Helyszíni budapesti zárcserét vállalunk kiszállási díj nélkül

20 éve rójuk az utakat Budapest összes kerületében, hogy segítsük azokon a bajba jutott embereken, akik nem bírnak bemenni a lakásba, mert nem fordul az a fránya zár vagy mert elhagyta a lakáskulcsot és azonnali zárcsere megoldást szeretne valakitől kérni, aki megbízható, vállal garanciát, jól dolgozik és még az árai sincsenek az egekben.

A mai világban nagyon fontos a bizalom, márpedig ez egy bizalmi szakma, hiszen mi adjuk át az ügyfeleknek a lakáskulcsot, ha bajba jutnak. Néha olyanok vagyunk, mint a madarak, állandóan költözünk, új lakást vásárolunk, ott pedig igenis szükséges az azonnali zárcsere, hiszen a régi kulcsok bárkinél maradhattak, nem szabad ezzel játszani, kényes téma nagyon.

Cégünk fix áron végzi az ajtónyitást, ami nyilván függvénye annak, hogy milyen ajtóról beszélünk, továbbá, hogy milyen állapotban van a zár, zárszerkezet vagy zárbetét. Alap munkadíjunk 25.000 forintról indul. Ez egy sztenderd bejárati ajtó kinyitására érvényes, ha komolyabb biztonsági acélajtókról beszélünk, ott részletesebb információt kérünk az ügyféltől és személyre szabott árat mondunk nyilván. Nyilván kerület függvénye is a dolog. Főként Budapest kerületeiben tevékenykedünk, de őszintén elmondjuk, az V. kerület belső részein a parkolási körülmények miatt nem szívesen vállalunk semmilyen munkát, mert nem szeretnénk azzal tölteni az időt, hogy egy órán keresztül keringünk, mire egy parkolóhelyet találunk a lakástól 3 km-re. Nálunk külön kiszállási díj nincs, bele van építve minden költség a fix árba. Erről telefonon előre tájékoztatjuk az ügyfelet és ő dönti el, szükséges-e a szolgáltatásunk, netán megy tovább, hátha talál jobbat, gyorsabbat, olcsóbbat.

Milyen megoldásokat kínálnak a zárszerelő cégek a bejárati ajtóproblémák esetén?

Erre azt szoktuk mondani, hogy nincs az az ajtó, amit nem javítunk meg. Na, nem szó szerint, hanem zárcserével, kilincs-cserével vagy új zárszerkezet beszerelésével. Maga a zárjavítás fogalma már azért sem állja meg a helyét, mert fogyasztói társadalomban élünk, nincs alkatrész, nem érné meg egy rugót vagy egy megkopott zárdiót, egyéb alkatrészt kicserélni egy szerkezetben. Ezért beszélünk inkább zárcseréről a zárjavítás helyett.

Legyen szó műanyag ajtóról, lemez-, fém-, fa-, egy- vagy kétszárnyú, netán jobbos vagy balos, kifelé- vagy befelé nyíló ajtóváltozatról, mi azonnali megoldást kínálunk magánszemélyeknek, cégeknek, vállalkozásoknak egyaránt, alanyi adómentes, illetve áfás számlák kiállításával, ki, mit tud elszámolni, ki, hogyan akar fizetni. A legtöbb esetben mindent megoldunk a helyszínen, hiszen, ahogy szoktuk mondani egy mozgó zárszaküzlet vagyunk, jól felszerelkezve nemcsak szerszámokkal, hanem különböző zárszerkezetekkel, kilincsekkel, ajtózárakkal, betétekkel. Nekünk sem mindegy, ha kétszer kell visszamenni valahová, sem időben, sem anyagilag, az ügyfélnek meg aztán pláne! Természetesen vannak olyan speciális zárak, amit egy évben maximum háromszor kell alkalmaznunk, nyilván ezért mi is visszamegyünk, amíg beszerezzük, de ez is megvan pár órán belül, hiszen megvannak már a megszokott partnerek, ahonnan ezeket be tudjuk szerezni.

Érdemes valójában zárat cserélni, ha új lakásba költözünk vagy lehetünk nyugodtak?

Ez is azon kérdések egyike közé tartozik, amit nem értjük, miért is teszi fel valaki. Netán spórolni akar, vagy nem ebben a világban él, nem látja, milyen a biztonsági helyzet. Gondoljunk bele, hogy veszünk egy ingatlant valakitől, mindegy, hogy építtetőtől vagy előző lakástulajdonostól. Nem szabad azon spórolni, hogy azt az ingatlant, ahol minden nap élünk, esetleg más is meglátogathatja, mert netán maradt nála egy kulcs véletlenül vagy esetleg hátsó szándékból. Nem szabad kockáztatni, zárat kell mindenképp cseréltetni! Több pénzt is elköltünk más hülyeségekre, ez egy jó befektetés és biztonságot nyújt a családnak! Budapest területén a zárbetét csere 38.000 forinttól elérhető, prémium kategóriás zárbetétekkel. Mi nem valami kínai vackokat használunk, mint egyes konkurens vállalkozások, hanem minőséget nyújtunk, garanciával, profi szakemberekkel.