Gyors zárcsere Budapest területén, bármilyen típusú bejárati ajtó esetében

Életünket különböző, élethelyzetek befolyásolják, pl. hirtelen váratlan kiadások, problémák, gondok, amiket rövid időn belül meg kell oldani. Ilyen egy kulcslopás, kulcsvesztés, vagy egy lakásvásárlás, amikor lényegében azonnal zárbetétet vagy zárat kell cserélni, hiszen mi vagyunk az új tulajdonos és nem szeretnénk, ha a régi lakó/bérlő a saját kulcsával visszajönne az ingatlanba.

Budapesti vállalkozásunk idestova 20 évvel ezelőtt kezdte az ügyfelek teljes körű kiszolgálását ajtónyitás, zárnyitás és az ezt követő zárcsere tekintetében, úgyhogy van bőven tapasztalatunk. Magánszemélyeknek, cégeknek, vállalkozásoknak is dolgozunk, tehát bátran kijelenthetjük, hogy széles a repertoár, amit fel tudunk sorakoztatni az elmúlt 20 évre visszamenőleg. Szó szerint „mindenevők” vagyunk az ajtózárcsere tekintetében, mert bármilyen típusú bejárati ajtóról is beszélünk, amit a megrendelő használ (kül- vagy beltéri kivitel, fa-, fém-, műanyag-, acél-, lemezajtó). Budapest összes kerületében, akár egy órán belül gyors ajtózárcserét tudunk vállalni és kivitelezni. Ami a legfontosabb, minőségi zárakkal, garanciával ellátva, kiváló szakemberekkel, kiszállási díj nélkül!

Mit takar a kiszállási díj Budapest területén a zárcsere kapcsán?

A félreértések elkerülése érdekében, mi is, mint a többi cég, ugyanúgy hirdetjük, hogy nem számítunk fel kiszállási díjat. Ez nem azt jelenti, hogy bárki kihívhat minket ingyen és bérmentve, csak azért, hogy nézzük meg az ajtót, aztán ha sokallja, akkor viszontlátás és mehetünk a dolgunkra. Az ingyenes kiszállás azt jelenti, ha valaki kér tőlünk egy ajtónyitást, zárnyitást, zárcserét vagy zárkódolást, akkor ebben az esetben nincs külön kiszállási díj, azaz nem tevődik rá az adott tevékenységre extra költség, viszont munkadíj és anyagköltség természetesen van. Nyilván az üzemanyag nekünk is pénzbe kerül, nem várhatja el tőlünk senki, hogy a IV. kerületből napközben a dugókkal küzdve, ingyen kimenjünk Kispestre, csak azért, hogy megnézzük, mi a baja a zárnak. Ezek a dolgok nem így működnek. Nálunk nincs becsapás, a kiszállási díj csak akkor kerül pluszban felszámításra, ha a mi hibánk kívül az ügyfél az utolsó pillanatban lemondja a munkát vagy nem kéri a szolgáltatásunkat, esetleg más tényező befolyásolja azt, hogy a munka, amit megrendelt az ügyfél, ne jöjjön létre.

Mennyibe kerül egy ajtózárcsere a műanyag bejárati ajtó esetében?

Ha zárszerkezetről beszélünk, mert az hibásodott meg, pontos árat csak azután lehet mondani, miután beazonosítottuk, hogy felhúzókilincses vagy kulcsvezérlésű a szerkezet, ki a gyártója, mi a mérete, és milyen minőségben gondolkodik a megrendelő. Itt azért elég magas árakkal kell kalkulálni, hiszen felemelkedtek a nyersanyag árak és ezek a vasalatok, mint ahogy a nevükben is benne van, vasból vannak. Ha mégis egy tól-ig árat kéne meghatározni, 50.000 – 100.000 forint között érhető el egy ilyen vasalat-csere (munkadíjjal, új vasalattal együtt), ajtóbeállítással egybekötve.

Ha a zárbetétet cserélünk az ajtóban, akkor erre pontos összeget tudunk mondani. Mi izraeli zárakat alkalmazunk, amely cseréjének a komplett költsége, méret függvényében, 38.000 – 42.000 forint. Ennél az esetnél 5 db kulcs tartozik a zárhoz, ennyit kap az ügyfél, illetve egy másolásvédő kódkártyát. A zárbetét Mabisz 5-ös besorolású, jó erős középkategóriás termék, amit mindenkinek ajánlunk! Betörésbiztosnak mondható, hiszen több ezer darabot szereltünk be az elmúlt években, és betörés nem történt. A műanyag ajtó zárbetét cseréjének a folyamata a megrendeléstől számítva 24 órán belül megtörténik. Kimegyünk az ügyfélhez és a helyszínen elvégezzük a zárbetét-cserét. Mozgó zárboltként és szervízként működnek az autóink, vállalkozásunknak mindene megvan az autóban a munka elvégzéséhez. Az ügyfél előtt bontjuk ki az új zárbetétek dobozait minden esetben! Ha szükséges még plusz kulcs az 5 darabon felül, tanácsot adunk, hogy hova érdemes elmenni a pótkulcsok elkészítése miatt a tulajdonosnak.

Postaláda zárcsere Budapesti épületek lépcsőházaiban 20.000 forintért

A postaláda zárcsere műveletét valahogy nem nagyon szeretik a konkurens szerviz-vállalkozások, talán ezért is van nekünk havi szinten kb. 20-25 darab ilyen jellegű munkánk. Mi ezt is megcsináljuk, a kisebb munkák is bevételt jelentenek, az ügyfeleknek pedig megoldást. Minden pozitív vélemény az ügyfél részéről reklám a számunkra, ha a megelégedettségét kifejti valamilyen portálon. Budapest összes kerületében, 1-2 munkanapon belül, 20.000 forintos munkadíjért elvállaljuk a postaláda zár kinyitását, majd az azt követő, azonnali zárcserét. A postaláda zárak 2 db kulcs tartozik. A munkavégzés ideje – postaládazár függvényében – 15 és 35 perc között mozog.

Hívjanak bátran, hétfőtől péntekig vállaljuk a postaláda zárak szakszerű cseréjét, garanciával!