Iseo tekerőgombos zárbetét csere

Budapest több kerületében igencsak elterjedt az a fajta olasz trezorzáras bejárati ajtó, amibe a gyártó már nem a régebbi kivitelű tollas kulcsot szereli be, hanem egy rövidebb, egyszerűbb, könnyen kezelhető, ún. zárbetétes kivitelt. Ez egyrész kényelmes, másrészt biztonságos, mivel olyan komoly zárbetéteket alkalmaznak az olaszok a technológia területén, amelyek abszolút ellenállnak a zárnyitási és törési technikáknak.

Ezek a bejárati ajtók Torinóban készülnek, a Dierre ajtó- és zárgyártó vállalat készíti őket a zárral együtt. Így kerülnek kompletten Magyarországra, majd az építtetőhöz és legvégül a tulajdonoshoz. Ezután jön be a képbe a zárszerviz, azaz mi. Az építkezés során kézről kézre járt kulcsokat érdemes és tanácsos mielőbb lecseréltetni!

Bejárati ajtó zárcseréje 5 kulcsos kivitelre

A cilindervezérlésű biztonsági bejárati ajtók 3 és 5 kulcsos változatokban vannak telepítve. Mi ezekbe a bejárati ajtókba vagy izraeli 5 kulcsos zárbetétet teszünk be, vagy pedig a legújabb Iseo R90-es csúcsmodellt, mely laponmart kivitelű és törésvédett.

Az Iseo zárbetét tökéltesen alkalmazkodik és használható a Dierre ajtókban. Fúrás-, finomnyitás-, törés és másolás ellen van védve.  A gyári csomagolást az ügyfél előtt bontjuk fel, ezzel is védve magunk és az ügyfél biztonságát.

Munkavégzés ideje, kiszállási díj

Budapest kerületeiben végezzük zárak, zárbetétek cseréjét, szükség esetén ezeknek a nyitását is. A főváros területén külön kiszállási díjat nem számolunk fel, ha megrendelik tőlünk a zárszerelés munkát. Árainkról, díjainkról telefonon érdeklődjön! Nincs két egyforma munka, ezért sem szeretünk árakat előre leírni, inkább a telefonos kikérdezés után teszünk ajánlatot. Budapest összes kerületében, rövid időn belül vállalunk munkavégzést, több szervizautóval látjuk el a megrendeléseket és végezzük el a zárcsere munkákat. Az időpontot, címet, kerületet a diszpécserrel szükséges leegyeztetni. Az év 365 napján segítünk mindenkinek, munkanapokon és ünnepnapokon egyaránt, jó áron, garanciával, leinformálható zárszerelő szakemberekkel.

Dierre ajtóba milyen zárbetétet szereljünk?

A legjobb, ha egy szakember véleményét kérik ki, mert mondhatjuk, hogy ez az ajtó mindenki számára újdonság. Maga a gyári zárbetét is prémium kategória, azzal, ha pl. egy sima mezei Elzett betétet teszünk bele, több mint 50 százalékkal csökkentjük az ajtó biztonsági szintjét! Ez pedig az ajtó és a lakás biztonságának a rovására mehet, hiszen teret ad a betörőknek.

Nem véletlenül tesznek ezekbe a drága lakóparkokba ilyen bonyolult és masszív biztonsági ajtót, mely kiváló védelmet biztosít. Cégünk folyamatosan követi az újításokat, fejlesztéseket. A legjobb zárbetét ezekbe az ajtókba (így 2021 év tavaszán) az olasz Iseo gyárnak a legújabb fejlesztése, az Iseo R90-es csúcsmodell. Masszív kulcsszár, robosztus kinézet, prémium zárbelső, megbízhatóság, hosszútávú működés, törés-, fúrás-, másolásvédelem jellemzi a betétet és jó áron tudjuk az ügyfeleknek a szervizszolgáltatás részeként telepíteni.

Ezt a zárbetétet rajtunk kívül csak egy cég forgalmazza, ő is a partnerünk. Ez a jövőben így is marad, mert ebből nem szeretnénk tömegterméket csinálni, mint tették azt mások, más európai tucatbetétekkel.

Hívjon minket bizalommal a 06-30-408-8914 telefonszámon! Cseréltessen Iseo R90-es betörésbiztos zárbetétet az új bejárati ajtaján!

Iseo tekerőgombos zárbetét csere
Iseo tekerőgombos zárbetét csere