Fotó küldésének fontossága

Ma a fotókról beszélünk kissé bővebben. Leginkább a fotók küldésének előnyeiről, hogy miként tudja segíteni a munkánkat, és, hogy mennyiben segíti lefaragni az extra költségeket. Tartsanak velünk!

Mikor érdemes fotót küldeni nekünk?

A legegyszerűbb megoldás lenne erre azt felelni, hogy mindig. Leginkább azonban akkor, amikor az ügyfél tanácstalan, és, még a régi gondolkodás szerint, arra kér minket, hogy menjük ki és nézzük meg, majd adjunk tanácsot, mondjunk árat, stb.

Nos, ebben az esetben a legjobb, ha lefényképezi az ajtót, zárat, kívülről, belülről, ajtó éléből, közelről, távolról, a kulcsról, stb., így biztos, hogy a fotó alapján el tudjuk mondani a megoldást, valamint a kivitelezésnek a komplett költségét. Természetesen nem kell minden esetben 10 fotót küldeni nekünk, ha esetleg előtte felhívnak minket telefonon, vagy írnak egy rövid e-mailt, hogy miről kell pontosan a fotó, akkor szívesen segítünk.

A fotót mindig arról a tárgyról kell készíteni, aminek a cseréjét szeretnék. Pl., ha az ajtót kell megerősíteni, hogy az biztonságosabb legyen, akkor az ajtót kell lefotózni, mégpedig belülről, hiszen a zárakat az ajtó belső oldalára szereljük fel.

Ha csak zárat szeretnének cseréltetni, akkor elég az ajtóban benne lévő zárat lefotózni. Ilyenkor onnan kell a fényképet készíteni, ahonnan a zár nyelve, vagy a zár rúdjai, tüskéi kitolódnak, azaz az ajtó éléből.

Ez annyiban segít nekünk, hogy 1.) pontosan be tudjuk azonosítani a zárat, így konkrét árat tudunk egyeztetni, 2.) nem kell kimenni a helyszínre, amire sajnos (vagy szerencsére) nem is nagyon van kapacitásunk, és Önöknek nem kell ennek a költségét kifizetni.

Nagyon érdekes dolog néhány esetben az ügyfelek reagálása a fotó kérésére. Van egy bizonyos korosztály, aki elsőre rávágja, hogy nem tud fotót küldeni. Ilyenkor elmondjuk, hogy ennek a felmérésnek akkor lesz egy 5000-6000 forintos költsége. Erre pedig egyből mondja, hogy inkább mégiscsak küld egy fotót.

Nos, igen. Egy olyan korszakban élünk, amikor boldog-boldogtalan, minden 8 és 70 év közötti ember állandóan és mindent, mindig fotóz. Mégpedig a legtöbbször a mobiljával. Szinte nincs is olyan készülék, amellyel ne lehetne fényképet készíteni. Ingyenes Wifi pedig sok helyen van, aki nem akar az internetre költeni, vagy elfogyott az egyenlege, az egy ingyenes Wifi-ről is át tudja küldeni a fotót.

Néha inkább magát a tényt tartjuk kicsit furának, hogy itt fotózkodunk, ott fotózkodunk, posztoljuk közösségi oldalakra, ám mikor egy pl. zár kérdés merül fel, akkor vajon miért nem jut az embereknek az eszébe előkapni a telefont és gyorsan kattintani egy képet?

Pedig olyan egyszerű. Megfelelő előfizetéssel, vagy otthoni Wifi hálózattal, az egész 3 perc alatt megoldható! Könnyű, gyors, egyszerű és ingyenes! Használjuk ki a mobilvilág adta lehetőségeket ne csak a magánéletünkben és a szórakoztatásunkra, hanem a probléma megoldásokra is! Küldjön nekünk fotót!