Komplett zárszerviz megoldások Budapest területén, kiszállással

Nagyon régóta űzzük ezt a vállalkozást ebben a szakmában, talán a legelsők között voltunk, akik gyorsszerviz jelleggel helyszíni zárszerelést végeztünk. Először még újságokban, lift-reklámokban hirdettük a szolgáltatásokat, ezzel megvetve lábunkat a piacon. Majd az internet berobbanásával egyidejűleg, mi is nagy fejlesztéseket csináltunk szakszervizünkben.

20 évvel ezelőtt nem lehetett a neten zárszerviz vállalkozást keresni és szerezni, akkor még egyszerű, ahogy az ügyfeleink fogalmaznak, még hagyományos bejárati ajtók voltak a lakásokban. Ez mára már olyannyira kinőtte magát, hogy jóformán szinte nem is szervizelünk beltéri ajtózárat, kapuzárat, elavult hevederzárakat, hanem inkább a komplex, hazánkba importált bejárati ajtók zárjait szervizeljük, cseréljük.

Ezt a tényt el kell fogadni, hiszen Zsiguli és Volga sem szaladgál már az utakon (persze valaki azokat is szervizeli még), mi is inkább az újítás irányába fordultunk. Egy pár említésre méltó művelet a vállalkozásunk munkáiból: felsőkategóriás izraeli zárbetétek telepítése, zárrendszerek ellátása, olasz duplakulcsos zárak programozása, szakszerű helyszíni kódolása, sérülésmentes kinyitása a becsapódott ajtóknak, és garanciális munkavégzés minden szerkezet, zárbetét csere esetén.

Komplett zárszerviz megoldások Budapest területén, kiszállással
Komplett zárszerviz megoldások Budapest területén, kiszállással

Dierre tekerőgombos zárbetét helyszíni cseréje

A legjobb példa ez az ajtó a zárcsere műveletére, hiszen egy közel 300 ezer forintos hő- és hangszigetelt, tűzgátló ajtóról beszélünk. Mondhatni, az olaszoknak ez a remekműve. Aki manapság egy olyan lakást vásárol, ahol egy ilyen acélajtó van beszerelve, az 100 százalékosan meg lehet elégedve, mert nyugodtan alhat a zárt ajtó mögött. Nem kell félnie, hogy a betörők éjjel megpróbálnak bemenni. Viszont, ami a rossz hír, és ez szinte minden héten felmerül, hogy az új lakó megkapta a kulcsokat és a kódkártyát, de nem mindig annyit, amennyit a gyár ehhez a zárhoz becsomagolt. Többször is történt már sajnos visszaélés a rengeteg munkáskézen áthaladó kulcsoknál, hogy egy kulcs valakinél ottmaradt vagy készítettek egy plusz kulcsot, és azzal bizony később visszatértek rossz szándékkal az új lakó beköltözése után.

Mi a javaslat, mit kell tenni?

A Dierre New Power zárbetét egy biztonságilag kiváló termék, de hiába tartozik hozzá kódkártya, a másolásvédelme már lejárt. Így mindenképp másik alternatívát ajánlanánk, ráadásul kedvezőbb áron, 100 százalékos kódkártyás kivitelben. A Dierre nem hajlandó energiát áldozni a szabadalmi védelem meghosszabbítására, ezért is került ki a másolásvédelem a körből. A tökéletes biztonság elérése érdekében, a szintén olasz Iseo kifejlesztett egy felsőkategóriás, egyedi profilú zárbetétet. Mi ennek a beszerelését szoktuk javasolni. A zárhoz 5 db kulcs tartozik és egy kódkártya. Minden esetben a megrendelő előtt bontjuk ki gyári csomagolást, a jövőbeni új kulcsokat pedig közvetlen az olasz gyárból kérjük be az ügyfélnek a saját címére kipostázva, 6-8 hetes átfutással. A kulcsok árai árfolyamfüggők. Egy ilyen Iseo zárbetét csere ára 64.000 Ft-ba kerül. Ennyit érdemes és kell is a biztonságra áldozni, elkerülve, hogy pl. a villanyszerelőnek van egy kulcsa az előző zárhoz, amit spórolásból nem cseréltek le. Ezekből a Dierre ajtókból több tízezer van Budapest kerületeiben. Ne spóroljanak a zár cseréjén, és ne tegyenek bele olcsó, megbízhatatlan, védelem nélküli betéteket, hiszen ezzel az ajtó biztonsági szintjét csökkentik le jelentősen!

Az Iseo R90 zárbetét speciális kialakításának köszönhetően a kulcsot vízszintesen kell a zárba helyezni. A kulcs maga erős és masszív, nem törik el, nagyon kényelmes a fogása. Ha leejtik nem sérül könnyedén, mint a New Power, a zárbetét csapjai erősek, bírják a terhelést és semmilyen karbantartást, kenést nem igényelnek.

Komplett zárszerviz megoldások Budapest területén, kiszállással
Komplett zárszerviz megoldások Budapest területén, kiszállással