Hevederzár tároló ajtóra

Gépjárművünk, lakásunk után nyugodtan besorolhatjuk a „védelmi zónába” bármelyik tároló ajtónkat, ami akár lehet lépcsőházban, mélygarázsban, vagy egy olyan helyen, ahol egyáltalán nincs szem előtt, de mégis olyan dolgokat őrzünk benne, amik értéket képviselnek.

Sokan különböző tároló helyiségekben őrizik biciklijüket, motorjukat, vagy kis raktárként funkcionáltatják. Éppen ezért célszerű elgondolkozni azon, hogy a gyárilag beszerelt fa- vagy lemezajtó semmilyen védelmet nem nyújt, így a tárolóajtót is biztosítanunk kell valamilyen megoldással.

A hevederzárat szinte bármilyen ajtóra fel lehet szerelni, többek között tárolóajtókra is. Általában vízszintes kivitelűt szoktunk telepíteni, mert masszívan tartja az ajtót befeszítés ellen. Sajnos a legtöbb betörési módszer rongálási eljárással jön létre, ami annyit jelent, hogy a betörőt nem érdekli, hogy tönkreteszi a zárat, vagy megsérti az ajtót. Egy a lényeg, a mihamarabbi bejutás és zsákmányszerzés.

A vízszintes hevederzárakat különböző méretekben tudjuk prezentálni ügyfeleinknek. Elsősorban Budapesten dolgozunk, de igény szerint, 20-25 km-es vonzáskörzetig kimegyünk hevederzárat szerelni. A tárolóajtókra a hevederzárak felszerelését a következőképpen szoktuk vállalni.

Az ügyfél felveszi velünk a kapcsolatot, érdeklődik, majd mi mondunk egy árat, illetve kérünk e-mailben egy fényképet és pár méretet a tároló ajtóval kapcsolatban (szélesség, vastagság, anyag).

Általános tájékoztató a hevederzár szerelés árairól

Akár félkaros, vagy a kétirányú, vízszintes változatú hevederzárat szereljük, a teljes költség Budapesten bruttó 65.000 Ft, amely mindent tartalmaz. Ezt a szerelés után az ügyfélnek, számla ellenében kell megfizetnie.

Szereltessen velünk biztonsági hevederzárat tároló ajtajára, raktárajtajára! Kiváló minőség, prémium kategóriás zárbetéttel, ami törésvédett, másolásvédett. Előzze meg a betöréseket, védje értékeit, és ne csak a lakásajtóra figyeljen, hanem a tároló ajtóra is, ahol szintén értékek vannak!

Az általunk felszerelt hevederzárakban minden esetben kizárólag prémium kategóriás zárbetét van, ami annyit jelent, hogy mindenfajta biztonsági követelménynek megfelel, amit a Biztosítók Szövetsége megkövetel. Ilyen a fúrás-, törés-, magkihúzás-, finomnyitás- és a másolás elleni védelem. Ez utóbbi talán a legfontosabb.

A másolásvédelem jogi vagy szabadalmi védelemhez kötött. Nem minden zárbetét kulcsai védettek, amihez tartozik kódkártya, hiszen egyes betétek kulcsainak a szabadalma már lejárt, mégis van egy kártya a dobozában. Ellenben, minden másolásvédett betéthez tartozik kódkártya. A kulcsmásolás ilyenkor adott helyhez kötött, ahol a kártyán lévő kódok alapján azok a kulcsmásolók, akik rendelkeznek megfelelő gyári nyerskulccsal, le tudják másolni a kulcsokat. Akiknek nincs nyerskulcsuk, azok pedig nem. Ezeket a kulcsokat a nyerskulcsgyártó vállalatok sem gyárthatják, éppen a jogi védelem miatt.

A másolásvédett zárbetét arra jó, ha valakinek odaadják a kulcsot, akkor a hátuk mögött nem fogja tudni lemásolni azokat, még akkor sem, ha rossz szándék vezérli és akarná. Ezért kiváló az ilyen típusú, prémium zárbetét, amelyet mi teszünk a hevederzárakba. Megjegyeznénk, hogy hazánkban kizárólag mi szerelünk MABISZ 6-os tanúsítvánnyal ellátott, prémium kategóriás zárbetéteket a hevederzárakba! Ezért is érdemes minket hívnia! Korrekt szerelés tapasztalt szakemberekkel, garancia, számla és prémium zárbetét. Mi kell ennél több?