Zárcsere gyorsan, szakszerűen Budapest kerületeiben, kiszállással, jó áron

Szinte majdnem az összes zártípus cseréjét, szerelését vállaljuk viszonylag rövid idő alatt, ha az ügyfél minket hív és tőlünk rendeli meg a munkát. De milyen zárcserék is jöhetnek szóba pl. zárbetét-csere esetén, ami a sztenderd kategória?

Hevederzárbetét kicserélése, kínai HiSec vagy Secdoors kétzáras ajtózárcsere, vagy netán tollaskulcsos olasz Viro, CR, Sab, Mottura, Cisa, Securemme magas fokozatú zárcsere. Mul-T-Lock és Superlock izraeli zárak cseréje, Turul biztonsági zárbetét csere (gombzár cserét nem vállalunk). Műanyag felhúzókilincs, emelős zárakba cilindercsere, fa- és fémajtók, tárolok zárjainak a kicserélése. Ezeket mind vállaljuk. Amit viszont nem vállalunk, az a lakáson belüli szobaajtók zárjainak a cseréje.

Műanyag ajtó zárbetét cseréje jó minőségű zárra, kiszállással, Budapesten

Rengeteg műanyag ajtó van, így ebből kifolyólag sok a megrendelésünk a zárbetét-cserére. De miért van erre szükség? Azért, mert új lakásba költöznek az emberek, esetleg elhagyják vagy ellopják tőlük a lakáskulcsot, vagy csak szeretnék kicsit modernebbre, biztonságosabbra cserélni a zárjukat.

Javaslatunk egy olyan Izraelben készült zár, ami megállja a helyét a betörők ellen és minőséget is nyújt egyben. Válassza a Keylocx zárbetétcserét! Mi mindent megoldunk Ön helyett, a saját lakásán, az Ön kerületében! Ezek a zárbetétek 5 darab gyári kulccsal rendelkezek, valamint fúrás-, zárfésülés-, másolás-, savazás- és törés ellen védik az ajtót. Az ajtó lelke a jó zárbetét, ezen nem szabad spórolni! Nálunk már munkadíjjal, számlával együtt, azaz kompletten 32000 Ft-tól elérhető, megrendelhető a Keylocx zárbetét csere!

Hi-Sec ajtóban egy- vagy két zárbetét kicserélése

A legnépszerűbb ajtók egyike, de a piros, fekete és a sárga kulcsaival nem épp a biztonság jelképe a kínai HiSec ajtó. Mindig ajánljuk ezeknek a kicserélését egy magasabb biztonsági fokozatú, megbízhatóbb zárbetétre!

Mi a zárszerviz szolgáltatás során RB Keylocx és RB LOCXIS zárakat szerelünk be, mást nem. Ezek már beváltak, minőségük kiváló, biztonságosak és a Mabisz által is bevizsgáltak. Érdemes mind az alsó és felső zárcilindert kicserélni, de ha már az egyik ki van, az is sokat dob a biztonság latjába.

A HiSec ajtó zárcsere nálunk 28.000 forinttól elérhető Budapest területén, kiszállással, garanciával, számlával együtt. Az új zárakhoz 5 db gyári kulcsot adunk, a dobozt az ügyfél előtt bontjuk ki.

Ha nem elég az öt kulcs, akkor a Kulcskirály zárszaküzletben tudnak a kártya segítségével további másolatokat készíttetni.

Mul-T-Lock, Superlock, Imilock, illetve Turul zárbetétek cseréje jótállással

Ezek az ajtók Izraelben készültek anno, idestova valamelyikük már lassan 20 éve és a zár vagy zárszerkezet kezd elfáradni. Erre utaló jel, hogy pl. lóg a kilincs, nehezen megy bele a zárbetétbe a kulcs, és/vagy nehezen fordul el benne. A zárbetét ezekben az ajtókban fogaskerékkel van ellátva, ami hajtja az íves szerkezetet a forduláskor.

Zárcsere esetén nemcsak egyszerűen kihúzom a betétet, hanem az egész kilincs, illetve címkegarnitúrát le kell hozzá szedni, bontani. Nem ajánljuk senkinek, hogy ezt házilag csinálja meg, mert ennél jóval összetettebb a feladat. Ráadásul a zárat védő forgógyűrű keskeny, így csak vékony kulcsszárú zárbetétet lehet beletenni, amilyen pl. a szintén izraeli RB Keylocx és RB LOCXIS zárbetétek.

Olasz Dierre, Viro, Securemme, Cisa, Mottura, Sab, Cerutti zárak cseréje szakszerűen

Az olasz zárak nagyon magasfokú biztonságot adnak a tulajdonosoknak, de a cseréjük sajnos költséges.

Vannak típusok, mint pl. a Dierre és Cisa, amelyeknél, ha normálisan működik a zár, elég egy kódolás a zárban, és nem kell szétszedni az egész ajtót a zárcseréhez.

A fixlamellás zárak esetében, mint pl. a Viro-Cerutti, Sab komplett zárszerkezet csere szükséges. Ennek ára 76.000 Ft-tól érhető el Budapest területén kiszállással, szereléssel együtt.

A zárcsere előtt mindig kérünk az ügyféltől fényképet az ajtó éléből, hogy lássuk, milyen szerelés szükséges és mennyi időt kell rászánni a szerelőnek. Illetve ez alapján tudjuk 100 százalékban beazonosítani a cserélendő olasz trezorzárat, mert van, amelyikből többfajta is jelen van a magyar piacon. Minden tollaskulcsos, nagytestű olasz zár cseréjét vállaljuk rövid határidővel, raktárkészletről!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest