Zárcsere Budapesten

Gyorsszervizünk ügyeleti jelleggel, a város és belváros egész területén gyors kiszállással végez zárszerviz tevékenységet. A zárcsere szolgáltatás Budapesten kiszállási díj nélkül történik. Az általunk beszerelt és helyszínre vitt termékek, azaz zárak minősége kiváló és megbízható, éppen ezért a zárcsere mindig garanciális. Kínai zárakat nem forgalmazunk, éppen a megkérdőjelezhető minőségük miatt.

Zárcsere árainkról telefonon érdeklődhet. Szinte az összes forgalomban lévő ajtózár cseréjét, szervizelését el tudjuk látni, szakszerű helyszíni zárszerviz keretében. A munka megrendelése és az időpont egyeztetés kizárólag telefonon történik. (Nagyon nehézkes e-mailben időpontot egyeztetni, így kérem, telefonáljanak!) Munkánkat megkönnyíti, ha az ügyfél részletesen elmondja a problémát, esetleg egy fotót is tud nekünk küldeni az ajtóról, a cserélendő zárról e-mailben vagy a telefonon (mms, Viber, WhatsApp).

Munkáink függvényében aznapi vagy másnapi zárcserét tudunk biztosítani. Hívjon bennünket bizalommal! Budapesti zárcserét vállalunk a következő esetekben. Sztenderd panelajtóban; a népszerű, kínai HiSec és Secdoors ajtóban; felhúzókilincses és kulcsműködtetésű műanyag ajtóban; Mul-T-Lock és Superlock ajtókban; Turul ajtóban – de csak zárbetét cserét, szerkezet cserét nem vállalunk. Továbbá, bármilyen Gerda, Kale, Nívó, Ajtómentő és Fáraó biztonsági ajtók komplett zárszerelését, zárcseréjét vállaljuk, megbízható szakemberekkel.

Zárcsere szolgáltatásunkat Budapesten végezzük, általában kulcselvesztés és új lakásba költözés miatt, bérlő és tulajdonosváltás esetében, zármeghibásodás miatt vagy a biztonsági fokozat növelése kapcsán.

Évek óta napi rendszerességgel nyújtunk zárcsere, zárszerelés és ajtónyitás szolgáltatást Budapest területén ügyfeleinknek, bármelyik kerületben lakjon is. A munkánkért és a beszerelt zárakért garanciát vállalunk! A zárcsere fontossága kiemelkedő budapesti ügyfeleink számára, mivel a betörések száma sajnos folyamatosan növekvő tendenciát mutat. Éppen ezért kérjen ajánlatot zárcserére, zárszerelésre, esetleg másodzár vagy hevederzár szerelésére a biztonság növelése érdekében!

Nagyon népszerű és gyakori a kínai ajtók jelenléte hazánkban, mely modern, esztétikus, bár a biztonsága sok kívánnivalót hagy maga után. A kínai ajtókba mindenképpen javasolt a zárbetéteket kicserélni egy magasabb fokozatúakra, hogy véletlenül se legyen senki áldozata a gyors és gyakori betöréseknek, melyek ezekkel az ajtókkal hozhatók kapcsolatba! HiSec ajtók esetében javasoljuk mindkét zárbetét cseréjét a teljes biztonság érdekében! Az egyzáras kínai ajtóknál sajnos gyakori a zárszerkezet hiba is, így, ha a szerelő úgy látja, tanácsos mind a zárbetétet, mind a szerkezetet a zárcsere alkalmával lecserélni, hogy a jövőben se legyen probléma az ajtóval! Garanciát pedig csak arra vállalunk, amit kicseréltünk, így, ha csak a zárbetétet cseréltetik le a kínai ajtóban és a szerkezet miatt pl. nem nyílik az ajtó egy hét múlva (ami előfordul!), akkor arra garancia nincs!

A másik gyenge láncszem a budapesti ajtók esetében a műanyag ajtó. Sajnos ezekbe is olyan zárbetétek vannak gyárilag beszerelve, amelyek zárnyitással, manipulációs nyitással nagyon könnyedén kinyílnak. Ez azt jelenti, hogy a zárbetétet manipulálják, azaz megpiszkálják és a benne lévő zárcsapok, melyek egyszerűen lenyomódnak és már nyílik is a zár. A műanyag ajtókba lévő zárbetétek cseréje elengedhetetlen, mégpedig olyan speciális zárbetétre, mint az általunk forgalmazott izraeli zárbetét. Ezek már fúrásnak, finomnyitásnak, törésnek és mindennemű zárnyitási kísérletnek a legteljesebb mértékben ellenállnak!

Ha Ön budapesti lakos, akkor a legjobb helyen jár! Mi évek óta végzünk és vállalunk ilyen jellegű munkákat! Minden munkáról számlát adunk, és minden munkára garanciát vállalunk! Hívjon minket, ha zárcseréről van szó, meglátja, meg lesz elégedve!