Dierre ajtó beazonosítás, címke, logó, gyártó felirat

Azok az ügyfelek, akik hozzánk fordulnak segítségért, vagy Dierre szolgáltatással kapcsolatban érdeklődnek, javasoljuk, hogy minél több információt gyűjtsenek be a telefonálás előtt, ezzel is segítve/gyorsítva munkánkat. Az nem segítség, hogy ugyanolyan ajtóról van szó, mint a weboldalon a kép. A weblapon kb. 1000 db kép van, nem tudjuk, melyikre gondol és zárszerviz lévén, nem nonstop vagyunk gép közelében sem.

Az Olaszországban készült Dierre bejárati ajtón, kulcson, záron a gyártó nem véletlenül tünteti fel a nevét, a logóját, így segítve az ügyfelek és szervizvállalkozások munkáját. Ha nem utángyártott kulcsokról beszélünk, hanem gyáriról, a kulcsfejen fel van tüntetve vagy a Dierre vagy az Atra név, valamint az ajtó élében is megtalálható a Dierre címke. A kilincscímke külső és belső részénél olvasható szintén a Dierre felirat, valamint az új Dierre záraknál a kör alakú zárnyelvre rá van gravírozva az Atra felirat. Ha ezeket nem találja, akkor készítsen nekünk fényképet a kulcsról, a zárról az ajtóról, mert az sem biztos, hogy Dierre zárról van szó. A hozzá nem értő szemnek hasonló, szinte ugyanaz a Mottura, Cisa, Sab, Potent, stb. szintén olasz zárak.

Dierre zárkódolás, ha új lakásba költözünk

A nagy kapkodásban a költözés után, nem szabad elfelejteni zárat cserélni vagy kulcsokat kódoltatni, mert nem tudni, hány kulcs volt hozzá, mivel a Dierre kulcsok javarésze bárhol másolható. Egy több 10 milliós ingatlan megvételekor érdemes belekalkulálni a zárcserét, a régi tulaj teljes kizárását.

Nálunk a zárcsere vagy zárkódolás teljes diszkrécióval és garanciával történik. A gyári csomagolás mindig az ügyfél előtt kerül kibontásra. Ha nem elég a dobozba csomagolt 3 vagy 5 db kulcs (attól függően, melyik zárhoz hány tartozik), akkor a további kulcsok másolásához egy kulcsmásoló szaküzletet kell felkeresni. Mi kulcsmásolással nem foglalkozunk, nekünk is el kellene vinni azt szaküzletbe (és akkor ugrik a bontatlan csomagolás!), de ezt nem tesszük, ez az ügyfél feladata.

Tekerőgombos zárbetét cseréje Dierre ajtóba

Egyre több kerületben, több helyszínen találkozunk olyan Dierre bejárati ajtókkal, amelyet nem tollas kulcs működtet, hanem egy jóval rövidebb biztonsági kulcs. Ez a típusú zár kívülről kulccsal működik, belülről pedig tekerőgombbal zárható kényelmi funkcióként. Ezekbe az ajtókba speciális zárbetét van beszerelve, a helyükre csak ugyanilyet lehet betenni. A régi tekerőgombot minden esetben át kell szerelni az új betétre, hiszen az nem a zárbetét, hanem az ajtó tartozéka.

Zárbetét csere alternatívák Budapesten

Iseo R7 – 5 kulcsos kivitel

Ez a zárbetét csak fúrásvédelemmel van ellátva. Vízszintesen kell a kulcsot a zárba helyezni. Kulcsai bárhol szabadon másolhatók. Középkategóriásnak számító termék. A zárbetét cseréje 46.000 Ft-ért már elérhető Budapesten.

Iseo R90 – prémium kategória

Aki jó betétet szeretne ezt választja, hiszen a legmagasabb a biztonsági fokozata, ami a piacon elérhető a Dierre ajtókba. Törés-, fúrás-, pikkelés-, zármanipulációs- és bump key kulcsos zárnyitás ellen védett. A zárhoz 5 db kulcs tartozik és a kódkártya. Plusz kulcsok csakis Olaszországból a gyártótól rendelhetők, melyeket előre ki kell fizetni. Kb. 4 hét, mire ideérnek a kulcsok. Rendkívül biztonságos ez a zárbetét, nagyon megbízható minőségű. Kulcsai fogása és masszivitása kényelmes, vízszintesen kell behelyezni a kulcsokat a zárbetétbe. A zárcsere költsége ezzel a zárbetéttel 64.000 Ft.

Dierre New Power – 5 kulcsos változat

A Dierre New Power egy régebbi fejlesztésű zárbetét. Sajnos a másolásvédelme már lejárt. Akinek ez fontos, azoknak nem ajánljuk! A zárbetét erőssége a törésvédelem. A hengerben nem csapok vannak, hanem lemezlamellák. Óvatos használatot igényel, nagyon érzékeny zárbetét. A kulcsot függőlegesen kell behelyezni a zárbetétbe. A zárcsere teljes költsége ennél a betétnél 76.000 Ft.

Dierre ajtó beazonosítás, címke, logó, gyártó felirat
Dierre ajtó beazonosítás, címke, logó, gyártó felirat
Dierre ajtó beazonosítás, címke, logó, gyártó felirat