Kulcselhagyás, kulcsveszés miatt zárcsere Nívó ajtóban

Mindenkivel előfordult már, hogy lakáskulcsát nem találta, kint hagyta az autóban, benne hagyta a kabátzsebben, de sokszor előfordult már az is, hogy nem is elhagytuk, hanem kiejtettük a kezünkből, kirántottuk a zsebünkből, netán a legrosszabb, hogy ellopták a táskánkból vagy otthagytuk a boltban. Magyarul, illetéktelen kezébe került a lakáskulcs. Ilyenkor mindig gyorsan kell cselekedni, nem szabad húzni, halasztani a dolgot. Bárki visszaélhet ezzel a helyzettel és a megtalált kulcs-csomóval behatolhat a lakásba.

Kérjen mielőbb árajánlatot a komplett zárcserére, ha ebbe a szituációba kerül! Szervizünk fel van szerelkezve a Nívó ajtóban lévő bármilyen zár sürgősségi, gyors kicserélésére. A Nívó ajtó zárcsere árainkról csak azután tudunk pontos tájékoztatást adni, ha láttuk fényképen a szóban forgó zárat. Mivel több különböző méretű, típusú és kialakítású zárak vannak ezekben az ajtókban. Ezekről lentebb bővebben olvashat!

Hogyan rendelheti meg Nívó ajtajában a zárcserét?

Nívó ajtózárszerviz cégünknél a zárbetét cseréjét minden esetben telefonon tudja megrendelni. Vannak olyan dolgok ugyanis, melyeknek a tisztázása kb. 10 email váltást venne igénybe, ilyen pl. a részletek megbeszélése, hogy milyen zár kerül bele, mennyibe kerül, mikor jó az időpont, kinek a nevére lesz a számla kiállítva, stb. Ezért ragaszkodunk a telefonos megrendeléshez.

Nívó ajtó zárcserét vállaluk Budapest minden kerületében! A kiszállásra, ami díjtalan, általában 2-3 óra intervallumot mondunk, mivel a pesti közeledés kiszámíthatatlan, a parkolás katasztrofális, főleg a belső kerületekben, továbbá nem lehet kiszámítani, hogy az előző címeken történik-e az ügyfél miatt késés, a munkával csúszás, ezért nem tudunk pontos időpontra érkezni.

Nívó ajtó zárszerviz elérhetőségünk egész évben, 0-24

Budapesten és Pest megyében az év 365 napján szolgáltatjuk a Nívó ajtó zárjainak cseréjét, szükség szerinti meghibásodás miatti nyitását. Hívjanak minket non-stop! Rugalmasan dolgozunk éjjel-nappal, ügyfeleink hívására mindig reagálunk, garanciális munkavégzést biztosítunk.  Nívó szervizünk zárcsere megrendelése esetén kiszállási díjat nem számol fel, csak az egyszeri munkadíjat kell megfizetni, illetve a szükséges anyagköltséget kell emellé párosítani. Ezeket a díjakat mindig előre közöljük az ügyfelekkel, a helyszínen nem vitatkozunk az árakkal kapcsolatban, előre tisztázunk mindent. Üzletpolitikánk a tisztességes, becsületes, korrekt munkavégzés.

Zárszerkezet vagy zárbetét csere Nívó ajtón

A magyar Nívó ajtógyártó vállalat több mint 15 éve gyárt jó minőségű bejárati ajtókat. A legelején még csak egyfajta kivitelt készítettek, akkor még nem volt akkora igény és elvárás a biztonságtechnika területén, mint most.

A 2020-as álláspontot nézve, a Nívó a legnagyobb magyarországi ajtógyártó, illetve a legszélesebb palettán tudja felsorakoztatni az ajtóit. Gyárt tollas kulcsos, kódolható zárszerkezetű ajtót, sztenderd, hagyományos, alap, 3 zárbetétes ajtót, felül tollas kulcsos, alul cilinderes zárszerkezet-meghajtású ajtót, vékony- és vastag kivitelűt, üveges-, hang- és hőszigetelt bejárati ajtót. Egyszóval, a minőségi ajtógyártásra törekednek folyamatosan.

Ezt azért soroltuk fel, hogy lássák, milyen a lehetőségek tárháza a Nívó ajtóknál, ezért nem mindegy, hogy mit mondunk, ha minket felhívnak zárcsere kapcsán és rákérdeznek az árakra.

A zárcseréhez szükséges a telefonos megrendelés, illetve munkánkat segíti, a beazonosítást nagyban megkönnyíti, ha küldenek egy fotót az ajtóról, zárról, ami alapján könnyebben, gyorsabban tudunk előrébb lépni a zárcsere elvégzésének folyamatában. A Nívó ajtóba nem érdemes olcsó zárbetétet tenni, pl. a tollas kulcsos Kale helyére csak azt lehet betenni, illetve a cilinderes zárszerkezeteket csak cilinderesekkel lehet cserélni.

Kulcselhagyás, kulcsveszés miatt zárcsere Nívó ajtóban
Kulcselhagyás, kulcsveszés miatt zárcsere Nívó ajtóban