Azonnali ajtózárcsere szolgáltatás Budapesten

Azonnali, de legalábbi rövid időn belül ajtózár-nyitási szolgáltatáshoz válassza cégünket! Non-stop állunk rendelkezésünkre Budapesten és Pest megyében. Becsapódott ajtóknál garantáltan sérülésmentesen nyitjuk az ajtót, ilyenkor nem kell zárat cserélni. Elromlott zár vagy kulcsvesztés miatt csak a zár sérül a nyitás során, az ajtó nem, a zárat azonnal a nyitás után le is cseréljük, így nem marad nyitva ajtó. Forduljon hozzánk bizalommal bármikor!

06-30-408-8914

Izraeli Superlock és Mul-T-Lock zárbetét csere

Az Izraelben készült zárak, zárbetétek a legjobb minőséget képviselték és képviselik is jelen pillanatban. Izrael háborús helyzetéről senkinek nem kell mesélni, ott a biztonság az első, és mindig is az marad. Ezért is ajánljuk mindenkinek meleg szívvel bejárati ajtó zárcseréje esetén, hogy jó minőségű, izraeli terméket cseréltessen velünk, nem pedig Kínában készült, silány tömegcikket, melynek a minősége megkérdőjelezhető.

A Superlock és Mul-T-Lock bejárati ajtók kivétel nélkül háromirányú záródással vannak összerakva, ami azt jelenti, hogy a kulcs elfordításával ezek a többpontos szerelvények fel-, le- és előre zárják az ajtót, ami igen biztonságossá teszi és megóvja a bent lévő dolgokat. Itt beszélhetünk meghibásodásról, pl. zárszerkezet kicseréléséről, illetve kulcsvesztés, kulcslopás miatti gyors zárbetét cseréről a betörés megelőzésére. Ebből a van a több, mert az ingatlanok tulajdonosai változnak, és a lakáskulcsok is nyűve vannak, így nagy az esély az elhagyásra vagy illetéktelen kezekbe kerülésre.

Az izraeli zárbetétek cseréjének árairól telefonon tud érdeklődni. RB Keylocx fogaskerekes zárakkal dolgozunk évek óta. Áraink méret és helyszín függvényében változnak.

Kínai HiSec és Secdoors ajtókban zárbetét csere

Munkánk 80 százalékát a kínai ajtók – HiSec, Secdoors, TerraSec ajtók – problémás zárjainak cseréje teszi ki. Nagyon sok gond van a gyári kínai zárakkal a rossz minőség miatt. Évek óta segítünk bajbajutott ügyfeleinknek zárbetét csere, zárszerkezet csere és letört világító kilincs kicserélésében, rövid időn belül. Budapest összes kerületében dolgozunk, kiszállási díj nélkül, négy jól felszerelt szervizautóval, megbízható szakemberekkel, garanciális feltételekkel.

A kínai zárbetétek kicserélése nem tűr halasztást! Ahogy szegényedik a társadalom, egyre több a sikeres betörés a kínai betéteken keresztül. Ezt csak úgy lehet megelőzni, ha szakemberrel kicseréltetik jó minőségű, izraeli ajtózárakra. Ilyen pl. az RB Keylocx betörésbiztos zárbetét. Ez már az összes betörési módszernek keményen ellenáll, így visszatartja a betörőket. A MABISZ is alátámasztja ezt, magas, 5-ös szintű besorolásával.

Mottura bejárati ajtó és rács zárcseréje

Az olasz gyártmányú Mottura, nagy- és kistestű, tollas kulcsos zárak cseréjét bejárati ajtóknál és rácsok esetében egyaránt meg tudja tőlünk rendelni. A biztonsági zárak szakértőjeként évek óta nagy tapasztalattal cseréljük az olasz zárakat az ügyfél igényei szerint. Zárkopás, kulcselhagyás és egyéb problémák miatt, ezek a fő okok a zárcserére. Mindkét zár esetében a hárompontos záródás és a négyfordulatos kulcstekerés a jellemző. Tehát, ha Mottura zárak cseréjéről beszélünk, csak ilyen típust és modellt szoktunk a helyére beszerelni a megrendelő számára. A Mottura bejárati ajtók zárjainak kicserélése előtt beazonosítást szoktunk végezni, mégpedig úgy, hogy emailben fényképet kérünk az ügyféltől. A mai világban ez nem egy hatalmas feladat, mindenkinek van okostelefonja. Ezzel a művelettel megkönnyítik a munkánkat, felgyorsul a zárcsere folyamata és elkerülhetők az esetleges félreértések, hogy pl. nem arra adunk árat, ami valójában az ajtóban van (mert az ügyfél az akaratán kívül félremagyarázta, nem tudta beazonosítani). A megrendelő érdeke is, hogy elhagyott lakáskulcs esetén, hétvégén vagy ünnepnapokon 2-3 órán belül megtörténjen a szakszerű zárcsere. Így nem kell aggódni amiatt, hogy a megtalált kulccsal valaki bejut az ingatlanba, amíg nincsenek otthon.

06-30-408-8914