Cisa ajtózárszerviz, helyszíni csere, kódolás, javítás

A fekete kulcsos Cisa zárak 3 irányba záródó típusa főként biztonsági ajtókban található. Ez már egy komoly kategória, nem a vacak, kínai lemezajtó. Itt nem spóroltak az anyaggal, acéllemez és váz, kívül-belül vastag faborítás a jellemző, illetve minőségi díszítőelem, kilincs, címke, rozetta, strapabíró kulcsokkal. Ha szakszerűen van beépítve, az ajtó 20-25 évig kibírja, nem lesz vele gond. Ettől függetlenül lehetnek más jellegű igények az ajtó kapcsán, pl., ha kívülről fix gomb található az ajtón, és a kulcsot a zárban hagyjuk és behúzzuk azt, kizárjuk magunkat. Ebben az esetben hívhat minket, mi sérülésmentesen kinyitjuk Önnek, Budapest területén már 20.000 Ft-tól.

Kulcselvesztés esetén szóba jöhet komplett zárszerkezet csere vagy új kulcsokra való zártanítás, zárkódolás, ún. átprogramozás. Ezt a programozást csak azoknál a Cisa záraknál lehet megejteni, ahol a zár elején megtalálható az állító csavar. Sajnos a Cisa zárak esetében 30-40%-ban fixlamellás kivitelű a zártest, tehát ha elhagyjuk a lakáskulcsot, bérlőváltás van, vagy bármilyen más okból kifolyólag új kulcsokat szeretnének, nagyobb költséggel és hosszabb munkaidővel kell számolni, mint egy zárkódolás esetén.

Cisa zárcsere, zárkódolás árai, helyszíni munkavégzéssel

Főként Budapest területén végezzük Cisa zárszerviz szolgáltatásunkat. Vegyes a munkavégzés, van ajtónyitás kizáródás és meghibásodás miatt, szerkezetcsere tönkrement, elöregedett zártest miatt, vagy csak programozás bérlő/tulajdonosváltás miatt, vagy csak a kopott kulcsok miatt. Budapest területén a komplett Cisa zárcsere költsége 90.000 Ft-ért elérhető. Ha csak programozni kell az ajtózárat, 48.000 Ft költséggel kell számolni. 5 kulcsos kivitel esetében ez 56.000 Ft. Ha a zárszerkezet meghibásodik és ezért nem nyílik az ajtó, akkor a nyitási költség 25.000 Ft-tól elérhető. Általában itt érdemes már új zárat beszereltetni. Ilyenkor az ajtót is beálltjuk, megigazítjuk, felemeljük. A sima, egyszerű becsapódott ajtónyitás költsége 20.000 Ft.

Ezeket a munkákat nagy tapasztalatú zárszerelő szakemberek végzik. A diszpécserrel az alapvető dolgokat tisztázza az ügyfél, az időpontot mindig maga a szakember adja, aki a szerelést végzi a helyszínen. A zárcsere előtt emailben fényképet kérünk a zárról a munka megkönnyítésének érdekében. Minden ajtó más és más munkafolyamatot igényel és más időt vesz igénybe.

Mi a garancia arra, hogy a szerviz nem nyúlt hozzá az ügyfél új kulcsaihoz?

Nagyon régóta vagyunk jelen ebben a szakmában, több millió embernek adtunk új lakáskulcsot, ebből még soha nem volt semmi probléma. Senki nem reklamált ez ügyben, nem kértek számon darabszámokat sem. Bármilyen típusú zárat is viszünk a helyszínre, minden esetben az ügyfél szeme láttára történik a kulcsok csomagolásból történő kinyitása. A Cisa zárak esetében egyszerű a dolog, mert a gyártó egy kartondobozba csomagolja a kulcsokat, amit rézszegecsekkel zár le. Azt nem tudjuk és nem is lehet nyomok nélkül kinyitni. Lehet látni, hogy eredeti a doboz és sértetlen vagy sem. Ha valakinek plusz kulcsok szükségesek, mert nem elég a becsomagolt 3 db, akkor vagy viszünk 5 kulcsos garnitúrát (drágább). A plusz kulcsokról ezen felül mindenkinek magának kell gondoskodnia. Maximum ajánlunk kulcsmásoló partnert. Ezek biztonsági okok, ezzel védjük magunkat, nem lehet probléma.

Zárcsere, zárnyitás tipp

Ne próbálkozzanak házi praktikákkal, trükkökkel, ez nem egy egyszerű ajtó, nem egy kapuzár! Szakember nélkül ilyenbe nem szabad belenyúlni, nem beszélve arról, hogy szerszámozottságot igényel az eljárás. A fog gyökérkezelése sem otthoni feladat, ha valamit elrontunk, annak következményei vannak az életben!

Cisa ajtózárszerviz, helyszíni csere, kódolás, javítás
Cisa ajtózárszerviz, helyszíni csere, kódolás, javítás