Félkaros biztonsági másodzár

A félkaros másodzárak felszerelése igen népszerű megoldás, melyekből az elmúlt 15 évben több ezer került felszerelésre, hevederzár-szerviz keretében, Budapest különböző kerületeiben. Különféle bejárati ajtókra lettek felszerelve a hevederzárak, pl. egyszárnyú panelajtó, kétszárnyú bérház ajtó, vagy bármilyen Magyarországon beszerelt lépcsőházi bejárati ajtó.

De nézzük pontosan, hogy mi a lényege, feladata a félkaros biztonsági zárnak. Így mindenki tudhatja majd, hogy milyen célt is szolgál.

A félkaros másodzár sokkal jobb mint a kétirányú hevederzár, masszívabb könnyebben felszerelhető, szinte minden ajtóra passzol, tömör acélnyelve egyirányba záródik.

A működési elve és a felépítése sokkal jobb mint a hevederzáré. Sokan megkérdezik, hogy de akkor miért csak a félkaros biztonsági zár. Sokféle választ adhatnánk erre. Ilyen pl., hogy a zsanér felőli oldalon nagyon közel van az ajtólap a falhoz, és ha teljes hevederzárat használnánk, nem tudna kinyílni az ajtó 90 fokban. Továbbá, hogy az ajtó zsanér felőli oldala annyira masszív, olyan erősen van megépítve a tokon, hogy nem szükséges a plusz erősítés, így elég a félkaros megoldás. Szintén mondhatjuk, hogy kétszárnyú ajtóknál a kétszárnyú hevederzár költsége az ügyfélnek nagyon sokba kerül, ezért egy félkaros biztonsági változatot szerelünk fel, megfizethető áron. Továbbá modernebb, egyszerűbb szerelni, biztonságosabb, nem szükséges karbantartani és nem utolsósorban olcsóbb!

A Potent másodzárak acélkengyelbe záródnak és kapupánt csavarral vannak rögzítve, hogy ne lehessen kiszakítani, vagy pedig a falba fúrjuk be a záródási pontot a másodzár zárnyelvének, és ezek biztosítják a védelmet és a zár stabilitását.

Az olasz másodzár MABISZ minősítéssel rendelkezik. A zárszerkezethez 3 db másolható kulcs tartozik, ezek az ún. szúrókulcsok. Raktáron tartunk kívül-belül kulcs/kulcsos és kívül kulcsos/belül tekerőgombos változatot.

Cégünk rövid határidővel, raktárkészletről tudja biztositani a betörésbiztos másodzár felszerelését, garanciával, számlával, Budapest területén 54.000 Ft-ért, kompletten. Persze vannak a piacon ennél olcsóbb hevederzárak, de azok nem képviselnek ilyen magas biztonságot és ezt a minőséget. Cégünk immár 15 éve szerel másodzárakat, rászegzőzárakat. Nagy tapasztalattal bíró zárszerelő szakembereink óriási rutinnal és minőségi kivitelezéssel oldják meg a helyszíni másodzár szerelést.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Zárszerelés ideje, folyamata

Nálunk a biztonsági zárszerelés időtartama kb. két óra, nem kapkodunk, nem rombolunk, vigyázunk a falra és fel is takarítunk magunk után. A munka végeztével számlát állítunk ki, számla nélkül nem dolgozunk.

A Potent másodzár szerelésének menete a következőképpen alakul nálunk. Az ügyfél tájékozódik a részletekről a weboldalunkon, ha valamit nem ért, diszpécser kollégánk telefonon ebben segíteni tud. Majd fotót kérünk az ajtótól belülről, a szerelés részletei miatt, mert külön felmérést sajnos nem tudunk biztosítani, idő hiányában. Illetve szükséges az ajtó vastagsága. Ezen adatok alapján visszük a helyszínre (rövid határidővel) a megfelelő olasz, biztonsági, betörésbiztos másodzárat, barna színben, 4 cm – 8 cm ajtóvastagságig bezárólag.

Telefonos vagy e-mailes megrendelés

Amennyiben Ön is biztonságra, nyugodt életre vágyik, úgy hívjon minket a

06-30-408-8914 zárszerviz telefonszámon! Minden hívásra reagálunk!

Tud nekünk emailt is küldeni a profizar@gmail.com e-mail címre. Ide csatolhat be képeket az ajtó belső oldaláról, esetleg az ajtó éléből. Ez nagy segítség a felszereléssel kapcsolatban, mivel nagy mennyiségű munkáink következményeként nincs időnk külön kiszállásra a felmérés végett.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest