, amelyeket érdemes minél hamarabb kicserélni vagy szakemberrel kicseréltetni jó minőségű, betörésbiztos RB zárbetétekre.

Szakterületünk a tejes körű zárszerviz ellátás, mely magába foglalja az alsó vagy felső zárbetét kicserélését, akár ha elromlott, akár ha elhagyták a kulcsot, az egy- vagy többpontos zárszerkezetek karbantartását és egy újra cserélést. A világító kilincsek kicserélése mindennapos nálunk. Itt már a gombos változatot szoktuk javasolni a következő letörések elkerülésére.

Kínai ajtó – nyikorgó, kattogó hangok, problémák

Tudjuk, hogy a kínai ajtók nem tökéletesek, de egy pontosan, precízen jól beállított HiSec vagy Secdoors ajtó nem nyikorog, nincs hangja. Kevés ilyennel lehet találkozni, de azért vannak. Ha valakinek hangos az ajtaja, ahogy fogalmaznak az ügyfelek és zavarja őket, azoknak vagy füldugó ajánlott, vagy megszokják, vagy vesznek egy új ajtót, vagy megkeresik aki beépítette, vele kiszedetik és újra beépíttetik. Ezzel mi utólag semmit nem tudunk kezdeni, max. wd40 de ez is csak porgyűjtő, illetve csak ideig-óráig hatásos, majd újra kezdi elölről a kattogást. Ezért is nem vállalunk ilyen jellegű munkákat.

Kínai HiSec, Secdoors kilincs csere Budapesten garanciával

Az általunk végzett szolgáltatásra és a helyszínre vitt zárbetétekre, kilincsekre egy év teljes körű garanciát vállalunk. Az ügyfél által webáruházakból vásárolt kilincseket, betéteket nem szereljük be/fel, azok csak problémát okoznak. Rossz a választás, rövid a betét, rossz a kilincs, stb. és rajtunk akarják a garanciát érvényesíteni, ami abszolút nem korrekt, ez nem így működik.

Budapesten egy napon belül kicseréjük a letörött kilincseket, beszereljük a biztonságosabb, könnyebben működő izraeli zárbetéteket, illetve ha akut zárási/nyitási problémái vannak, próbálunk pár órán belül segítséget nyújtani.

Nívó ajtó vagy Mul-T-Lock ajtó
Nívó ajtó vagy Mul-T-Lock ajtó