Delta ajtó helyszíni zárbetét cseréje Budapesten

Ahhoz, hogy egy új építésű Delta bejárati ajtóban a zárakat lecseréltessük, érdemes budapesti zárszerviz szolgáltató céget hívni, akik szakszerűen, garanciával, helyszíni munkavégzéssel kicserélik a zárakat egy jobb, magasabb minőségű, biztonságosabb cilinderre.

Új lakás vásárlásakor nem szabad gondolkozni a zárbetétek cseréjén, mert a kulcsok kézről kézre jártak az építkezés során, és a Delta kulcs olyan egyszerű kivitelű, hogy bárhol lemásolják. Ez, valljuk be, nem egy megnyugtató dolog. Amit mi kínálunk, akár egy- vagy mindkét zárbetét kicserélése, ki, mit választ. Ám a gyenge Delta helyett csakis magas fokozatú, betörésbiztos, minőségi és kulcsmásolásvédett zárakat szerelünk be. Zárbetétjeinkhez kódkártya tartozik, a másolásvédelem 2030-ig van biztosítva az ügyfeleknek. Ez azt jelenti, hogy két kulcsmásoló szaküzletben lehet csak a kulcsokat lemásoltatni Budapesten, kizárólag a kódkártya jelenlétével. Enélkül nincs másolás!

Lehetőség van az izraeli zárcsalád változataiból választani: a legnépszerűbb az 5 kulcsos Keylocx betét, amely már interaktív csaprendszerű, másolás- és törésvédett zárcilinder, vagy a prémium kategóriás, 3 kulcsos, teleszkópikus, duplacsap-rendszerű, Mabisz 6-os, legmagasabb besorolású, LOCXIS zárbetét.

A zárbetét csere áraival kapcsolatban bármikor hívhat minket, akár hétvégén, akár ünnepnapon, nonstop nyitvatartással a 06-30-408-8914 telefonszámon!

XIII. kerület Dagály u 5-7. – Delta ajtók veszélyben!

Nem is gondolná az ember, ha vásárol egy új lakást, hogy milyen veszélyeknek van kitéve! Teljesen el van mélyülve az új lakás miatti örömben és kevésbé szentel figyelmet annak, hogy milyen a bejárati ajtó, hány zár van rajta, és hogy a kulcsok milyen kiszerelésben, csomagolásban, darabszámban lettek átadva. Budapest több lakóparkjában is történtek incidensek, hogy a lakáskulcsok átadása után pár hónappal idegenkezűség történt, valaki járt a lakásban. Néha az egyik zárat nyitva találták, ami addig zárva volt, és el is tűntek dolgok a lakásból, bár az ajtó sértetlennek tűnt, nyomok rajta nem voltak.

Nem a mi dolgunk megállapítani, mi történt, nem is vádolunk senkit, de az tény, hogy a lakás építése során több különböző vállalkozás szakemberei használták a lakáskulcsokat, így bármi történhetett a kulcsokkal.

Miért könnyű a Delta kulcsokat lemásolni bárkinek?

A Lengyelországban gyártott Delta ajtók kulcsai laponmart kivitelűek. A kulcsszáron látható a Delta felirat, így könnyű felismerni és beazonosítani. A zárbetétben semmilyen komoly védelem nincs, biztonsági szintje alacsonynak mondható, csak fúrásvédelem jellemzi. Bárhol, bármelyik kulcsmásoló azonnal tudja a kulcsait másolni. Ez azt jelenti, hogy amíg a kulcsok nem kerültek a lakástulajdonos kezébe, addig bárki készíttethetett róluk másolatot magának!

Egyébként a hivatalos lakáskulcs átadásnak úgy kéne történnie, hogy minden kulcsot bontatlan állapotban adnak át a tulajoknak, nem pedig innen-onnan egy kulcsot, gyakran hiányosan, használtan, karcosan.

Delta ajtó zárbetétek kivitelei, méretei, kulcsok darabszáma

A lengyel Delta ajtóban két különálló zárszerkezetet működtetnek a zárbetétek. A zárbetét mérete 35/45 mm, az alsó betét fogaskerekes kialakítású, a felső pedig a kényelmi funkció érdekében belső tekerőgombbal van ellátva. A két zárbetéthez összesen 5 db kulcs tartozik, ezek össze vannak kódolva gyárilag, azaz azonos nyitásúak. Igény esetén ugyanebben a felállásban biztosítjuk a magas kategóriájú, védett izraeli zárbetétjeinket, csak már kódkártyával.

Delta ajtó helyszíni zárbetét cseréje Budapesten
Delta ajtó helyszíni zárbetét cseréje Budapesten
Delta ajtó helyszíni zárbetét cseréje Budapesten
Delta ajtó helyszíni zárbetét cseréje Budapesten