Kale biztonsági ajtózár-csere Budapest

Azok a Kale bejárati ajtók, amelyekben lassan kezd tönkremenni a zárszerkezet, főként társasházakban, lakóházakban találhatók meg nagyobb számban. De a múltkori munkát, pl. egy családi háznál végeztük el, mely nagyon akut volt, a zár akadozott, nehezen lehetett a harmadik fordulatot rázárni.

Cégünk zárszerviz keretein belül, gyors helyszíni kiszállással végzi a Kale ajtók zárjainak a zárnyitását meghibásodás miatt; a Kale zárak, zárbetétek kulcselvesztés és új lakásba költözés miatti cseréjét; a meghibásodott zárszerkezetek komplett cseréjét; és a kopott, levágott, megsérült Kale törésvédő pajzs pótlását.

Munkaidőnk rugalmas és ügyfélbarát. Megpróbálunk az ügyfélhez igazodni az időpontválasztással kapcsolatban. Rövid időn belül segítünk a rászorultaknak, akik nem tudják bezárni vagy kinyitni a Kale zárral ellátott bejárati ajtójukat.

Cégünk a Kale zárak specialistája, mi nemcsak mondjuk és hirdetjük, hanem valójában ezekkel is foglalkozunk más zárak mellett, és tényleg valós raktárkészlettel rendelkezünk bizonyos Kale zártípusokkal, amit a piac a leggyakrabban igényel. Azonnali zárszerelést tudunk biztosítani zárcserével együtt, Kale alsó- és felső-, cilinderes- és tollas kulcsos zárakkal kapcsolatban, egy- vagy többirányú, duplacilinderes, jobbos és balos kivitelben egyaránt.

A hazánkban gyártott Nívó ajtókba beszerelt Kale zárakat egy az egyben tudjuk cserélni, és mivel ők nem hajlandók az ügyfeleket kiszolgálni, mi szívesen segítünk bárkinek, aki hozzánk fordul ez ügyben!

A Kale zárcsere megrendelésnek a menete: minden esetben kérünk egy fényképet az ajtózárról. Ez alapján be tudjuk azonosítani a Kale zár pontos típusát. Ennek hiányában nem tudunk segíteni! Felmérésre nincs sem időnk, sem energiánk és az ügyfelek sem akarnak kiszállási díjat kifizetni azért, hogy megnézzük milyen Kale zár van az ajtóban. 2019-ben, aki nem tud fényképet küldeni, az kérjen meg egy fiatalabb családtagot, szomszédot, akinek van okostelefonja, hogy küldje el a fotót nekünk.

A Kale zárak árairól és a szervizköltségekről csak akkor tudunk beszélni, miután láttuk a fényképet! De mivel mindenkit ez izgat a legjobban ebben az országban, íme egy kis előzetes: 46 és 120 ezer forint között mozog a zárcsere komplett költsége. Ennél pontosabbat csak a fotó megtekintése után tudunk mondani!

Vannak egyszerűbb Kale zárak, amelyekben csak zárbetétet kell cserélni, vagy csak egy egyirányú zárszerkezetet. Ez egy egyszerűbb rutinfeladat számunkra, de van bonyolultabb típus, pl. a duplacilinderes Kale 256CE típus, amely zárcseréhez két ember szükséges. Ennek a zárnak az esetében úgy lehet a zárat kicserélni, ha leemeljük az ajtót. Ez pedig kétemberes feladat a súly miatt, ami 100-130 kg. A Kale 256CE típus a legbonyolultabb és legdrágább zárszerkezet, amit a piacon a Kale zárakkal kapcsolatban fel tudunk kínálni. Erről láthatnak lejjebb fotókat is, ha esetleg valakinek ugyanez lenne az ajtóban, akkor tudja, mire számíthat.

Vállalunk Kale 257L típusú, Nívó ajtóban lévő felső zárszerkezet cserét is, ezekhez általában 5 db sorszámozott tollas kulcs tartozik.

Érdemes azokat a Kale zárakat mielőbb kicseréltetni, amelyek akadozást produkálnak, mert az akadozásnak a következő fázisa, hogy a zár nem nyílik, az ajtó nem nyílik, persze mindig a legrosszabbkor, mikor sietnénk valamerre.

Ami nagyon fontos még a zárcsere kapcsán, hogy ha a zárbetétet is cseréljük, mi nem Kale zárbetéteket szerelünk be, hanem izraeli RB Keylocx vagy LOCXIS típusú másolásvédett zárakat, hiszen ezek már jóval fejlettebbek, biztonságosabbak, mint az elavult fogazott- vagy laponmart Kale zárbetét.

Sokan fordulnak hozzánk azok közül, akiknek Nívó ajtójuk van, mert nem tudnak zárat cserélni, mert a gyártó nem segít. Mi készségesen kínáljuk Kale zárjainkat és szerelési szolgáltatásunkat ügyfeleink számára!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest