Securemme gyorsszerviz

Securemme zárszerviz cégünk több olasz gyártó termékével is foglalkozik, de főként a Securemme biztonsági ajtókba szerelünk gyári Securemme trezorzárat. A régebbi zártestek első szériái még a fixlamellás, nem cserélhető nukleós változatai voltak. Ezek kb. 10-15 éves modellek, és még sokszor ma is kitűnően működnek.

Mint a többi olasz zárnál is, itt is előfordulnak zármeghibásodások, zárkopásból adódó hibák, kulcselvesztés miatti zárcserék, esetleg a biztonsági fokozat növelése miatti zárcserék.

Sajnos a legtöbb probléma még mindig abból adódik, hogy ez emberek figyelmetlenek, nem törődnek azzal, ha egy kicsit akad, kicsit szorul, gondolják, majd bejáratódik a zár. Hát, nem fog.

Egy Securemme zárnak alsó hangon 10 évet ki kell bírnia, egy jól beállított karbantartott (ellenőrzött) ajtózár esetében.

A másik dolog, amiért tönkremennek ezek a zárak, ha az ügyfelek dobálják a kulcsokat, nem figyelnek rájuk, leejtik őket, elferdül egy fog, így nem úgy emeli már a lamellákat, ahogyan kéne. Ilyenkor kezdődik az akadás, először kicsit, majd lépésről lépésre egyre rosszabb a zár, nehezebben nyílik az ajtó, emelgetni, taszigálni kell. Aztán csodálkoznak azon, amikor hazaérve a munkából egyik nap nem nyílik az ajtó.

Ez ugyanúgy előfordulhat egy új zár beszerelésekor is. Ilyenkor a szerelő a hibás egyértelműen, hiszen a Securemme zárcsere folyamán ellenőrizni kell, nincs-e akadó, szoruló pont, ahol kis állításra lenne szükség, vagy turbózásra, marásra, ajtóigazításra.

Igazából mi az ügyfeleket sem értjük, hogy nem veszik észre, hogy az új zár ugyanúgy akad, mint ami benne volt, csak annyi különbség van, hogy az ügyfél kifizetett 66.000 forintot a szerelőnek. Majd az egész dolog kezdődik elölről.

A zárcsere Budapest cég nem ad ki olyan munkát a kezéből, ha a legkisebb akadást is érezzük a kulcs elfordításakor. Mi az ügyféllel ellenőriztetjük, kipróbáltatjuk, majd átvetetjük a munkát, és természetesen minden Securemme zárcsere után számlát állítunk ki. Mi számla nélkül nem dolgozunk. Az ügyfél így tud élni a garanciális feltételekkel, ha esetleg probléma lenne. A mi üzletpolitikánk szerint egy jó hírű cég minden munka után számlát állít ki. Ezt sokan nem így gondolják, de ebbe most nem megyünk bele, majd egy másik blogban.

Pár sort írnánk a Securemme kulcsokról is, hogy milyen kulcsok vannak használatban.

Először is vannak a sima, egyszerű fogazott kulcsos Securemme zárbetétek, amik kapukba, tárolókba hibátlanok. Ezek is Olaszországban készülnek, ajánljuk őket. A cilinderes zárbetétekből a Securemme elég széles palettával rendelkezik. Mi ezeket nem szereljük, de ettől függetlenül, ha valaki erre tart igényt, akkor beszerezzük azt.

A második, a leggyakrabban használt, a tollas kulcsos verzió. Ezek a többpontos biztonsági trezorzárakat működtetik. Négy fordulattal hajtja a zárszerkezetet. Kitűnő, megbízható zár, és kulcs.

A harmadik pedig a szintén tollas kulcsos, de egy másolásvédelemmel rendelkező kulcs. Formára kicsit eltérő az előbbitől, de működésileg ugyanazt produkálja. Itt csak annyi a különbség, hogy ennek a másolása csakis a kártya felmutatásával végezhető el, mert a kulcs szabadalmi védelemmel van ellátva.

HÍVJON MINKET, 06-30-408-89-14 Várjuk hívását egész évben!