Izraeli bejárati ajtó zárcseréje helyszíni kiszállással

Az izraeli RB termékek széles skálája van elterjedve a hazai piacon, ilyen pl. az RB SKG, RB LOCXIS és az új RB KEYLOCX zárbetét. Mind a három zárbetét a Rav-Bariach gyárában készül Ashkelonban, és cégünk szervizeli ezeket a zárakat.

Amit érdemet tudni ezekről a zárbetétekről, hogy európai szabványméretűek, szinte minden bejárati ajtóba, hevederzárba, Superlock és Mul-T-Lock ajtóba egyaránt beszerelhetők. MABISZ minősítéssel rendelkezik, gyárilag a gyártó 3 db kulccsal csomagolja. Ezeknek az izraeli zárbetéteknek további kulcsok másolására Magyarországon egy zárszaküzlet van megbízva, ők kapnak tőlünk gyári nyerskulcsot. Cégünk helyszíni zárbetét cserét is vállal az izraeli bejárati ajtókban, de ha valaki saját maga akarja kicserélni az ajtózárját, fordulhat hozzánk bizalommal! Nagy méretválasztékot tudunk biztosítani.

Mi, mint zárszerviz szolgáltató, főként helyszíni zárcserével foglalkozunk. Elsősorban biztonsági ajtókba vállalunk zárcserét, de lemez-ajtóba, műanyag ajtóba, illetve hevederzárba is cserélünk zárbetéteket. Szervizautónkban megtalálhatók az izraeli többpontos ajtózárszerkezetek és az RB zárbetétek széles körű termékpalettája, különböző méretekben. A zárcsere során próbálunk minél rövidebb határidővel dolgozni, hogy akár aznapi munkavállalással is tudjuk az ügyfélnek a szolgáltatást garantálni.

Egy kis segítség és tájékoztatás a zárcserével kapcsolatban, mert mindenki mást és mást ért ezalatt.

Mivel az ügyfelek annyira nem értenek hozzá, nekik természetes a zárcserénél, hogy zárat kellene cserélni, mert valami gond van, akad, szorul, nem jön ki a kulcs a zárból, elhagyta a kulcsot és ki kell nyitni az ajtót, stb. Számunkra viszont fontos, hogy konkrétan tudjuk, milyen munkát kell elvégezni, mert ez alapján tudunk árat mondani a telefonban.

Budapesten ajtózárbetét cseréje

Az izraeli biztonsági bejárati ajtókat egy háromirányú zárszerkezet vezérli, amelyet egy fogaskerekes zárbetét működtet. A zárbetétcsere ilyenkor úgy működik, hogy a megrendelés és a telefonos egyeztetés után, mi a helyszínen, az adott méret alapján, az ügyfél által választott minőségű zárbetétet beszereljük. Ilyenkor az új zárbetét a régi helyére megy be. A zárbetét csere során, nem nyúlunk a zárszerkezethez. Ebben az esetben egy év garanciát vállalunk az általunk beszerelt zárbetétre.

A zárbetét kiválasztásánál fontos szempont a zárbetét biztonsági szintje és felépítése. Ez annyit jelent, hogy a zárbetét minimum fúrás-, finomnyitás-, savazás- és törés ellen védve legyen, hiszen ezek már alapvető és szükséges követelmények a mai biztonsági előírásokban.

Kérjen szaktanácsot zárszervizünktől, mi a legmegfelelőbb zárbetét cserét fogjuk önnek ajánlani, melyet a helyszínen szakszerűen el is végzünk!

Többpontos izraeli zárszerkezet csere

Az izraeli biztonsági ajtóban lévő zárszerkezet, legyen szó Mul-T-Lockról, vagy Superlockról, elég ritkán megy tönkre. Ha az ajtó normálisan be van állítva, nem akad, nem szorul, finoman és könnyedén működik, akkor ez a zárszerkezet 15-20 évet is kibír.

Ha mégis valamilyen probléma adódna a zárszerkezettel, akkor a zárszerkezet-csere egy hosszadalmasabb, két embert igénylő munka, mert le kell emelni az ajtót és ki kell fűzni a zárszerkezetből a rudazatokat. Ilyenkor új zárszerkezet megy be a régi helyére, zárbetétet cserélni nem feltétlenül szükséges.

A Budapesten található Izraeli Mul-T-Lock és Superlock ajtókat különböző méretű zárszerkezet hajtja, így különböző árképzést alkalmazunk a zárszerkezet cserénél. Például egy RB vagy Mul-T-Lock zártestet 65.000 Ft-tól cserélünk ki, a Superlockot pedig 95.000 Ft-tól. Ez soknak tűnhet, de pl. a Superlock zárszerkezet cserét nem lehet elvégezni házilag. Némelyik Superlock ajtó leemelése két embert igényel a súlya miatt. De ha valaki mégis úgy érzi, ő ezt meg tudja csinálni, a zár megvásárolható nálunk, de garancia nincs rá, mert nem szakember végezte el a szerelést. Erre pedig sem a gyártó, sem a forgalmazó nem vállal semmilyen garanciát! Ezt csak azért írjuk le, mert pl. nagyon sok mérnök érez magában olyan szaktudást, hogy ezt meg tudja csinálni, de mikor szétszedi az ajtót az új szerkezet nem megy bele, kicsit másabb, akkor jön a kalapács, meg a különböző háztartási szerszám, amivel rongálási nyomok keletkeznek a záron. És volt rá példa, hogy ezt hozták volna vissza.

Tehát hangsúlyozzuk, a tőlünk vásárolt termékekre, ha nem szakember szereli be (zárszerelő), akkor semmilyen garanciát nem vállalunk!

Az izraeli bejárati ajtóban házilag ne cseréljen zárszerkezetet, mert több irányba záródik, így tapasztalatot, ismeretet és szerszámozottságot igényel!

Ügyfél által megvásárolt zárbetét cseréje

Cégünknél arra is van lehetőség, hogy ha az ügyfél már saját magának megvásárolta a zárbetétet, akkor mi elvégezzük a zárcserét. Ezt a megoldást azért nem szeretjük, mert a legtöbb esetben az ügyfél rossz méretű zárbetétet vesz meg. Ilyenkor egy laikus nem tudja, hogy az ajtóba milyen elosztású zárbetét kell, a boltban pedig nem tudják pontosan, hogy mit adjanak és adnak valamit. Tíz esetben kilencnél ez nem a megfelelő méret.

Nálunk, ebben az esetben a zárcsere költsége bruttó 20.000 Ft-tól már elérhető Budapest területén, viszont az ügyfél által vásárolt zárbetétre mi garanciát nem tudunk vállalni!

Budapest több kerületében vannak izraeli Superlock, Mul-T-Lock ajtók, amelyekben fogaskerekes zárbetétek vannak beszerelve. Ezeknek a cseréjét cégünk vállalja gyorsan, hatékonyan, szakszerűen. Itt azért az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy a zárbetétekből, ajtóvastagság függvényében, legalább 5-6 különböző aszimmetrikus méret lehetőséges. Pl. 33/38, 33/43, 43/48, 43/53, 40/50 mm. Tehát nem biztos, hogy jó irány, ha az ügyfél maga veszi meg a fogaskerekes zárbetétet. Erre mi fel vagyunk készülve, szervizautóinkban mindenféle méret megtalálható, ami ezekben az ajtókban fellelhető.

Budapesti kiszállással izraeli zárbetét csere árai

Az izraeli zárbetéteket széles skálán lehet alkalmazni. Felhúzó kilincses műanyag ajtóba, kínai, egy- vagy kétzáras lemezajtóba, gyári Mul-T-Lock ajtóba, Superlock ajtóba, biztonsági acélajtóba, hevederzárakba, vagy akár sima bér- és panelház ajtókba egyaránt beszerelhetők.

Ezeknek az izraeli zárbetéteknek a cseréjét az ajtó paramétereihez, illetve az ügyfél pénztárcájához kell beállítani. Cégünk jó áron dolgozik, az középkategóriás zárbetéttől kezdve, egészen a legmagasabb kategóriáig fel van készülve a zárbetét csere lehetőségeire.

Általános bérház ajtóba, panelajtóba, Turul ajtóba, műanyag ajtóba, kínai ajtóba, hevederzárba, a zárbetét csere költsége, Budapesten: 34.000 és 46.000 Ft között/db.

Izraeli biztonsági ajtóba, páncél ajtóba a zárbetét csere költsége, Budapesten: 34.000 és 52.000 Ft között/db.

Ezeket az árakat a zárbetét típusa, mérete és biztonsági fokozata alapján vannak kialakítva, szervizköltséggel együtt.

A zárbetét csere és zárszerkezet csere pontos árainkról és a részletekről ügyfélszolgálatunkkal tud egyeztetni!

Fenti áraink tájékoztató jellegűek, a végleges költséget diszpécser kollégánk mondja el, miután teljesen beazonosította a zárat és az ajtót.

Hívjon nonstop!

06-30-408-8914

Izraeli bejárati ajtó zárcseréje helyszíni kiszállással
Izraeli bejárati ajtó zárcseréje helyszíni kiszállással