Hogyan védekezzünk az egyre sűrűbb betörések ellen?

Különböző módszerek, megoldások és alternatívák léteznek a bejárati ajtó megerősítésére, az ingatlan biztosítására a betörések ellen. Nem mindegy igazából, hogy mennyibe kerül, illetve hogy az a biztonsági eszköz, amit felszerelünk az ajtóra, hogyan néz ki, mennyi ideig működik, illetve hogyan védi majd az ingatlant. Fontos tényező az ár. Mindig megkérdezzük kedves ügyfeleinktől, hogy nagyjából mi az a keret, amit erre rászántak és általában az esetek 99 százalékában az olasz Potent zár lesz a nyerő. Ez a biztonsági zárszerkezet nemcsak megfizethető, kedvező árú, de nagyon biztonságos is. Lehet gondolkozni még új biztonsági ajtóban, rácsban, de ez utóbbi beszerelése az ajtó elé nagyon csúnya. Továbbá ma már 150.000 Ft-tól indulnak a vasrácsok, védőrácsok árai, pláne, ha több zárral vannak ellátva. Érdemes megemlíteni még az új bejárati ajtó beszerelését is alternatívaként, de itt is több százezer forintos tétellel kell számolni. Engedjék meg nekünk, hogy lebeszéljük önöket a kínai HiSec, Secdoors bejárati ajtók beszereléséről, mert a kínai ajtók malacperselyek, ahova folyamatosan szórni kell befelé a pénzt az ismétlődő meghibásodások miatt!

Költséghatékony megoldás, kimagasló biztonság

A magyar embereknél nagyon fontos az árképzés, ezért ha költséghatékony megoldást szeretnénk javasolni kimagasló biztonsággal, akkor csakis az olasz Potent zár jöhet szóba! Ez egy ajtó árának a negyedébe kerül, és sokkal jobb konstrukció, mint a hevederzár vagy a csúnya rács az ajtó elé. Folyamatosan szereljük ezeket a zárakat a megrendelők biztonsága érdekében, fa-, fém-, műanyag- vagy bármilyen anyagú egy- vagy kétszárnyú ajtóra. A felszerelés előtt fényképet kérünk kedves ügyfeleinktől, az alapján számoljuk ki a terhelési fokozatot, illetve ez alapján tájékoztatunk mindenkit a várható költségekről.

Fontos megemlíteni a felszerelés előtt, hogy ez az olasz Potent zár nem Kínából származik, illetve nagyon komoly alapanyagokból készítik az olaszok. Az egyedi kulcskialakítása miatt nagyon biztonságosak a kulcsai, nehezen másolhatók csak szaküzletben. A zár stabilitását is tükrözi a belső acélnyelv, amelyet a falba szoktunk általában rögzíteni. Ez látszik is az alsó fényképen, amit a szervizes kollégánk készített az egyik munkánk során.

A megfelelő biztonságért szereltessen mihamarabb ilyen zárat Ön is, hiszen egyre több a betörés, nagyon sok a felfeszített, összetört bejárati ajtó! Ne kockáztasson, válassza a betörésbiztos Potent zárat, mert egy új acélajtó ára 400.000 forintnál kezdődik!

Bejárati ajtó megerősítése, ajtócsere nélkül

Még mindig ott tartunk sajnos 2022-ben, hogy az ajtók jóformán egy zárral vannak ellátva. Nem is szabad csodálkozni, ha ennyi betöréshez, betörés utáni helyreállításhoz hívnak minket. Nem feltétlenül egy drága acélajtó beszerzésében kell gondolkodni, hiszen annak az ára több százezer forint körül van. Még a betörés előtt, alternatívaként vannak olyan megoldások az ajtóra, hevederzár vagy inkább Potent másodzár formájában, ami olyan erősen védi az ajtót, hogy visszatartja a betörőt. Felesleges kidobni több százezer forintot egy új ajtóra! A Potent másodhevederzár szerelésének költsége a több százezer forintos ajtónak a töredéke. Már 60.000 forinttól elérhető mindenki számára a magas biztonsági fokozat.

A zár belülről/belülről kulcs-kulcsos működtetésű, a külső, ún. cilinder része edzett acélházas, pumpás lamellás, speciális kulccsal rendelkezik. Ezt a zárat sérülésmentesen nem tudja kinyitni a betörő! A zár nagy előnye a könnyű szerelhetőség, szinte minden ajtóra. Cégünknél a legjobb áron megrendelheti, akár egy munkanapon belül felszereljük Önnek, még most, karácsony előtt is!

06-70-770-2942